Hoppa till innehåll

Ceto

Medlem
  • Antal innehåll

    2083
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Ceto

  1. Du behöver inte formatera, sätt i operativsystems skivan och välj reparera windows. Det den gör då är att den kollar ifall någon utanv dina windows filer fattas och sedan så åtgärdas det.
  2. Windows 8 fungerar hur bra som helst, har använt det innan full release och det fungerar även idag prima. Vet inte vad du har för problem dock. Det kan även vara fel med din hårdvara, behöver inte vara operativsystemet.
  3. Kolla runt här http://gamebanana.com/
  4. Ceto

    8 År Fuska.se

    Tack så mycket allesammans, det är klart man ska supa :) Det har varit väldigt kul att vara på detta forum i alla dessa år ska ni veta :)
  5. Ceto

    8 År Fuska.se

    Idag fyller jag 18 år och jag har nu varit medlem här i 8 år. Det känns bra, fast det är lite trisst att fuska.se inte är lika aktivt som förr. Det var gamla goda tider när man satt med ett glas cola i handen och skrev här på fuska. Hoppas forumet blir lite mer aktivt, skulle vara nice med ny design och lite nya saker och snacka om. Tiden går så snabbt :) - Jag bryter säkert mot någon regel, fast vad ska man säga? #YOLO #SWAG
  6. Ceto

    Skype Damp

    Gammalt jävla virus som är detectad för längesedan, skaffa ett bra virus program. ESET NOD32 Antivirus 5. Skanna igenom datorn. Skanna gärna med ESET + Malware bytes. Kolla också länkar med virustotal.com.
  7. Ceto

    Köpa Dator

    Gör en tråd på SweClockers istället eller en annan sida som har lite mer kunskap inom datorer än vad fuska har.
  8. Ceto

    Bra Gaming Headset?

    Läs olika recensioner på internet och kolla omdömen på produkter. Välj sedan den produkten du har fastnat för.
  9. Ceto

    Datorn Låter!

    Öppna chassit o kolla vart oljudet kommer ifrån. Försök att lokalisera det. Gör också som Banish skrev. Kolla gärna hastigheten på fläktarna på HWmontior också.
  10. Ingen som kommer att orka hjälpa dig kompis. :] Just sayin.
  11. Så jävla enkelt och hitta dessa saker på internet. Fattar inte varför folk inte söker på JÄVLA google innan ni skriver här på forumet.. http://www.cheat-project.com Där har du en bra sida. Det hittar man på google när man söker på cs cheats...
  12. CS har inte dött ut ännu. Det kan du inte säga.
  13. Finns tusen trådar om sådant på internet, googla så kanske du hittar något intressant.
  14. Det skulle vara bättre för dig om du gjorde en tråd på: http://www.forums.steampowered.com Gå in på CSGO forums och gör en tråd där. Du får mer hjälp där än vad du får på fuskas forum.
  15. Det finns väldigt många fusk ute, dock så är det inte säkert att använda alla program som delas ut på internet. Det kan vara infekterat med virus, kan även ge er en RAT. Sen så behöver man inte fuska på spel. Spela ärligt istället. Roligare, tro mig.
  16. Reklam, skulle också vara fint ifall du kunde ta några screenshots på byggen eller kanske göra en liten youtube film om din server. Det skulle också vara fint ifall du kunde fixa en FastDL, folk orkar inte sitta och vänta på att spelet ska ladda ner allt.
  17. Välkommen till fuska. Ser att du inte har använt dig av sök funktionen. Har du testat att googla på det? Det är inte så svårt och få fram det man är ute efter. http://goo.gl/2ztTm
  18. Nej, jag har fått lösenordet av en person förut via PM. Btw, VAC har inte uppdaterats sedan 2008-08-17. Då menar jag VAC1, HL1-Engine games. CS 1.6 CS:CZ... Det är fortfarande VAC Proof så ni kan använda det då fusket släpptes 2010. Jag _TVINGAR_ er inte att ladda ner detta. Ni gör som ni känner fört. Det är iaf något.
  19. Inte mitt problem vem som laddat upp det. Jag har gjort klart surveyn tar inte lång tid. Sen så är det bara att ladda ner det.
  20. Grabbar hittade faktist knifebot ifall ni fortfarande är intresserade så kan ni ladda ner den här. Knifebot CS 1.6 Jag har testat den och den fungerar perfekt. Här har du mannen =) 2008, sorry att jag var så sen :D EDIT: La till password, rar filen kräver ett lösenord. Password: !1!xfz@p@d@a!knifebot!
  21. Grabbar hittade faktist knifebot ifall ni fortfarande är intresserade så kan ni ladda ner den här. Knifebot CS 1.6 Jag har testat den och den fungerar perfekt. EDIT: La till password, rar filen kräver ett lösenord. Password: !1!xfz@p@d@a!knifebot!
  22. RSBOT RIGHT NOW UUUMAD
  23. Jailbreak är ett måste för iOS. EDIT: Man kan uppdatera sin iOS-version om man har jailbreakat. Bara skitsnack. Ja, man kan ladda ner alla appar från appstore finns ett program som heter Installous, det installerar man via Cydia. Ja, man kan fuska i vissa spel med sin poäng och även köpa saker. Finns Crack för de på Cydia.
  24. S3, android vinner över IOS. Jag hatar allt med iTunes och jailbreak. Man kan göra fan vad man vill med android. Det ska ni veta.
×
  • Skapa ny...