Hoppa till innehåll

The_Kebab_Lord

Medlem
  • Antal innehåll

    51
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av The_Kebab_Lord

  1. The_Kebab_Lord

    Ny Cykel

    Polare i Gävle säljer sin. http://www.blocket.se/vi/17594832.htm
  2. Vill nån köpa mig? Jag bedriver sexuella tjänster för 500fuskamynt. Helst med milfs.
  3. "Dock kan jag inte göra det själv! Dumma skit steam :P" Eller kanske "dumma skit du?" :visslar:
  4. Det är ju precis som Kaktus-Killen säger. Öppna dedicated server i Steam-Tools. Det finns faktist där av en anledning.
  5. Nördigaste spelet, eh? SSMB! Usch vad jag hatar det. Fyfan. Spelar hellre nått Barbie spel istället!
  6. Raderat, §1.1. Mvh Chihuahua
  7. Jag är gud. Varför? Därför att jag säger så! ------------------------------------------------------- Ungefär så tänker troende. Det finns inga som helst bevis på att det finns någon gud, misstolka mig inte. Jag skulle verkligen vilja att det faktist fanns någon, men nu gör det inte det.
  8. The_Kebab_Lord

    Virus?

    Om man har samlag med sin XBOX 360 löper du en risk att smitta den med HIV-virus. Därför undrar jag varför du gjorde det? :o
  9. Mitt är 0 kills och 542 deaths. Och då försökte jag verkligen! Observera att jag >INTE< var ironisk. ;)
  10. Har tre :visslar: Men är mest inne på The_Kebab_Lord
  11. Konstigt nog har ingen tipsat om dom men men.. Manowar.
  12. Ehh.. om jag förstår det här rätt nu. Enligt dig så är "din" grafikkort för dåligt för att du ska installera HL1, eller att datorn ska märka den. Jag har bara en sak att säga och det är: WTF!? :blink:
  13. Micken. Skricka åt folk och förnedra dem... (vara omogen, kortsagt...)
  14. Och du vet att Farbror Blå skulle bli glad för ett tips om det här?
  15. GaahhH! Inte Norton! Har hemska minnen av det! Varning! Norton har hittat X antal virus. Vill du att Norton ska ta bort dem? *klickar på "ja"* Gör det själv!
  16. OT: Då blev min "post" anmäld då. Tar bort den och ber om förlåtelse. <_<
  17. Vilka "vi"? Menar du kanske "Du"?
  18. Öhh? Alla? EBB's (som pistolen han vill köpa är) ska man inte ens gemföra med t.ex AEG vapen. EBB's är ju värdelösa. Det finns fjäderdrivna vapen som skjuter upp mot 200 m/s. Sen är det ju upp till honom att bestämma sig hur mycket pengar han vill lägga ut. Mariodog, vill du ha en pistol så köp en GBB på t.ex www.combatzone.se/shop eller annat ställe. Lite på mig, jag är INTE airsoft expert.
  19. Själv lyssnar jag på: Dio Dragonforce Hammerfall Sonata Arctica Helloween m.m
  20. Så arab länderna ska bestämma istället eller menar du att det är "en fri värld". Ok nu är det så att menar du att muslimer ska bestämma så är det DU/NI som är maktgalna. Menar du därimot att alla ska få bestämma så borde väl Jyllandsposten få publicerat bilderna utan att "ni" fått vredesutbrott? För en gångs skull kom med ett bra argument! Inte nått "MEH!! NEJ DET E JU INTE SÅ!!!! BLA BLA BLA DÅLIGT MUSLIMER HAR!?!? VAVA!" Läs texten några gånger så att du förstår den.
  21. Varför skulle han inte säga det till någon invandrare öga mot öga? Ta mig t.ex jag har sagt det flera gånger till folk. Fast då säger jag inte t.ex J*vla sv*rtsk*llar åk tillbaka till ert grustag!. Utna jag kommer med ett argument om varför det är så som det är. Som vanligt de enda svaren man får är "Håll käften, svenne!" och "Jag ska döda dig!".... <_<
  22. Jasså? Äger invandrare ALLA restauranger och pizzerior (samma sak), det visste jag inte att dom gjorde? Hur kommer sig då att det finns restauranger som ägs av Svenskar? En fråga till dig: Om det var så att alla restauranger ägdes av invandrare; är det någon som tvingar personer att äta där? Kan man inte lika gärna laga mat hemma? Och sen fråga nr. 2: Vad är en s.k "Import Fabrik"...? Nr. 3: Importerar verkligen invandrarna som importerar all' mat? Ägs t.ex ICA av en invandrare? svar. Endast seriösa svar, tack. EDIT: De invandrare som FÖRSÖKER skaffa jobb men får inget p.g.a. deras etniska bakgrund kan väl stanna då dom försöker. Då får dom ju hjälp av bidragen. Om det bara var så att alla invandrare (läs: araber) var sådanna. Tyvär är det så att som jag uppfattar det var åttonde turk lever på bidragen men skaffar inget jobb, de försöker inte ens utan bildar s.k gäng och går runt och hotar/spöar "oss". Eller inte bryr sig i skolan, ta ett exempel. Min skola. Invandrarna bara "dampar", skriker, j*vlas med alla, etc. Hmm... hur kommer det gå för dom då? Och även de som försöker "muckar" med en osv. De borde väl f*n vara tacksamma att de får frukost, det är f*n vi som betalar den!!!
  23. Alago, du är inte trög. Läste inte "outside enemys" inlägg innan jag postade. Puck0, passande namn. Ni araber blir kränkta av vad vi en gör. "Koranen hit, koranen dit!". Newsflash! Jag bryr mig inte längre om att ni blir kränkta då ni antigen spränger er själva eller hotar att ni ska skicka era kusiner på dom... Vad rädd man blir. Fast å andra sidan, det blir en j*vla massa araber som kommer efter en, sen... ja... inget mer förutom att ni står där med efterblivna miner och hotar oss.
×
  • Skapa ny...