Hoppa till innehåll

Phrygian

Medlem
  • Antal innehåll

    108
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Wofan?

Phrygian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. James Horner; Titanic, Enemy at the Gates & Avatar. Hans Zimmer; Gladiator, Sherlock Holmes och Holiday. Howard Shore; Sagan om ringen trilogin & Seven. James Horners "Tania" är alldeles förtrollande! Älskar't!
  2. Nej nej! Du fick det helt fel! Ät kakor, sätt på rektorn medans kamratstjödarna kollar på!
  3. Phrygian

    Vitsar

    En flicka stod vi ett stup och tittade ner och grät. Då kom det en man och frågade henne varför hon grät. "Mina föräldrar föll just nerför stupet och dog." "Ojoj", säger mannen medan han knäpper upp byxorna. "Det är verkligen inte din dag idag."
  4. Internethat! <3 Love it! Jag blev sur en gång då tetriskuben inte ville vända sig rätt. Jag mördade en hel familj då. Men jag mår bättre nu.
  5. Höhöhö. Roligt att Michael Jackson hysterin inte har släppt sig än. Men ska jag pruppa fram någonting så blir det nog Soundtrack of our lives för tillfället.
  6. Phrygian

    Vitsar

    Det var lappgubben Kyrpi som skulle upp på fjället och räkna sina renar. När han kom upp till kåtan upptäckte han sin kollega lappgubben Sampo stå och våldta en ren... - Vo gör tu Sampo, frågade Kyrpi. - Jo, je va te toktorn ikår o sa att je hatte sån värk. Tå sa toktorn att Voltaren pruka hjälpa.....
  7. Avatar om du ej ännu har sett den!
  8. Phrygian

    Vitsar

    Hitler var ute och gick på Berlins gator då han träffade på en liten judisk flicka. - Hur gammal är du, lilla vännen? -Fyra år, men jag fyller fem om en månad Hitler ler åt flickan och säger: -Nej det gör du inte. Hehehe. Evil is goooood!
  9. Ja alltså, Powerpoint ftw liksom! Och Lynotts tips om att ha Spotify i bakgrunden kan ju inte bli något annat än grymt!
  10. Inte ifall man vill bygga muskle snabbare.Om de bara är för att få energi etc, så är nötter bra. Då föreslår jag i alla fall långsamma kolhydrater. Pasta, potatis och med något proteinrikt. Inte någon schabblig sportdryck! En bra kost!
  11. Du länkar en sida med reklam? :huh: I don't follow.
  12. Dude, byt bild.. du skämmer ut Neil Patrick Harris.... På vilket sätt?.. aja nog med off-topic. Han ber en 10åring att 'bang her'.Omoget och idiotisk. Naw, vad sött. :) Han tycker jag är omogen? High five! Jag har väntat hela veckan på en bekräftelse på min omogna personlighet! *snyft* Du gjorde min dag! Vad jag menade var att han bör sätta lite fart om han skall få lite godis!
  13. Har man en hög med samplingar och ett visuellt studiprogram (som FL studio) så kan man enkelt leka och ha förbaskat kul! Så du påstår att jag använder samples?Fråga Organism på detta forum om hur många månader jag suttit och försökt få fram en redig kick. Alla mina ljud är oftast självgjorda i 3xOsc eller andra plugins, ja i FL Studio. Men jag använder bara samples när jag inte orkar fokusera på andra grejer. Som en cykel, du kan cykla med stödhjul. Men det tar ett bra tag att lära sig åka utan. xD Haha. Asgarv. Jo för jag är ju fruktansvärt intresserad över att veta hur mycket du skapar musik och hur du får en kick utav det! Jag sa det i största allmänhet om man vill skapa musik så kan man göra det med samples och FL. Enkelt och det är kul. Men jag ser att du tog illa upp utav det. Jobbigt för dig. Och yeah... Awesome metafor där. :rolleyes: @Baranoi: Awesome! :) I like it!
×
  • Skapa ny...