Hoppa till innehåll

SneekerN

Medlem
  • Antal innehåll

    236
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sundsvall.

SneekerN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. SneekerN

    Betatestgamers

    Man måste även ladda ner en codec står det för att kunna se videon, men det är ingen video, utan en .gif bild, jag tycker att sidan verkar suspekt.
  2. Jag fick 4 Counter-UAV's på en emergency en gång. Min bästa var nog 1 AC130, 2 Sentry Guns och 1 ammo resupply.
  3. 1-67 just nu, spelar inte så mycket längre.
  4. Jag har nästan samma sak med min tumme, varje gång jag lägger den på lillfingret börjar jag darra som fan. Någon bugg med nervsystemet. Windows tycker du ska formatera om.
  5. Tänker lira lite nu. den som vill joina kan adda mig på steam: [email protected] OnT: 61, första prestige. Behöver tips på hur man snabblevlar, det börjar bli lite tråkigt. OffT: 500 kills med SPAS-12!!!
  6. Kolla machinima, de har en del.
  7. Du har blivit utsatt för nätfiske, det fanns en keylogger i den filen. Lycka till.
  8. Dålig tur du hade att bilnycklarna inte for ut då. :) Tur i oturen kan man ju säga.
  9. Det finns en fjortis på våran skola som spelar dum men har MVG i Matte. Tycker jag är väldigt tragiskt. Jag har fört en diskussion med henne och hon kom med en del bra argument som faktiskt betydde något.
  10. Håller med, och skulle även bytt hårddisk till en 500GBare. Endast en 70-140 kronor mer. Tänk på att med en 320gb kommer du ligga på ungefär 280~GB. Glöm aldrig bort att skaffar man en 320 gb är det oftast för RPM. Skaffa hellre en till som är segare så du kan ha ditt operativsystem på 320 gigarn och allting annat på den andra. Eller så köper du en 32GB hårddisk med 10000 RPM. :>
  11. 7.2 på richterskalan skulle jag tro.
  12. Håller på med exakt samma sak. Grejen är ju att jag prestigade nyss och håller på att skaffa Akimbo på G18 igen. Dem är ju BEAST.
×
  • Skapa ny...