Hoppa till innehåll

tomtefar

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av tomtefar

  1. Oh, behöver ni en Råg? Har lust o twinka min i lvl 60 Bilden visar klart 5 rogues. 8 :rolleyes:
  2. tomtefar

    Cannabis

    För att lägga till lite substans om cannabis bieffekter. Jag har rökt cannabis (både hasch och gräs, även om hasch är favoriten) dagligen lite mer än ett och ett halvt år. Jag har ingen aptit utan att röka cannabis, jag får extremt svårt att sova utan cannabis, jag får hemska ångestattacker (som visserligen kommer från att jag "rökt bort problem", vilket är det sämsta man kan göra) samt att jag känner mig onykter även när jag är nykter, "gosigheten" som man får i hjärnan när man röker sätter sig mina vänner. Nu har jag bestämt mig för att hålla upp ett tag eftersom jag vill kunna äta, sova och leva ett normalt liv utan cannabis samt all trubbel med polis som rökat får med sig (acab). Självklart kommer jag inte sluta upp helt, jag älskar ju cannabis, men jag kommer inte gå ner mig som jag gjort tidigare. Så mitt tips är, rök en holk om ni känner för det, men håll det till speciella tillfällen. Gör inte rökandet till en daglig rutin.
  3. usch ja, natt-ångest :/ den värsta av alla slag.. jag brukar försöka ligga och tänka på fina flickor eller något när onda tankar kommer på natten..
  4. Så man skall alltså få lura av gamla tanter alla deras pengar, bryta sig in i folks hus och förstöra/ta deras saker, man skall få sabotera, spionera, lura, bedra, förfalska, fuska och begå en rad andra brott utan betydande/något straff? Våld är inte det enda sättet att förstöra någons liv på. Att bara fängsla våldsbrottslingar skulle inte fungera. Dels för att alla brottslingar kan vara potentiella våldsbrottslingar. Bara för att du helst inte använder våld som inbrottstjuv, så betyder inte det att du skulle kunna klippa till någon som kommer på dig. "Gentlemannatjuven" finns i princip inte. Alla brottslingar kan ta till våld, och bör straffas. Om vi plötsligt slutade fängsla folk som inte använder våld när de begår brott så skulle den typen av brott öka lavinartat. Då tycker jag det är dags för oss att sätta hela folket i fängelse, VARENDA person i Sverige kan vara potentiella våldsbrottslingar.
  5. ey jag har tappat bort ditt nr nånstans, langa dirr

  6. Din familj måste ha dåligt immunförsvar :lol: . precis som 75% av de andra som tagit vaccinet?
  7. Han äger INTE 40200, han kommer med påhittade argument och skitsnack. Longboard är för folk som vill åka fort och smidigt och slippa tolvåringar (som brainbraker) som ska fråga vicka trixkkzk man sätter. Brainbraker, vad säger du? Du och jag, du på din skateboard, jag på min longboard, race i nerförsbacke.. så kan du säga vilket som är sämst.. Det är 2 helt olika fordon, det är som att säga att en atv är sämre än en ford fiesta, 2 helt olika fordon.
  8. Definera bättre, det är en jävla skillnad på skateboard och longboard, longboard är mer inriktat på hastighet och cruise medans skateboard är mer inriktat på tricks.. Jag kör själv longboard!
  9. Ja, gillar man fula tjejer eller rollspel får man f*n skylle sig själv
  10. tomtefar

    Droger I Samhället

    Legalisera cannabis! Det "farligaste" med cannabis är att man tvingas umgås/handla med kriminella och lätt hamnar i fel umgänge. Langarna försöker ofta trycka på en andra saker som H och tjack och det är då det börjar gå åt h*lvete. En legalisering betyder att vi kan sitta på våra caféer och puffa utan att stödja den organiserade brottsligheten.
  11. Foppatofflor... Eller.. Fula kläder överhuvudtaget är vidrigt..
  12. tja, vill du se lite mer proper ut tar du på dig ett par jeans (inte dina favoriter dock ;) och nån snygg tshirt, annars kör på badbyxor.. och stå för f*n inte och fega.. DANSA LOSS!
  13. farma i mana forgesen i netherstorm, du får en j*vla massa repsaker med scryer som du kan sälja/byta +vendor thrash +skitmycket netherweave cloth.
×
  • Skapa ny...