Hoppa till innehåll

Eldir

Medlem
  • Antal innehåll

    212
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Eldir

  1. Någon som har celebi och kan trade den till mig? Någon som har en bra pokemon över lvl 50 som kan trade med mig? Spelar på pokemon black :)
  2. Eldir

    Snus

    off topic: Varför komenterar ens p11 till 13 här? För allt ni skriver har redan skrivits. Visst ni kommer aldrig börja med något av dem säger ni nu, men tror mig som några här redan har skrivit så kommer minst 25% av er att börja med det. on topic: 1. Skulle ni vilja se folk snusa istället för att röka utomlands? 2. Snus eller cigaretter, varför? 3. Bör snus hållas inom de skandinaviska gränserna eller blåsas upp utomlands? 4. Vad är era åsikter om snus och cigaretter? 1. Ja, för att det kan förhoppningsvis betyda mycket pengar för Sverige. 2. Snus helt klart! Jag är har rökt engång i tiden, slutade pga av jag kände mig "skiten" efter varje cancerpinne. 3. Blåsas upp, Det kan ju hjälpa för dem som inte kan sluta röka och inget av alla dessa plåster funkar, Japp då tar man en snus istället. Sedan som jag skrev där uppe, OBS. KAN vara bra för den svenska ekonomiska marknaden. 4. Jag tycker om att snusa, ser inget "fel" på det, visst de är dåligt men vad gör man inte som redan är skadligt för kroppen? Måste även säga att det, att ingen som jag känner eller har träffat har någonsin klagat på att jag luktar illa i munnen, så kära Dampainteh, folk luktar garanterat mer i käften av rök än av snus, praktexempel är ju alla fjortisar som måste ta ett tuggumi för att inte mor och far ska känna "lukten" Vill även rekomendera till er ungdomar där ute, Börja inte med det och om ni redan har börjat sluta medans ni kan :) Over and out ! :)
  3. * Fifa 11 * Fable 3 * AC: Brotherhood Även tillkommer lite andra spel jag inte har bestämt mig på än :)
  4. El eldir, Lirar mest fifa 10 och cod ;)
  5. Jag kör pc, tycker dock att spelet är väldigt bra gjort och man kan spela klan matcher som ni sa att man inte kunde (har själv spelat måååånga) Skriv ett pm till mig så kan vi lira tillsammans någon gång ! :iluvff:
  6. Är på bana 15 heeelt omöjlig -.-
  7. Någon som har följade pokemon: Pokedex:046,071,093,096. Dessa behöver jag se för att få National dex. Ingen trade eller något behövs, bara så att jag kan se dom Detta vore jättesnällt. M.V.H Eldir ;)
  8. Någon som har en BRA pokémon o kan tänka sig byta mot någon sämre? xD har fastnat på Cythia i pokémon ligan :(
  9. Mitt är 3953 5679 0596- Niclas, add mig gärna !
  10. Hej igen, Nu är det så att jag har köpt ett trådlöstnätverk och wi-fi funkar! (har testat på ipoden) Men därimot funkar inte pokemon :( Någon som vet varför ? :) *lås tråden* har löst det!
  11. kostar den att ha i månaden?
  12. 1- Du måste ha trådlöst internet. Tror inte att det går med lina.2- Finns nog i de flesta spelbutiker, kanske spelbutiken.se. aha :( kan man inte koppla in liksom en router i nätverket då? :)
  13. Tjenare, jag har lite frågor ang. Wi-fi 1.Jag har INTE trådlöstnätverk, kan jag fortfarande fixa wi-fi? 2.Vart kan man köpa wi-fi connector? M.V.H Eldir :)
  14. Eldir

    Cannabis

    jag tycker att Cannabis ska legaliseras :) Säger som snoop dogg engång sade: Om alla sprang runt och var höga slipper vi morden och våldtagna tjejer, för att då sitter alla och chillar ;)
  15. Eldir

    The West

    jag är i lvl 18 snart 19 :)
  16. Eldir

    Google Chrome

    använder google chrome nu skitskön är den :D allt känns mycket snabbare ;)
  17. Kan ju säga såhära till er som påstår att man inte kan knyta samma "band" med ett djur, Jag hade en katt en gång i tiden som jag älskade mycket. Han dog (Ganska plågsam död) samma år dog min farmor och den jag saknar mest är min katt. Kanske för att jag nästan aldrig träffa min farmor bara på födelsedagskalaser. Det jag vill säga är att de är olika för person till person, Ta som för mig tex, Jag saknar min katt mest eftersom jag träffade honom VARJE dag och farmor kanske 6-7 om året. Men för någon av er som träffar er farmor ofta så kan jag endå förstå att ni hellre vilja att er farmor skulle ha klarat sig mer än ett katt. Och påtal om filmen, Jo polis-mannen gjorde sitt jobb såklart regler är regler som ska följas, Men 15-20 minuter för att skriva en böteslapp låter väldigt skumt till mig och med tanke på hur dom båda poliserna uttrycker sig så får man ju sina aningar att dom bryr sig inte ett skit att man har ett döende djur i bilen som håller på och kvävas (ett av dom mest plågsama dött-setten) Thx för mig Eldir
  18. Eldir

    Hitman

    Någon som vet om det kommer något nytt hitman spel eller film? :rolleyes:
  19. Tjenare, jag lirar på game-boy adv. Var ligger Battle Tower? vilken stad och ruta?
  20. Tack så mycket :wub:
  21. det är så man kan fuska om jag har fattat det hela rätt :P här är länken Fusken
  22. Tjenare! vet inte om detta är rätt forum men hitta inget med Diablo och tänkte att de kanske skulle passa in här eftersom det är blizzard som har skapat spelet, 1. jag läste på en hemsida och behöver lite hjälp för jag fattar ingenting av detta: "Right click on your Diablo II desktop icon. Left click on the shortcut tab. Enter the code in the target line after the quotes. make sure there is a space between each code , and a space between the last quote and first code." 2. Är det någon/några som fortfarande lirar och lirar med ip:n istället för battlenet? Tack iförhand Eldir
  23. Jag har testat det, men de står att de är fel :S och jag har kollat koden så jag inte har skrivit fel eller något. men vart på den hemsidan då ? :)
×
  • Skapa ny...