Hoppa till innehåll

Baranoi

Medlem
  • Antal innehåll

    1010
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Oskarshamn

Baranoi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Du är kulig du!

  2. Tänkte vara en fuling och bumpa lite här iochmed att mitt band har släppt tre låtar från våran demo alldeles nyss, och tänkte att någon kanske var nyfiken. Så kika in på Wombawombas Myspace och säg vad ni tycker!
  3. MaryJane: Såg du inte Thi Dillinger Escape Plan? De skulle verkligen varit något att se! Mm, In Flames på Metaltown var feta, fast ljudet var halvtaskigt. Tyckte det var bäst ljud på Close-Up-scenen, där inte allt dränktes av basen och baskaggen. Särskilt Between the Buried and Me var som socker för öronen! Dark Tranquillity, Cynic och Sabaton var också stora höjdpunkter!
  4. Jag pyser iväg till Metaltown imorgon. Galna tyskar, krigiska norrlänningar, feta proggakter och några av de bästa Göteborgarna som finns. Det blir nog najs det här!
  5. Gött Dave37! Läser inte Kemi B, men har hört från mina klasskamrater att den ska vara riktigt jävlig (om det nu är samma där du går). Är VG-fri än så länge, får hoppas att det håller i sig i trean också. Kurserna som avslutades den här terminen tror jag var Engelska B, Tyska Steg 4, Programmering A, Ljudteknik A, Slagverk och trummor A, Biologi A, Naturkunskap A, Matte D, Fysik breddning (astronomi), Idrott och Hälsa samt Samhällskunskap A.
  6. Baranoi

    Valet 2010

    Här var vi visst väldigt optimistiska. Kan du utveckla lite varför det politiska systemet skulle vara så ineffektivt? Finns det något som är bättre, eller finns de inte någon nation alls som har ett fungerande politiskt system? OnT: Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska rösta på än. Troligen något av de röda.
  7. Pulp Fiction är ju fullbordad på alla möjliga sätt. Skulle någon ligga i topp så skulle det vara den. Precis under kommer typ Shawshank Redemption, The Game, The Butterfly Effect, 2001, Donnie Darko, osv. Fler kommer jag inte på på rak arm.
  8. Jag har gjort allt förutom molnen som jag sa. Land-"mönster" går att göra väldigt lätt om du är nyfiken, sen är det bara fixa textur på det, färglägga, osv. Sen lägga på molnen, som är perfekt lutade eftersom att det finns ett fint filter (distort -> spherize) som gör göra något klotformat. Men jag tar det som en komplimang!
  9. Vad har du gjort på den? Aldrig att du photoshoppat hela jordgloben, vad jag kan tänka mig är månen och några stjärnor, samt lensflaren. Jag har gjort allt i bilden i Photoshop, förutom molntextur som jag hittade på NASA:s hemsida eller något sånt. Så du hade fel där. Critical: Tackar! Och jo, jag kan hålla med dig om lensflaren. Kanske borde tonat ner den lite.
  10. Fick lite återfall och photoshoppade på första gången på ett tag, med motivationen att jag behövde en snajsig bakgrund i 1920x1080. Passar fint för ändamålet tycker jag, och skulle någon mer tycket det får ni gärna använda den!
  11. Baranoi

    Klocka (ice)

    Det är lite knepigt att se skillnad på riktiga och fake-diamanter, frågan är snarare hur många som är dumma nog att tro att det är riktiga när klockan sitter på en vanlig 16-åring.
  12. Om du har musiköra kan du alltid använda någon online-stämmare (typ den här) där du får höra tonen, och sen stämma gitarren efter den.
  13. I mitt band har vi inte spelat in något än (kommer förhoppningsvis studiotid i sommar), men när vi har repat länge ibland och är trötta finns risken att det blir något mycket seriösare, och lite av detta har spelats in. Njut! (introducerande en helt ny genre, incestjazz!) :visslar: http://www.myspace.com/krasfoajen
  14. Nja, det kan de vara om man inte tänker helt logiskt. I den här tyckte jag snarare att det var den svenska språkliga formuleringen som ställde till problem, snarare än den matematiska logiken. Iallafall enligt mig.
  15. Jag resonerade precis som dig när jag skrev provet (alla uträkningar också, jag är bäst på huvudräkning B) ) och svarade också C. Blev lite förvirrad när jag såg att det var fel gentemot facit, men jag hänger med om varför efter Mezox inlägg. Dock var den väl lite väl otydlig för att vara med på ett högskoleprov.
×
  • Skapa ny...