Hoppa till innehåll

nämen_åå

Medlem
  • Antal innehåll

    45
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

nämen_åå's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. finns det u-båtar på Just Cause? i så fall var?
  2. jag har inte spelat det på ett tag.. men det är väl bara att få full turbo i starten
  3. du ska ta sikte på en gängmedlem (som har gröna kläder) sen trycker du på upp pilen, så följer den gängmedlemen efter dig. PS: det finns ett GTA forum.
  4. om du vill få "flyingskill" så måsste du flyga flygplan eller klara flygskolan (som finns i LV). om du vill komma in på LS flygplats kan du parkera en bil vid muren (norr om flygplatsen), sen hoppa upp på bilen och sen över muren.
  5. själv tycker jag inte om "sagan om ringen spelen" så jag tycker inte du ska köpa det... men ett bra äventyrs spel sa du... kanske "Kingdom Hearts" inte jätte bra men det är okej. "Price of Persia" är i.a.f. bättere tycker jag. Men det bästa spelet som finns är ju "Grand Theft Auto San Andreas"
  6. nämen_åå

    Skolmaten

    min skolmat är skitäcklig... har inte ätit i skolan på 3 år... och innan dess tog jag med mig egen mat..
  7. 1.Grand Theft Auto San Andreas 2.Grand Theft Auto Vice City 3.Grand Theft Auto 3
  8. Jag ska köpa en PSP men vet inte vilka spel jag ska köpa, förutom GTA LCS.
  9. här är några av dom jag har "pier 69" i sf, "hi k69" i fort carson, "69c" på "burger shot" skyltar och på ett "24-7" i ls, alla flygplatser och på ett av cj:s hus i lv.
  10. okej.. jag har hittat massa ställen där numret "69" står skrivet t.ex. på alla flygplatser.På hur många ställen finns "69"? och var finns dom?
  11. Vilket garage menar du? Det finns ju många garage...
  12. om du trycker på start (så kommer kartarn upp) så bläddrar du till "stats" sen väljer du "misc" (längst ner) och där står det.
×
  • Skapa ny...