Hoppa till innehåll

Rollspel


Guggo

Rekommendera inlägg

Daine gnuggade sig i ögat samtidigt som hon gick mot matsalen. Hennes mage klagade högt och hon bannade sig själv för att hon inte ätit mer än ett äpple till frukost. Hon kunde slå vad om att magens klagotjut hördes till andra sidan skeppet.

När hon kom in tittade hon sig omkring i salen innan hon tog sin mat, det var lediga platser vid Zack. Han såg inte speciellt trött ut. Snabbt hämtade hon sin mat och stegade bort mot Zack och slog sig ner mitt emoy honom.

- Du ser ut att ha haft en arbetsam dag, sade hon med ett flin.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 129
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Hon ser på honom och ett leende skymtar till. Hon kastar i sig maten som vanligt, mest av ren vana. Innan hon svara honom sväljer hon maten som nästan fastnar.

- Jo då, djuren är riktigt sociala typer, de kräver så mycket av en, svarade hon och tog åter en tugga av maten. Hon såg sig omkring men såg inte till någon av dem som suttit med dem dagen innan.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Kreftón kände lukten av mat strömma in i näsan och drogs helt automatiskt mot luktens källa, det vill säga matsalen. När han kom in såg han de två konstiga typerna som han nu fått veta inte var konstiga alls. Han hämtade en rejäl portion med mat och slog sig ner bredvid Zach.

 

"Hallå där! Knorrade det lite i era magar också?"

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Daine sköt iväg sin tomma tallrik och gäspade. En konstig känsla rörde sig innuti henne just nu. Fundersamt undra hon vad det kunde vara. Var det så att hon kanske hade börjat att gilla det här sällskapet. Det var lite konstigt men hon godtog det.

- Har det bara varit vatten idag, frågade hon Zack och lade armarna på bordet.

Trots att det var ett väldigt smutsigt och äckligt jobb med djuren så var det helt okej, fast det hade inte skadat att få sett havet under dagen också.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Hon såg på honom och undrade varför han alltid drog handen genom sitt hår. Omedvetet lade hon sin ena hand på sitt huvud och rörde vid sitt eget kortklippta hår. Sedan kliade hon sig lite för att täcka över det hon gjorde.

- Nej inte speciellt, jag brukar trivas på det sättet, svarade hon och ryckte på axlarna.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Hon stirrade efter honom och undrade om han kanske fått solsting eller om det var såret i hans bröst som gjorde att han blev så där. Hon hade sett att han verkade lite borta, men när han vandrade iväg var hon tänkt att följa efter, hon reste sig upp och gick sakta iväg efter honom. Hon ville ändå ta frisk luft.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 4 veckor senare...

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

×
  • Skapa ny...