Hoppa till innehåll

molleman972

Medlem
  • Antal innehåll

    22
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Alvesta

molleman972's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. WoW, nu fick du mig att tänka på rymden och om det finns liv där. Det skulle vara helt otroligt om det faktiskt finns liv och att vi skulle kunna ta kontakt med "utomjordingen/-arna" och kunde skapa fred med dom. Jag hoppas verkligen det, det skulle vara kul och spännande för Hela världen.
  2. Precis.. Man måste inte sätta åldersgräns på godis tex, även om det är onyttigt så kan man ju hantera hur mke man äter.. Dem flesta iaf. Det går inte att jämföra energidrck och godis. Energidryck har hur mycket farliga och skadliga ämnen som helst (beror på vilken sort oxå) men godis kanske innehåller några oskadliga färgermedel och socker, inget farligt.
  3. PC var den första spelkonsollen jag spelade på. :]
  4. molleman972

    *****

    Är ni medlemmar på ***** ? Jag är det och heter Molle_Man972.
  5. livsfarliga och farliga ämnen? :wacko: Rekommenderar att du läser igenom tråden. Men kan redan nu säga att energi drickor inte innehåller farliga ämnen, om det skulle ha vart det, så skulle jag ligga död för länge sen, dricker nämligen minst en energi dricka varannan dag. Du skrev även att människor slipper dö? Vad jag vet så är det bara 5-10st som gjort det, men om du har fakta på att folk dör stup i kvarten av energi dricka... Så ge mig en länk dit du har läst det. Det är farligt. Vad dricker du då? Red Bull är farligt, V är farligt mm Det är farligt.
  6. Ofta riktigt äckligt, det finns knappt något som går att äta. Vi har biland ngot som dom kallar "kebab", det smakar verkligen skit. Min mamma som jobbar på skolan tycker till och med det smakar skit.
  7. Limma fast någon pennskrin på dens bänk men pennskrinet måste vara av trå, jag gjorde det en gång men blev ej upptäckt. Personen som ägde pennskrinet fick till slut loss det men det satt jättehårt fast och vår lärare fick aldrig veta det. ^^
  8. Vet ej. Kanske 1 december till 24 december, skolk veckorna istället.
  9. Jag ska spela WoW och komma upp i 60 snart. Trevlig helg allihop!
  10. Jag tycker att homosexuella ska ha precis lika stor rätt som heterosexuella och bisexuella. Alla människor i världen är lika mycket värda, ingen ska få lida för att dom kanske inte är som vissa andra. Det är faktiskt ganska unikt att inte vara som vissa andra personer; hetron och bi. Kort inlägg jag vet men jag har inget mer att skriva. ^^
×
  • Skapa ny...