Hoppa till innehåll

Saphone

Medlem
  • Antal innehåll

    222
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Saphone

  1. Tog "1558 Independent Avenue" :D
  2. Du borde ha väntat tills första september då Playstaton 3 slim kommer ut. Aldrig, tycker Slim ser för jävlig ut om jag ska vara ärlig. Den riktiga är mycket snyggare. Håller med. PS3 Slim är så jäkla matt. Fast jag har ju hellre ett 250 GB Slim en ett 80 GB vanligt.
  3. Final Fantasy Versus XIII Kommer väl också till 360? Ja, FFXIII kommer till Ps3/X360. FF Versus XIII kommer bara till Ps3. K, tack för upplysningen.
  4. Final Fantasy Versus XIII Kommer väl också till 360?
  5. Saphone

    Ps3 S'ljes

    Man får 250 GB för 3500 högst, och du tror att du kan sälja ett 60 GB MED 2 KONTROLLER DESSUTOM för 7000? :3
  6. Saphone

    Bra Spel

    Skämtar ni? Ni har ju glömt både Final Fantasy XIII och Assasins Creed 2 O_o
  7. Det är du som är trog om du inte ser att han skrivit "För mer info kolla http://pokemon-universe.com/"Och kan du inte engelska; synd för dig <_<
  8. Runt 30 spel, orkar inte ta upp alla.
  9. Gillar grafiken på Skate It.
  10. Nej -.- longboard är för sånna som inte vill ha en skateboard Och varför skulle man inte vilja ha en skateboard, när det har samma egenskaper, är billigare, plus lättheten att kunna utöva tricks. Man kanske inte vill trixa? Åk med skateboarden då, billigare, väger mindre. Men man åker snabbare med en longboard Inte nödvändigtvis, beror fullständigt på vilka hjul och truckar man har, och styrkan i benen. Men man åker fortfarande längre på varje spark på en longboard Vilket gör det enklare än skateboard, som jag säger.
  11. Nej -.- longboard är för sånna som inte vill ha en skateboard Och varför skulle man inte vilja ha en skateboard, när det har samma egenskaper, är billigare, plus lättheten att kunna utöva tricks. Man kanske inte vill trixa? Åk med skateboarden då, billigare, väger mindre. Men man åker snabbare med en longboard Inte nödvändigtvis, beror fullständigt på vilka hjul och truckar man har, och styrkan i benen.
  12. Nej -.- longboard är för sånna som inte vill ha en skateboard Och varför skulle man inte vilja ha en skateboard, när det har samma egenskaper, är billigare, plus lättheten att kunna utöva tricks. Man kanske inte vill trixa? Åk med skateboarden då, billigare, väger mindre.
  13. Nej -.- longboard är för sånna som inte vill ha en skateboard Och varför skulle man inte vilja ha en skateboard, när det har samma egenskaper, är billigare, plus lättheten att kunna utöva tricks?
  14. Elr om man bara vill glida runt >> man behöver inte köpa longboard bara för att man inte kan åka skateboard Varför inte glida runt med en Skateboard då? För att det är enklare med en longboard Just det, det är exakt vad jag säger. Man åker Longboard bara för att man inte kan åka skateboard. Elr så vill man inte åka skateboard För att man tycker det är för svårt, och därför går över till enkla, dåliga Longboard. Bara för att man inte vill betyder det inte att man tycker det är svårt Inte nödvändigtvis, men longboard är för såna som inte kan åka skateboard. Dessutom är longboard bara att åka, ingenting att göra, bara såna saker som man kan göra på skateboard också. Du måste vara den största idioten i världen, SEN NÄR BLEV LONGBOARD FÖR SÅNA SOM INTE KAN ÅKA SKATEBOARD? SEN LONGBOARDS UPPFANNS.
  15. Elr om man bara vill glida runt >> man behöver inte köpa longboard bara för att man inte kan åka skateboard Varför inte glida runt med en Skateboard då? För att det är enklare med en longboard Just det, det är exakt vad jag säger. Man åker Longboard bara för att man inte kan åka skateboard. Elr så vill man inte åka skateboard För att man tycker det är för svårt, och därför går över till enkla, dåliga Longboard. Bara för att man inte vill betyder det inte att man tycker det är svårt Inte nödvändigtvis, men longboard är för såna som inte kan åka skateboard.Dessutom är longboard bara att åka, ingenting att göra, bara såna saker som man kan göra på skateboard också.
  16. Fast för att vara ärlig är Wii min favoritkonsoll. Det är inte spelen som gör komsolen, utan spelkänslan imo.
  17. Elr om man bara vill glida runt >> man behöver inte köpa longboard bara för att man inte kan åka skateboard Varför inte glida runt med en Skateboard då? För att det är enklare med en longboard Just det, det är exakt vad jag säger. Man åker Longboard bara för att man inte kan åka skateboard. Elr så vill man inte åka skateboard För att man tycker det är för svårt, och därför går över till enkla, dåliga Longboard.
