Hoppa till innehåll

neXo

Medlem
  • Antal innehåll

    256
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av neXo

  1. Om ni vill ha kontakt med mig så adda msn : *borttaget*
  2. hej alla wow lirare! Jag kna hjälpa dig lvla! :D Helst horde dock fast alliance går oxå bra :P Det här är INTE "scamming" jag kommer att lvla lite grann. Jag lvlar snabbast me hunters då jag haft 2st 70 :P PMa mig ditt användar namn och lösen och önskad lvl :P Som sagt, det är INGET försök till scamming! Jag har inte eran SQ och SA så det e omöjligt att ja kan hacka erat account. P.S Jag lvlar bara chars över lvl 30 för jag hatar the barrens och westfall o de ställena.
  3. neXo

    Oblivion

    Hejsan hoppsan! Jag gjorde en ny gubbe idag (Khajiit Thief lvl 13) Och har precis skaffat "Skeleton Key". Jag har hört talas om en kista som man kan lock picka så mkt man vill utan att den går sönder. Behöver man ngn expansion för att hitta/använda den eller finns den på orginal spelet ? Tacksam för snabba svar
  4. schyyst -.- EDIT: Thechoosenone:Men din var ju inte mkt bättre -.-
  5. Tja, detta e min första Pivot film :) bettygsätt 0/10
  6. battlefield 2 och battlefield 2 special forces e ganska sköna enligt mig XD
  7. Okej tack så jäkla mkt xD
  8. Jag väljer nog Diamond :) En fråga till, vilken pokemon ska jag börja med ? Vilken är lättast att klara av gymmen med i början ?
  9. men asså -.- vilket spel har bäst pkmn +
  10. HJÄÄLP! Vilket ska jag köpa ?? :S Jag ska få NDS på torsdag så vilket e bäst ??! SNÄLLA SVARA FORT ! Säg fördelarna med båda spelen och det negetiva med dem och skillnaden. Tacksam för SNABBA svar !! :D
  11. hej odet. Har gjort en ny server med WC3. Dock så stöter jag på samma problem =/. WC3 funkar och sånt men jag e inte server admin eller WC3 Admin. Jag fattar inte vad jag har gjort för fel :S EDIT: SVARA DÅ !
  12. hur gör jag så att jag blir admin på servern ? e det bara att gå in på servern så e man admin eller ?? och när man skriver in NAME i text regenator, måste det vara rätt ?
  13. när jag skriver rpgmenu så funkar det inte, Har lagt in allt rpg rätt men det funkar ändå inte och jag har skrivit Bind v admin och när jag trycker på v så funkar det inte :( snälla säg vad som kan vara fel.
  14. asså Rpgmenu funkar inte -.- och jag kan inte använda admin heller, det står bara You are not authorised to use the command Admin!
  15. asså jag får fram 2 olika fält :S dem är Starta i och Mål. När jag skriver -game cstrike och Värkställer. Sen när jag klickar står det Failed To Load The Launcher DLL: Det går inte att hitta den angivna modulen
  16. neXo

    Spel

    Håller med dig :) Köpte det! Fett roligt och bra me svenskttal :) Tack så väldigt mkt
  17. neXo

    Spel

    okej bra. Har fått lite pengar av mormor så jag ska nog köpa ett till spel. Vilket tycker ni att jag ska köpa ?
  18. neXo

    Spel

    Hej. Jag fick PS3 i julklapp med spelet "The Darkness". Jag gillade inte riktigt det spelet, så jag ska köpa ett nytt. Jag funderar på att köpa något av dessa : "Ratchet And Clank (Den Nya),Resistance eller Assassins creed. Vilken tycker ni att jag ska köpa ? Ni får gärna föreslå fler bra spel. MVH // neXo
  19. AC lätt :) Det e mkt bättre handling och coolare
  20. Jag klarade ut spelet på 1 timme och 14 minuter. Jag spelade inte spelet på riktigt utan gjorde en speedrun ^^.
  21. det är okej att visa sina känslor genom att gråta
  22. är det när man har tagit den lilla blå svampen?
  23. neXo

    Oblivion

    men en kille säger att jag ska gå över en bro men när jag ska öppna bro grinden så står det the gate is opened elsewere
  24. konstigt,hur kom du till den sjunde världen?
×
  • Skapa ny...