Hoppa till innehåll

FaKeMyDeath

Medlem
  • Antal innehåll

    114
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

FaKeMyDeath's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. uppdatering på kundvagnen, https://www.inet.se/kundvagn/visa/2843837/2013-01-14 bytt chassi till en billigare, bytt hårddisk,bytt processor, lagt till noctua NH D14.
  2. Ska recorda, och vill ha så lite lagg möjligt, därmed RAMen. Har haft bra upplevelse för NZXT, och det var därför, Hårdisken ändrar jag, vilken Processor bör jag ha?
  3. Jag har sparat till ny dator och jag funderar på denna, jag slängde ihop denna och jag vet inte om denna funkar. Skulle upskatta om ni kunde ge feedback/ ändra på paketet så det blir bättre. Jag vill ju liksom inte slösa mina sparade pengar. Paketet: http://www.inet.se/kundvagn/visa/2835523/2013-01-12 Tack i förhand.
  4. Jo, mig har de också ringt. De frågade om jag hade en Windows-dator och de trodde att jag var en ''madam'' för min mesiga röst. De bryter på indiska, så förmodligen är dom därifrån. De ringde också till min kusin och så retarded som han var gick han på det och de fick nästan bankkortet fast han hann spärra när han förstod bluffen.
  5. Vad har skaparna gjort då? De var de enda som försökte få slut på detta och om de inte hade gjort något hade ju situationen varit detsamma, och vad skall de göra åt ugandas armé? De har ju inte kontroll över allting precis. Bilden är ju solklart på Ugandas arme, och Kony har ju barnen med sig, och vadfan ska armén göra då? sitta kvar och vänta på att de kommer tillbaka?
  6. Haha, du vet att detta är 3DS forumet? ONT: Donkey Kong och Mario 3DS
  7. Ska fixa linux snart, har tänkt att skaffa det ändå. Anledningen till att jag inte gör det själv är för att jag har ett extremt dåligt virusskydd, F secure 2010. Den är inte ens uppdaterad och därför vill jag fixa ytterligare sökning
  8. Jag ska imorgon lämna in datorn för ytterligare virussökning för att förhindra att något annat händer. Får väl se om jag blir ringd eller något liknande så får jag se vad som händer.
  9. Jo jag vet, och det var ju otroligt dumt. Men jag undrar, ska jag berätta för mina föräldrar om detta och be dem ringa polisen efter? Jag vill ju inte att något dåligt händer..
  10. Jag vet inte vad jag ska göra åt saken.. Jag vet inte hur länge den historiken vart där. Jag är väldigt osäker på att mina vänner skulle göra något sådant och sedan har jag ju väldigt stor chans att de bara antar att jag har gjort det. Jag tog bort min historik när jag såg det och jag kan inte bevisa att jag inte gjort något.. Jag är bara 13. Jag blev helt mållös när jag såg vad som stog där. Ärligt talat så är jag ganska säker på att det är ett virus för mina vänner är aldrig hemma hos mig. Jag är otroligt nervös och rädd.
  11. några sekunder kvar! SAN ANDREAS!!!! Precis vad jag hoppades på!
  12. Phew. Tack för svaret. Tråden kan nu låsas
×
  • Skapa ny...