Hoppa till innehåll

Th3 Sh@dow

Medlem
  • Antal innehåll

    933
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Th3 Sh@dow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. T är default spray på båda spelen (Jag har båda) medans F är flashlight.
  2. Checka din brandvägg. Är oftast den som blockerar när man lägger ut en Dedicated Server.
  3. Som jag sa. Skriv cl_lw 1 i console så ska du ha kniven i andra handen än själva vapnen.
  4. cl_lw 1 i console ska det va. Om jag minns rätt.
  5. Flipp. Visst PS3:an kommer ligga i botten nu innan priset sjunker och fler spel skaffas fram. Men så fort som sådant händer så är det stor chans att PS3:an vinner "Next Gen kriget".
  6. OT: Visst hade det varit ett populärt ämne om nu namnet hade varit rätt. Moddar ändrar hela spelet. Det som ni pratar om kallas skins. OnT: Har nu tagit bort HLTV models så hela CS har original skinsen.
  7. CS söker inte igenom hela datorn efter filerna nej. Man kan som jag ha nerladdade wad filer i en mapp på skrivbordet. Man ladda in wad filerna in i VHE och gör banan. Sen konverterar man banan så den kommer in i cs format och lägger in den i maps mappen. Det är det enda man behöver göra. Man måste inte ha wad filerna i CS mappen.
  8. Om cheatpaketet gör så CS krashar så är det något fel med det eller så gör/lägger ni det fel. Leta fram ett annat fusk så ska det funka.
  9. wad filerna måste inte ligga i cstrike-mappen. Jag har mina nerladda wad filer, alltså inte hl-wad filen i en mapp på skrivbordet. Så man kan ha dom andra var som helst på datan.
  10. För att dom inte finns? Om man ska göra en bana som dust så måste man ha wad filerna för att få dom texturerna. Och dessutom så står det ju att allt ligger rätt eller hur? Jag antar att det är något fel på wad filen.
  11. Sluta klaga på priset. Har ni inte råd så köp inte det eller hur? Jag kommer köpa det senare när några fler av mina favorit spel kommer ut, och när priset går ner. Men jag kommer också vänta på software uppgraderingarna kommer. Just nu så kan man inte spela många av PS2 spelen på PS3:an. Men när uppgraderingarna kommer så ska man kunna spela ca 1500 av de 2000 PS2 spel som finns.
  12. Antar att det är något fel på wad filen. Skaffa den från något annat ställe än där du fick tag på din. Har inte haft just det problemet men har haft ett problem där CS krashade för det va fel på wad filen.
  13. Du ska ju starta banan i CS. Har du klickat in "Don't run the game" i rutan "Run Map"? Ett tips är att göra det och sen starta banan med CS.
  14. OT: Varför ta upp flera år gamla trådar? OnT: Jag har xfire. Väldigt smidigt när man spelar.
  15. 24/7 Servrar kan du köpa från de som säljer servrar. Plus dom har sina "datorer" i gång 24/7 där av namnet.
×
  • Skapa ny...