  18. ps3 är bättre än xbox bara så du vet och han kommer inte köpa ett xbox när han ville köpa ett ps3.och ps3 har bättre spel aså seriöst vad har xbox? gears of war lol den är dålig säkert och kan laddas ner på datorn. ps3 har uncharted 2 och den är bara ps3 exclusiv jag skulle köpa bara ett ps3 för uncharted 2. HAHAHAHAHAHAHA xDD PS3 bättre än Xbox? Yeah, right xD 360 har både fler och bättre spel än Ps3. 360 släpptes också 2 år tidigare än PS3 i Sverige, grats Vilket gör att 360 har fler spel, som jag sa.
  19. ps3 kan ochså spela upp divx och xvid filmer så dom är nästan lika men ps3 är bäst för att den har bätte spel. Och med det förstår jag att du kollat igenom alla Xbox 360 spel? >_> Det har du inte, för 360s spel är fler och bättre. kan du säga alla spel som är bättre än ps3ans spel om du nu säger det. för att alla spelen är ändå inte xbox exclusiva gears of war kan laddas ner på datorn left for death ochså till datorn. så xbox har typ inga bra exclusiva spel. men det har ps3! kolla bara på dom här underbara spelen littlebigplanet,killzone 2,uncharted 2 bäst av alla,metal gear solid 4 fast jag gillar inte den. mag ska komma 2010 där man får kriga mot 245 players online. och många mer spel. jag tror ps3 har bättre exclusiva spel. Lol, det får nog inte plats på sidan. xD, du tror inte alla dom spelen kan laddas ner då? xD Äger båda konsollerna, har alla de där spelen nedladdade. ja dom flesta av dom left 4 death går att ladda ner. när alla spel till xbox och pc kommer kan man ladda ner för att det är alltig nån som lyckas hacka ett spel så att det går ladda ner alla spel dom som är till xbox och pc. Om du chippar det, jo. Det går inte att chippa Ps3 -.-' Jo? Finns Multi-X chip, vad jag vet är mitt PS3 chippat, köpte det från U.S.A. kolla du köpte chipet för ingenting bara slöste på pengar för att ingen har ens laddat upp spelen till nerladdning och ingen har lyckats att ens cracka ps3 spel så du bara slöste på pengar till ett värdelöss chip. Jag har inte slösat Pengar, PS3an kostade 210 $, vilket är mycket billigare än vanligt, och han sa att det var chippat.
  20. ps3 kan ochså spela upp divx och xvid filmer så dom är nästan lika men ps3 är bäst för att den har bätte spel. Och med det förstår jag att du kollat igenom alla Xbox 360 spel? >_> Det har du inte, för 360s spel är fler och bättre. kan du säga alla spel som är bättre än ps3ans spel om du nu säger det. för att alla spelen är ändå inte xbox exclusiva gears of war kan laddas ner på datorn left for death ochså till datorn. så xbox har typ inga bra exclusiva spel. men det har ps3! kolla bara på dom här underbara spelen littlebigplanet,killzone 2,uncharted 2 bäst av alla,metal gear solid 4 fast jag gillar inte den. mag ska komma 2010 där man får kriga mot 245 players online. och många mer spel. jag tror ps3 har bättre exclusiva spel. Lol, det får nog inte plats på sidan. xD, du tror inte alla dom spelen kan laddas ner då? xD Äger båda konsollerna, har alla de där spelen nedladdade. ja dom flesta av dom left 4 death går att ladda ner. när alla spel till xbox och pc kommer kan man ladda ner för att det är alltig nån som lyckas hacka ett spel så att det går ladda ner alla spel dom som är till xbox och pc. Om du chippar det, jo. Det går inte att chippa Ps3 -.-' Jo?Finns Multi-X chip, vad jag vet är mitt PS3 chippat, köpte det från U.S.A.
  21. Om du chippar det, jo.
  22. ps3 kan ochså spela upp divx och xvid filmer så dom är nästan lika men ps3 är bäst för att den har bätte spel. Och med det förstår jag att du kollat igenom alla Xbox 360 spel? >_> Det har du inte, för 360s spel är fler och bättre. kan du säga alla spel som är bättre än ps3ans spel om du nu säger det. för att alla spelen är ändå inte xbox exclusiva gears of war kan laddas ner på datorn left for death ochså till datorn. så xbox har typ inga bra exclusiva spel. men det har ps3! kolla bara på dom här underbara spelen littlebigplanet,killzone 2,uncharted 2 bäst av alla,metal gear solid 4 fast jag gillar inte den. mag ska komma 2010 där man får kriga mot 245 players online. och många mer spel. jag tror ps3 har bättre exclusiva spel. Lol, det får nog inte plats på sidan.xD, du tror inte alla dom spelen kan laddas ner då? xD Äger båda konsollerna, har alla de där spelen nedladdade.
  23. Elr om man bara vill glida runt >> man behöver inte köpa longboard bara för att man inte kan åka skateboard Varför inte glida runt med en Skateboard då? För att det är enklare med en longboard Just det, det är exakt vad jag säger.Man åker Longboard bara för att man inte kan åka skateboard.
  24. ps3 kan ochså spela upp divx och xvid filmer så dom är nästan lika men ps3 är bäst för att den har bätte spel. Och med det förstår jag att du kollat igenom alla Xbox 360 spel? >_>Det har du inte, för 360s spel är fler och bättre.
  25. Elr om man bara vill glida runt >> man behöver inte köpa longboard bara för att man inte kan åka skateboard Varför inte glida runt med en Skateboard då?
×
  • Skapa ny...