Hoppa till innehåll

Fjårtis


Gäst UAP

Rekommendera inlägg

  • Svar 264
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

varför inte vända på det och säga att ni två tycker att alla "normala?" individer säger att man blir fjortis pågrund av sminket. De kan man ju inte heller bara påstå right?

hehe

 

Du läste inte mitt inlägg va? Jag skrev t.ex. smink, btw kanske ska jobba lite på sättet du skriver.

Du tycker att för många (normala individer) uttrycker sig med ordvalet fjortis för hastigt, och möjlitvis inte lär känna personen innan han/hon kallar personen fjortis på direkten. Eller hur?

Jag håller ju med dig om det. Men ändå kan man ju vända på det du försökte säga och säga att du tycker förhastigt att många kallar personer för fjortisar förhastigt. Över komplicerande påståender av mig jag vet. Trodde inte du skulle ta det så rejält som du gjorde, och sedan att spotta på min text är ju bara ett plus för din seger?

Du vet ju inget om mig, jag kanske har dyslexi, och försöker bara göra de bästa av vad jag kan. Tänk dig för nästa gång.

 

Ang. ditt sätt att skriva så försökte jag ge lite konstruktiv kritik bara, om du har dyslexi vet du redan att du måste jobba på det alltså hjälpte det dig inte, fast jag tycker inte att det var ohövligt. Aja vi släpper det.

 

Jag försöker faktiskt förstå vad du menar man jag har lite problem med det, "säga och säga att du tycker förhastigt att många kallar personer för fjortisar förhastigt" det är ju nästan det jag menar så jag förstår inte riktigt vart du vill komma.

 

jag förstår inte riktigt vart du vill komma, för du ignorerar budskapet och stör dig på små saker som bara ändrar samtalsämnet till något helt onödigt. Och jag tänker inte gå dit och babbla med dig tyvär.

 

PS: Konstruktiv kritik my ass.

Kanske på tiden att sluta vara en surpuppa? Där har du konstruktiv kritik.

Redigerat av GangsterTwist
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag kan ju börja med att skriva samma sak som jag skrev till Eru "Ett litet sista tips också ta inte saker på internet så seriöst, du verkar blåsa upp ganska lätt. "

 

Om jag inte fattar vad du menar så kanske du helt enkelt ska förklara det lite? Du skriver att vi ska vända på det och säga att jag tycker att vissa kallar fjortisar för hastigt? Eller att jag gör det för fort jag förstår inte? Att folk kallar andra fjortisar är ju knappast något nytt? Jag tror att jag under mina år som tonåring kunnat dra den slutsatsen faktiskt, du kanske har andra erfarenheter, fine fast jag berättar bara om mina. Tycker verkligen en del på det här forumet borde lära sig ta kritik med en nypa salt, eller helt enkelt uppskatta den.

 

Jag kan nu säga som jag sa till Eru att om du blir förbannad på mitt svar ta 10 djupa andetag så slipper vi slipper någon cathfight på internet känns lite lame faktiskt :D . Cheers .

Redigerat av TheUnnamed
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Allt tycks vara mitt fel :'<

 

No freaking way. Just kidding.

 

Men idag hade jag turen att se en livs levande PJ i Halmstad. Föga chockerande.

Redigerat av Eru
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Haha, grejen är man måste ta mina inlägg med en nypa salt.

Men okej, jag tar kritik bra, men de där var bara förnedrande sagt av dig, du kunde ju sagt: "förklara dig bättre för jag tycks ha svårt att förstå" då hade jag tagit det mer lungt. Whatevah =)

 

Jag tycker de är drygt att många liksom påstår att någon är fjortis utan att lära känna personen till en viss grad först.

Och att folk stör sig på fjortisar är bara patetiskt och obegripligt, vad dom heter på msn, vad dom skriver på bdb, deras sett att ta bilder, dera sms förkortningar och t.ex. <3. Varför störa sig så hårt på sådant liksom.

 

Det enda jag finner jobbigt verkligen med de flesta fjortis-aktiga tjejer (helt allmänt) är att de är väldigt korkade, de säger exakt allt de har på hjärnan utan att tänka i förväg (med andra ord oartiga, oftast), sist men inte minst de respekterar inte.

 

PS: The Unnamed jag tycker inget illa om dig, jag var aldrig förbannad (med andra ord gick jag inte direkt runt och sura på det, hehe). Peace =)

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Du håller alltså med mig? Och du skrev bara det förra för att... du måste skriva det elr? Har jag fattat rätt så stör du dig allmänt på dumma personer eller? Då kan jag säga dig att det inte är bara är fjortisar som är dumma, och till sist vem fan går runt och surar för något fått skrivit till sig på internet ^^ .

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Du håller alltså med mig? Och du skrev bara det förra för att... du måste skriva det elr? Har jag fattat rätt så stör du dig allmänt på dumma personer eller? Då kan jag säga dig att det inte är bara är fjortisar som är dumma, och till sist vem fan går runt och surar för något fått skrivit till sig på internet ^^ .

Alltså ja jag stör mig på att de flesta tjejer (mellan 14-16 år) är korkade, (inte alla tjejer såklart, snarare de som är fjortis-aktiga och utseende fixerade). Dom är också oftast dumma men inte så man tar åt sig och blir ledsen, snarare så man känner att de är synd om dom för att de inte kan bete sig som en normal allmänt smart person. Förstår du =)

 

BTW: De finns säkert någon synd stackare som tar åt sig över internet :( :P

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

×
  • Skapa ny...