Hoppa till innehåll

Viruz256

Medlem
  • Antal innehåll

    1828
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Viruz256

  1. Skriver av uppgiften ordagrant. A person pushes a 16.0kg shoppping cart at a constant velocity for a distance of 22.0M. She pushes in a direction 29.0(grader) below the horizontal. A 48.0N Frictional force opposes the motion of the cart. (a) What is the magnitude of the force that the shopper exerts? Determine the work done by (B) The pushing force, © the frictional force, and (d) the gravitational force
  2. Svaren ska bli a) 54,9N B) 1,06kJ c) -1,06kJ d) 0 J ni kanske kan komma fram till något med dom
  3. låter ju troligt, men det är inte rätt:S
  4. Ja det är en nerförsbacke. står 'she pushes in a direction 29,0 (grader) below the horizontal. Rätt svar på a) är enligt min lärares fasit 54,9N.
  5. Har fastnat på en fysikuppgift, där jag har en person som flyttar en kundvagn på 16,0kg med en konstant hastighet, i 22meter, 29,0 grader under horisentalaxeln. Jag har en friktionskraft som är 48N. Jag ska beräkna : a) Storleken på kraften som personen utövar på kundvagnen. B)"the pushing force" (inte riktigt säker på vad dom menar, men den är i kJ iaf c)Friktionskraften d)Gravitationskraften. Har ingen aning om hur jag ska räkna ut vilken kraft personen utövar på vagnen, då jag inte har någon acceleration, och inte lärt mig räkna ut det på något annat sätt. Tacksam för hjälp
  6. Jag hade inget elektriskt tåg, kunde bara köpa Ångdrivna tåg, och hade inga ljusen. Men men, var kanske något annat som var fel. Har inte stött på problemet fler gånger.
  7. Sjukt beroendeframkallande spel. Dock har jag varit med om en "bug", vet inte om någon vet varför det blev så. Iaf, Jag hade tågräls mellan en kolgruva och ett Powerplant, men när tåget körde ut får depån, så körde tåget en liten bit åt fel håll, sen körde det tillbaka in i depån, och så stog det att tåget var vilse. Jag hade satt ut var den skulle köra, så det var inte problemet.
  8. För att Kunna komma in ja. Sen att komma in med så dåliga betyg är en annan sak
  9. Ahh okey. Då är det bara att börja då. Kanske man slipper vara så trött hela tiden. När jag vaknar på lovmornar, så brukar jag inte kunna, på dom första 30 min skilja på om jag har drömt mina minnen, eller om de är verkliga .
  10. Är det lättare eller svårare att få riktigt LD's om man har ens vag grad av det?? Eller det har ingen betydelse?Jag skulle vilja lära mig riktigt LD
  11. Varje gång jag läser Jane Austen, vill jag gräva upp hennes grav, och slå in hennes skallben med hennes lårben. Vet dock inte vem som sagt det. Kan ha varit Mark twain.
  12. Det är ingen bug... Du bara gör iron daggers hela vägen till 100... Tja, mitt huvud har försvunnit, och drakar har blivit av med texturen.
  13. Är dock effektivare om du har 3 block mellan, ist för 2. Chansen att något hamnar enbart i ett lager är minimal, + att du ser det när du branshminar lagret ovanpå.
  14. Jag har något konstigt dröm fenomen. Varje gång jag drömmer, så är jag medveten om det, men jag kan inte "göra" något i drömmen, men jag vet alltid att jag drömmer, och kommer ihåg vad jag drömde. Dock så vaknar jag utmattad varje morgon. Hade en teori om att jag sov för länge, men händer även om jag går upp tidigt. Trodde det var typ LD's, men är inte så säker längre, när jag läst igenom tråden. Någon som vet om det är LD's? Om inte, någon som vet vad det är?
  15. Metal/Hård rock Dock så är favoritlåten "Cats in the cradle" med Harry Chapin
  16. Plockade nyss ut min Veteran cape :D Ska återuppta lvl 99 wc och fm nu
  17. Med det första menade jag hyra och sådant. Var lite otydligt.
  18. Tror att hennes mamma betalade böckerna, + en dator till henne, och hon har en del pengar undan stoppade från sommarjobb, dock inget riktigt jobb. Nu är hon dock på "praktik" eller vad man kallar, på ett företag, 3 dagar i veckan eller något, inte säker på om hon får något därifrån.
  19. Vänta vänta vänta... Morpha ?!?!?! Om den är svår för dig, gör du något väldigt stort fel... Det är den näst lättaste bossen i Zelda historien (har dock inte spelat 4 av spelen men iaf), och den enda som är lättare är Dodongo, från tempel 2 i det första zelda spelet. Svåraste, skulle jag nog säga Twinrova i Oracel spelen, av anledningen att man ofriviligt hamnar i lava pölarna, när det går från is fasen, till eld.
  20. Hon bor i egen lägenhet, och inget extra jobb.
  21. Viruz256

    Skryim

    @Whore: För att du skrev att du inte hittade några dåliga saker, så ville jag bara visa för dig, att spelet är fullt av dom, igen kritik mot just dig. @Organism: Questarna blir ju inte bättre för att jag använder svärd ist för lightning bolts. Grunden i ett rollspel är ju inte själva dödandet, utan dess komplexa uppbyggnad, och questar, och din valmöjlighet, att göra nästan vad som helst. Förövrigt så älskar jag naturen i Skyrim, och spenderat en del tid med att bara gått runt. Om dom bara hade gjort spelet lite mer som Morrowind, skulle det var ett av de bästa rollspelen någonsin, men tyvär verkar Bethesta ha tappat greppet om att göra riktigt bra rollspel, precis som Bioware :/
  22. Viruz256

    Skryim

    @Whoe: Inget som du stör dig på?? Så du bryr dig inte om att nästan alla questar är linjära, och lika dana, att alla hatar dig, även om du räddade deras liv för 20 min sedan. Att inga NPCs gör något fören du är i närheten? Att inte kunna göra egna spells, eller att skadan på inte spells miggar med din level. Att inte kunna enchanta vad du vill på dina items, utan bara ett fåtal saker på varje armor del. Några av många saker som är dåliga på skyrim. Spelar förövrigt en Breton Mage, som jag bara använder Desto, och resto på, och är level 46. Har Archmage robes, Morokai masken, och Dragon heavyarmor gloves och boots. Det finns ingenting som jag inte kan döda, och inget som ger speciellt stort motstånd. Även om jag låter väldigt negativ om skyrim, så påstår jag inte att det inte är bra. Spelade 50 timmar, och njöt av varje minut av spelandet. Sen blev det för enformigt. Menar bara att folk måste vara mer kritiska till spelet, det är inte värt några 9.6 som det fick av IGN, och som dessutom är högre än både Morrowind, och Baldurs gate 2(bästa rollspelet någonsin).
  23. Vill bara till lägga att min kusin lyckas plugga på universitet, utan att ta studielån, och hennes föräldrar betalar inget, så det är ingen omöjlighet. Dock så bor hon i Hässleholm när hon pluggar i Lund, så bostads kostnaderna blir lite lägre.
×
  • Skapa ny...