Hoppa till innehåll

Jeape

Medlem
  • Antal innehåll

    60
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Uppsala

Jeape's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jeape

    Lockerz

    Är du intresserad så skicka iväg ett pm med din mail "Lockerz is the place to go to buy the coolest stuff at the lowest prices, watch exclusive video, discover new music, play the hottest games, hang out with your friends - and get rewarded for just about EVERYTHING you do on the site. Our mission is to be your daily habit, not a site for your parents or grandparents looking for their long-lost friends from Kindergarten. One other thing you'll love about Lockerz are PTZ (or "Pointz"). PTZ are Lockerz' proprietary loyalty "currency" that you earn whenever you buy, watch, play, share, invite friends, or even just show up on Lockerz. Redeem PTZ at the PTZ Place for incredible prizes, great products and dream experiences. Too Good to Be True? Why are we doing this? To thank you for joining early. To build a Lockerz community of cool, stylish, cutting-edge people who love to buy great brands. To give you a taste of how PTZ will work when we go live this fall. And to test out different prizes and PTZ levels. That’s key. This version of PTZ Place is a test. PTZ levels will change when the full Lockerz site launches. Lockerz is set to launch sometime in the Fall 09. Members who sign up now will get to explore and help shape the site before the launch. We hope you'll join us. Kort sammanfattning: Du reggar dig på sidan och går in och svarar på "dagens fråga" eller dailies som det kallas och skriver lite som du får poäng (PTZ) för, sedan när du fått ihop tillräckligt med PTZ så kan du köpa saker för dem :) Du får även poäng varje dag du loggar in. Tar knappt någon tid och du får gratis grejer. Det är fortfarande i Beta-steget men senare ska man kunna lyssna på musik och allt möjligt på sidan Du kan bland annat köpa konsollspel som t.ex FNR4, UFC 2009, GTA 4 och Cod WAW till både 360 och PS3 men även nyare Wii spel som grand slam tennis och punch-out. Är ju som sagt endast i Beta stadiet och kommer förmodligen dyka upp fler spel och sånt i framtiden.
  2. Du sätter två levande ljus där Sensor Bar satt innan. En där den vänstra delen av Sensor Bar satt, och den andra där den högra delen satt. har du möjligtvis nån bild/film som kan konstatera att det verkligen funkar?
  3. har dom inte ''lälmna in 3 gamla spel och få 1 nytt'' på game? Du har nog typ 3 skitspel som du aldrig spelar som du då kan få ett nytt för ;)
  4. Xbox 360 äger

  5. Jeape

    Sälja Wii

    mer än 3000 tror jag inte du får
  6. Jeape

    Bästa Wii Spelen?

