Hoppa till innehåll

MartinMilk

Medlem
  • Antal innehåll

    88
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Racoon city

MartinMilk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. Jag är mer eller mindre antifeminist. Jag är för att alla ska ha samma rättigheter osv.. Men feminism är inte det. Bara namnet gör ju att de vill skilja sig från 'den stora massan' vilket är urdumt.
  2. För mycket vitt. Blir fan blind av att kolla på sidan.
  3. Man slutar göra spel till gamla konsoler för att det inte finns någon större mening till det. Gamecubens hårdvara är från stenåldern jämfört med dagens teknik. Det är viktigt att släppa ny hårdvara med jämna mellanrum för att spelen fortfarande ska kunna komma med nya innovationer. Det är också viktigt att släppa nya konsoler för att hålla företagen vi älskar vid liv då de tjänar rätt mycket pengar på att släppa ny hårdvara.
  4. Skaffa ett jobb och bli vän med folk där. Facebook funkar också bra.
  5. Hei facebook.. uh oh fuska.se Owo?

  6. Personligen skulle jag säga att Wii U är värt att köpa ifall man gillar nintendos egna spel men även tredje parts spel som te.x monster hunter och bayonetta 2.
  7. Min personliga top 5 just nu ser väl ut såhär 5. Monster Hunter 3 Ultimate 4. Sonic and all star racing transformed 3. Trine 2 2. Call of duty black ops 2 1. New Super Mario Bros U. Har fler spel och har totalt spelat ca 250 timmar.
  8. Hejsan! Såg ingen tråd om detta underbara spel! Finns kanske en tråd redan, vad vet jag? Själv så älskar jag det här spelet! Har DS och Wii spelet också, fast just nu spelar jag mest detta! Underbart underhållande och avslappnade i det flesta fallen också! Vad tycker ni om detta? :]
  9. Jag skulle vilja rekommendera Resident Evil The Mercinaires VS. Det kom ut väldigt nyligen och kostar endast 22kr. Om dom inte har höjt/sänkt det såklart :) Man kan spela online och offline/såklart. Och det funkar hyffsat bra! Köp! :D
  10. Är lite av ett Animal Crossing freak! Har alla spelen från Gamecube till Wii dock har jag inte N64 versionen men den tar jag någon annan gång ;) Animal Crossing Lets Go To The City: Namn: Martin Stad: Forest FC: 0088-3504-2793
  11. ääh är det inte gud som faila med s*tan så de kom bögar? då borde han väll hata sig själv? Och varför skulle han hata något som han redan har skapat? Nej det är bara trams!! :rolleyes:
  12. MartinMilk

    The Conduit

    Ser as bra ut! Jag ska köpa Monster Hunter 3 och tC och mad world och hela pikmin serien! Jag kommer vara rätt upptagen under 2009! Jag har inte ens tröttnat på Animal crossing lgttc än :rolleyes:
  13. Jag gav 10 för att jag gillar inte de andra konsollerna <_< Fast wii är som ett vitt till plattat gamecube med en tv kontroll. Men gillar endå wii.
  14. jo jag är ofta online på mkwii. Men inte på senaste tiden p.g.a animal crossing lets go to the city.
×
  • Skapa ny...