Hoppa till innehåll

vdsavasfvds

Medlem
  • Antal innehåll

    486
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av vdsavasfvds

  1. Den där banken är inte fejk, men det är inte hans.Den där banken är Cursed You's bank, den bästa duelleraren i rs.
  2. Brandvägg : Zonealarm är rätt bra. Pest control är ett bra spionprograms letare :P
  3. Men förlåt, men är du 1 år? Den är client side, ingen vet det. Plus att dem försvinner om han försöker köpa något. Ja, du kan få i h*lvete få fast mig om du så kan. Jag fuskar på det jag vill. WoW och CS, rofl ta fast mig om du vill. Inget kommer hända och du kan f*n inte göra ett j*vla skit.
  4. Jag är redan ledare över en clan ;P
  5. Har inte gjort den questen och jag är combat 94.. JA jag gillar inte quests :( tip.it
  6. Hmm, jag kanske kan hjälpa,fast jag är redan i en klan.
  7. Är du helt dum i huvudet?Jag gjorde så att det skulle se snyggt och stilrent ut. Plus att så att inte någon j*vla fjant som du ska ta banken och säga att det är deras. Så hållkäften om du gör sådana j*vla idiot saker.. Föressten jag fixade ihop bilden i paint.
  8. Så här ser min ut :D! http://fuskbugg.se/pub/misc/1---.PNG http://fuskbugg.se/pub/misc/23.PNG http://fuskbugg.se/pub/misc/3.PNG http://fuskbugg.se/pub/misc/4.PNG http://fuskbugg.se/pub/misc/5.PNG http://fuskbugg.se/pub/misc/6.PNG
  9. Angående Gertrude, så är det bara kolla på Runescape kartan och leta efterstället Lumberyard nära Varrock South East På Lost City, så är Zanaris en stad inte en person, Gå runt i Lumbridge Swamp Tills du hittar ett LITET HUS. Ta på Dwarmen Staff eller var den heter och öppna dörren Då ska du bli teleportad.
  10. vdsavasfvds

    Willow Logs

    Kan man ju f*n visst?? Träna firemaking.. Göra pilbågar
  11. Kanske det men.. rare lol?
  12. Haha, du är en riktig skämtare..
  13. Mm men man måste ha gjort halva Desert Treasure också :P
  14. Meh okej, såg du mig ? hade full infinity!
  15. Man får firecape och inga pengar.. Har testat KQ själv, gick rätt bra..
  16. Nej för jag satsar 20kr på att du inte var där, du vet säkert inte hur det hände.. Det var så att spelaren "Cursed you" hade ett Carpentry party i sitt hus eftersom han hade just lvl 99.. Min klan var också där vi hade kul, vi röjde lite i hans Fighting Ring.. Men det var så att Durial, hade fightas där då.. Så han var där som ett vanligt folk.. Men så kickade Cursed you ut alla eftersom inte vet jag.. Så då upptäckte Durial att han kunde attackera alla.. Så han började i Rimmington, och självklart förlorade jag Full Torag.. Sedan gick han uppåt till Falador... det hållde på i 2 timmar =/ Han hade fått en party hat och en halloween mask:P Och nej han tjänade inte milljader han fick bara party hat och en halloween mask som var typ värd något specielt..
×
  • Skapa ny...