    har aldrig fallit för nåt ww2 spel (förutom bf 1942) så vågar inte ta risken:D men kanske ska satsa på 4:an te 360. 4an är iaf bättre än 5an på pc ;)
  7. Är du dum på riktigt?? Bättre spel till Ps3 än till 360. Om man jämnför grafiken så är Ps3 bättre, den är tystare och den har blueray. Ps3 har också gratis onlinesaker till skillnad mot xbox live som kostar pengar och är dåligt. många 360s får ring of death medans det inte är många ps3s som krånglar. Enda saken som är bättre hos 360 är priset. (Sry för offtopic men nu bli jag arg) On-topic Wii är riktigt roligt om man är fler personer som spelar, tycker dock dom kunde göra onlineläget mycket bättre. Om man spelar själv så är det inte det roligaste men fortfarande okej. Saknar dock spel med den här riktiga känslan som typ på wii sports (vet att spelet suger men det känns enda som sånär riktigt). Får 8/10 Bullshit, Xbox360 har bättre grafikkort, så jo det har lite bättre grafik, och blueray gör inte grafiken bättre det är bara BS, Och Xbox har blivit tystare nu när "Install to Harddrive" kom så blev den lite tystare... och chansen på RROD har väl minskat, nu när de nya Xbox360 har kommit ut. Och ja, PS3 är dyrt och online på xbox 360 är myckert bättre än PS3. 360 har ett snabbare grafikkort (inte bättre, dock är dom typ lika bra i ''brahet'' bara det att den som sagt är snabbare), men ps3 har bl.a bättre processor och den mesta prestandan är bättre. Idagens läge så känns spelandet på konsollerna ganska jämnt. Men du skrev att 360 har fått massa uppgraderingar, vilket naturligtvis ps3 också får vilket leder till att nästa uppdatering på ps3 kan göra så att 360 känns mycket sämre än vad den var innan ps3s uppdatering. Finns runt 25 spel till ps3 som har Full-HD upplösning (själva spelet alltså) och om man har en full-hd tv så blir bilden så fin den bara kan bli,(360 har bara 6 spel). Självklart vet jag att blueray-spelaren inte ger bättre grafik, men om man köper en blueray-spelare så kostar den iaf ett par papp, en hel del folk kollar på film genom sina spelkonsoller och då är det en bonus. Angående xboxlive så kan jag däremot hålla med om att jag hade lite fel. Har själv inte testat xboxlive så mkt till 360, men hade det till vanligt xbox och där var det bara krångligt tycker jag. På 360 så hade det blivit mycket bättre och det var enkelt att hitta sakerna man ville och så, men ps3 onlineläge är också bra, men måste erkänna att xboxlive är stråt vassare. Var själv sugen på att köpa ett 360 tills jag spelade på en kompis 360 och sedan testade hans ps3. Det var främst ljudet från den som gjorde att jag tyckte den var sämre än ps3. Men som sagt var så kommer ps3 snart bli mycket bättre än vad den själv och xbox 360 redan är.
  8. På handkontrollen på bilden som JosJuice uploadade vet jag att man kan ställa in kanaler. Är det inte samma på hankontrollen som på flurpen man stoppar i wiit funkar det inte. Vet inte hur det är på den där, men det är det enda jag kan tänka mig som är fel.
  9. Man känar som sagt var på det i längden, dock om wiit går sönder eller något annat konstigt med wiit skulle inträffa så gäller ingen försäkring. En kompis chippade sitt vanliga x-box för några år sen, 1 vecka senare var det nått skumt med cdläsarn. Han åkte in med det till affären han köpte det i och då sa dom att försäkringen inte gäller då man chippat wiit. Han hade då haft x-boxet i ca 1 vecka. Nu kunde han fixa det ändå med hjälp av kontakter, men tänk noga genom om det är värt att chippa ;)
  10. Jeape

    Sälja Wii

    Vet inte riktigt hur mycket du kan få, men det är svårt att sälja konsollen med så där många spel. Köparen kanske vill ha nått av spelen du har men sen kanske han/hon tycker att resten bara är skit.
  11. Om man kollar på dom som skriver att dom röstat 9-10 så är medelåldern runt 11-13, sen om man kollar dom få som skrivit i tråden som är över det så får den runt 6. Som nån sa tidigare så är konsolen roligare när man är yngre och kanske inte tänker så mycket på grafik och dylikt. Konsollen är inte dålig men är inte lika underhållande för dom flesta över typ 14 år. Btw, finns det nått spel till wii som det är 18-årsgräns på?
  12. en annan sak som gör att wii inte får mer än 6 av mig är att man inte kan ladda hem demos. dock beror det lite på att wiit har sån liten hårddisk men man har ju ingen aning vilka spel som passar en själv. Man kan ju ladda hem gratis demon till xbox 360 och Ps3 och man testar dom flesta demon som finns. Många spel tror man kommer bli jätte bra men så floppar dom totalt, därför vill man kunna testa spelen lite innan man köper.
  13. Jeape

    Wii Eller Ps3?

    Om du har pengarna tycker jag helt klart du ska köpa ett Ps3. Tro mig, det är bättre än ett wii. Dock är wii också roligt men ps3 är mycket bättre.
  14. Jeape

    Wii Fit

    Är det bara på Wii Fit som det händer så???
×
  • Skapa ny...