Hoppa till innehåll

Goldeneyez

Medlem
  • Antal innehåll

    17
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Goldeneyez

  1. om du slidar me 'R' knappen o trycker vänster,höger,vänster,höger så får du en liten miniturbo vilket är bra i svängar. Fast på ex raka vägar så kan du direkt efter att du har gjort det en gång göra en till direkt efter åt andra hålet, sen åt andra igen osv o få miniturbo hela tiden. När du gör det så sick sackar din gubbe, därefter fått namnet 'snaking' pga det.
  2. mario kart o animal crossing wild world. Så jäkla kul me online funktion ^_^
  3. kör igenom alla cuper me diverse bilar o anpassa din skill till den bilen du gillar bäst. Finns egentligen ingen 'bäst' bil så att säga.
  4. snaking är ingen bug, det är en taktik som vem som helst kan göra men är svårt å bemästra. De enda som klagar på att snaking är bug/cheat/fegt/ingen skill är dom som inte är bra på det som de flesta saker i världen. O det dära hacket du nämnde gör att alla banor blir tillgängliga över wifi även beta banor.
  5. kommer det bli nåt utav det här? O hur ska du kontrollera vem som vann matchen <_<
  6. Gå tillbaks några rum, där du en gång såg en kista me verktyg (hammare osv) som kan plockas upp nu. Ta hammaren o rullen, gå till rummet med flaskan som inte gick o öppna o använd hammaren, ta nyckeln o dra till näst sista rummet (där "snurra runt grejn" finns) o använd det på byrån för att få läsa lite diary. Efter ta pappers rullen o använd det på den dära snurr grejn, efter det så snurra den så du ser en hel animation av ett träd med en fågel som flyger från gren till gren, memorizera det. Gå sen längst ner i rummet o kolla på väggen me träd mönstret, kommer säga att hon känner igen det o du får rita me pennan från start till slut där fågeln flög. Efter detta så är det mycket lätt, då det mesta består av att bara hitta saker i samma rum innan du kan forsätta.
  7. Tekniskt så kan man göra det på nästan alla såna fristående produkter.. även på gbamp (gba movie player som nämndes här innan). Är inte säker på hur det funkar däremot eller om dom körs bra.
  8. varför ska man inte våga lägga några stickers på sin nds som är lätt o sätta på o ta bort? :unsure: Trodde mer som Xylo att du hade låtit det bli sprejat me konst elle nåt.
  9. Spelet är fullt spelbart med denna guide (lirar det själv med hjälp av guiden): -:Jump Superstars Guide:-
  10. Jag har en liknande produkt som heter M3SD som är i princip samma sak. O som jag nämnde innan så är det sevärt. Men när man tittar på en klipp som man har gjort (på bästa kvalité (på bästa kvalité så tar det åratal att göra det till .gba format me )) så får man en känsla direkt att nds inte är till för filmer.
  11. Är knappt värt det. Sånt som det klarar inte av rena format så ni måste konvertera det till gba format vilket tar sin långa tid (nån 1-2timmar för en halvtimmes klipp) o kvalitén är sebart men inget mer. Pspn är bättre format för video hantering.
  12. Tvivlar att det blir en Euro release på det, möjligen en US release.
  13. Förklarar jag bättre då förstör jag hela spelglädjen med att lösa det själv vilket jag inte ville göra. Iaf, den tavlan du hittar i jessicas rum ska du ha på den övre spelskärmen o den du hittade i hallen ska du ha på den nedre spelskärmen (på jämförs mode i das:et) o rotera så det mörkare 'kladdet' matchar med den andra tavlan så det bildas en kod på fyra siffror.
  14. på tavlan du hittar i rummet me jessica så ska du blåsa i micen för att bli av med smutsen om ni inte redan har gjort det. Ta sen bild av båda tavlorna o rotera,rör så dom dära mönster bildar nummer koden.
  15. I usa har animal crossing redan släppts, har importerat in det själv därifrån o lirar online.
  16. tänk på att du får olika friend codes på olika spel, så de ni får i mario kart kommer inte va samma som för de andra online spelen. Iaf, är det ingen som har animal crossing wild world här?
×
  • Skapa ny...