Hoppa till innehåll

dolan

Medlem
  • Antal innehåll

    67
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av dolan

  1. Bara homosexuella och fjortisar som har Guld-iPhone, så vilket av dem är du "bossen"?
  2. Det GÅR att gå tillbaka, men du kan inte "aktivera" din iPhone då Apple slutat signera 6.1.3/2
  3. DFU mode behövs inte. Bara ladda ner en ispw på iOS 6, sen gå in i iTunes och håll in shift och klicka på restore. Välj din ispw-fil och låt den återställas. Behövs inget DFU-läge alls och "VOLFI" trollar endast!
  4. Jag har aldrig riktigt förstått det här foliehatteriet med att ha kodlås på låsskärmen. Jag har altid kört med vanlig swipe to unlock på mina androids. Okej, periodvis har jag väl kört med mönsterkod men det är så himla tradigt.
  5. Det är dock ingen nämnvärd slöhet på 4S. Jag pratade om vanliga 4:an. Hade jag menat 4S hade jag skrivt 4S. 4S och 5 är de som (förutom i5S/C) kör iOS 7 bäst i nuläget.
  6. Det tar rätt lång tid att låsa upp skärmen med fingeractrycksläsaren. Men men, vissa älskar att vänta.
  7. Ni som äger iPhone 4 eller iPad 2/3/4/Mini; Uppdatera inte till iOS 7 direkt. Eller gör det på eget bevåg. Det är väldigt slött på dessa enheter enligt vad några sidor rapporterat.
  8. Är du hög? :p Fingeravtrycksläsaren kommer vara coolt första fem minuterna, sen en "jaha"-upplevelse på det hela.
  9. Inget Apple-skit skall någonsin besudla mina fickor. Android all the way.
  10. Om du vill ha snabbare och bättre hjälp, kom då över till Swedroid istället. :) http://www.swedroid.se/forum/index.php
  11. CM10.1 är en väldigt trevlig och lätt rom! Pacman rom är CM10.1, ParanoidAndroid (även kallad AOSPA) och AOKP i ett, d.v.s. tre roms i ett men jag skulle hellre valt CM10.1, faktiskt. Skit i RC's, det är bara omdöpta nightlies som har kodbas från en nightly så jag tycker du ska köra vidare på nightlies. Du behöver inte uppdatera varje dag bara för det släpps en ny varje dag. Du kan låta det gå så långt som en vecka eller mer.
  12. Samsung Galaxy S4, som kör stock och orootat just nu. Launcher är Nova Launcher Prime. Klockan är UCCW med ett tema vars namn jag för närvarande inte minns. Ikoner är SMPL White och kostar väl nån krona.
  13. dolan

    Skatt Är Stöld

    Du verkar leva i ett utopi som aldrig någonsin kommer fungera.
  14. dolan

    Kliar Mycket

    I helvete du gjorde. Du särskrev, och då blir det två ord. Solexem är ett ord.
  15. dolan

    Kliar Mycket

    Exem håller jag med om att det kan vara, men jag håller inte med om att hans utslag skulle vara sol. Eller menar du kanske solexem?
  16. dolan

    Kliar Mycket

    Nej, verkligen inte. Försökte vara lite skämtsam ;) Har du testat någon salva? Har för mig jag sett någon utslagssalva på apoteket.
  17. Nån som har nåt att säga om denna våg av blockeringar? Det jag menar är bl.a. att en 10-åring inte fick vara pepparkaksgubbe i lucia-tåget i en skola för det ansågs stötande. Eller att Disney tagit bort en scen med en liten svart figur som säger "mami" eller liknande? Löjligt, egentligen. Jag tror inte många som faktiskt ÄR svarta tar åt sig, utan att det är vi vita som inbillar oss att allt som sägs/visas är stötande. Vi gör oss själva till rasister. Jävla löjligheter alltihopa. Vi tar bort allt som är svart och brunt tycker jag, jag menar, det kan ju väcka anstöt. Vi tar också bort allt som är gjort av dessa färger för det kan ju sjävlklart väcka anstöt. Vi tar bort allt vitt, för det kan ju väcka anstöt hos vissa också. Sen tar vi bort allt gult och allt rött, för även det kan väcka anstöt. Vi tar bort alla hälsningsfraser, för vem vet, en stor del folk kanske tar åt sig av att bli hälsade på? Vi vill ju inte bråka med dem. Sen tröjmärkningar, fy nej, de måste bort också, såklart, för de kan ju väcka anstöt de med. Vi tar bort ALLTING, så vi lever i ingenting, för allting kan ju på ett eller annat vinklat jävla sätt väcka anstöt hos fel folk.
  18. dolan

    Var Är Vi På Väg?

    Man läser (och hör, i vissa fall) överallt om saker som förbjuds, eller stryks. Som i den skolan där en 10-åring inte fick vara pepparkaksgubbe då skolan ansåg att de kunde väcka anstöt. Nu idag läste man att Disney valt att klippa bort en scen där man visar en liten svart docka som säger "mami", för de ansåg idag att den kan också väcka anstöt då den enligt dem är en stereotyp för svarta personer. Riktigt löjligt tycker jag det är. Det har varit så i gott och väl 70 år. Varför har man just NU insett att det kan väcka anstöt? Vem är det som anser det? Vad tycker ni?
  19. Väldigt nöjd med denna setup. Jag skiter fullständigt i om jag kan ha fått en bättre dator för samma peng om jag valt amd-delar. Jag avskyr amd. Kör stockkylare på cpun. Den kommer inte upp i farligt höga temps och jag pysslar inte med överklock för tillfället (köpte en K-processor då jag kanske senare vill pyssla med det) Skulle gärna velat haft en SSD, dock :P
×
  • Skapa ny...