Hoppa till innehåll

garkan

Medlem
  • Antal innehåll

    1366
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av garkan

  1. PvP gear kör man battlegrounds/arena för..Tiers samt sets kör man raids/dungeons för. @Tråd: är savage tiers?!
  2. Nu har jag fått nog.. Moderatorer och Admin är ju för lata.. börja banna folk! Här kommer några avslöjande om folk som har dubbel/trippelaccounts. Samt andra grejer om att moderatorer inte varnar/bannar för påhopp.. Lista över några som har dubbelaccounts: Ubuntu = Denieru, Deni3ru/TheWho Apelsin = FridaydayPanda wAcko = ForlorN Garkan = BondaKransDans (Jag vet att jag är med, jag bryr mig faktist inte om jag blir varnad..) (Och ja, jag vet att jag hade 2st account men det första blev bannat sen efter 1 år så gjorde jag ett nytt.) Lista över folk som är har gjort överdrivet många påhopp: (över 5st för att bli avstängd.) Ubuntu Garkan Member/Megadeth Bevis till dubbelaccounts: http://www.fuska.se/forum/index.php?s=&amp...t&p=1441846 (erkänner samma msn) http://www.fuska.se/forum/index.php?s=&amp...t&p=1441648 (snackar som wacko?) Mer har jag inte.. Banna folken i listorna eller ge dom en varning, för dom bryter mot reglerna konstant! Ja, jag är medveten om att jag blir bannad från fuska.se men so what? Det är ett j*vla spelforum och inte något som jag borde bry mig om.. Tack för mig samt yoadee som hjälpte med genom att bevisa ubuntu.
  3. Och vad grundar du det på? Troligen sitt eget huvud som alltid funkat som en pålitlig källa. Ding! Ding! Ding! We have a winner!
  4. Det är f*n sant.. Okey, några kanske har ett liv men oftast i dom populäraste RP-realmsen så är det bara såna som verkligen söker vänner..
  5. Bah jag undrar när T7 för ALLA klasser kommer ut ;(.
  6. 1. Har DU någon källa att argent dawn är så misslyckat då? 2. Tyvärr så är jag inte inne i RP så mycket då det är bara åt såna som.. ja inte har nått liv irl så de skapar ett liv ingame. 3. Nej, jag är inte yoadee.. han är 15 och jag är 14 :)
  7. Jag tror att fördomsklubben har en plats öppen för dig? Förstår att du tror att du ägt mig flera gånger, men det är du som idiotförklarar dig själv. Jag får f*n ett bryt på dig, en sådan idiotisk, lat, okunnig, ignorant och omogen människa har jag aldrig träffat i hela mitt liv. Du är f*n värre än InTech. Det var ju du som började hela denna "fight", dvs att du har sänkt dig till min nivå.. Jag kanske hatar dig men det där var så j*vla skönt sagt! xD
  8. Bättre att ge dom livstids fängelse än dödstraff, för då lider dom innan dom dör. Och ja, han våldtog henne 2 gånger men gjorde sexuella övergrepp i 30 tillfällen. Fattar inte hur man kan göra något sådant, mot en 13 åring..
  9. nej, dom körs fortfarande.
  10. Du sa ju nyss att healers var grymma och det var roguens fel att ni wipade, inte att healers dog först och sen dps P: /facepalm. Läs inlägget igen.. Jag samt 1 rogue och 3 healers sprang före till en boss. Roguen "råkade" kasta en kniv eller yxa eller nått sånt och jag samt healerna dog dirr. Sen kom maintank och alla andra och 1 retri paladin försökte heala men blev OOM och det blir en wipefest. Du skrev ingenting om att ni sprang för till en boss. "Tro mig, dom var verkligen grymma.. Det var en rogues fel att vi blev wiped. Vi var på en boss.. tror det var en bat eller nått sånt. Då tar rogue och kastar en kniv och han dör. Sen dör alla healers (3 st) och alla som attackerade. Och alla stack efter wipen ^^" VI var hos bossen, asså jag, roguen och dom 3 healersen..Sen kom resten..
  11. Har du en level 73 och inte vet att det är stängt från 5-11 på onsdagar?
  12. Säger som Garone, gör dig inte dummare än vad du redan är. Behöver du källor till allt? Du kan ju bara hålla käften och börja tänka med din lilla ihopskrynklade svamphjärna!Det är du som ska ta fram källor innan du klandrar folk för massa skit, när jag lirade på argent dawn (för 3-4 månader sen) så var det BARA rp'ers som sprang runt.. Hittade aldrig någon dungeon-run, så håll käften. Jag skiter i om du är i horde, för i alliance så spelar man efter reglerna.. Du är f*n horde irl för du är emot alla som "bråkar" eller gör "påhopp" mot dig.. Och ubuntu, detta får du veta.. du är verkligen inte oskyldig till något.. Du är f*n en av den mest regelbrytande skitungen i detta forum.. @topic: eftersom ubuntu är pro i argent dawn så kan han resa sin röv från sin kungatro och ge dig en guide-tur?
  13. Bah, idag blev jag dc så jag förlorade 500k xp till level 70 :( Men sen blev jag 70 :)
  14. Du sa ju nyss att healers var grymma och det var roguens fel att ni wipade, inte att healers dog först och sen dps P: /facepalm. Läs inlägget igen.. Jag samt 1 rogue och 3 healers sprang före till en boss. Roguen "råkade" kasta en kniv eller yxa eller nått sånt och jag samt healerna dog dirr. Sen kom maintank och alla andra och 1 retri paladin försökte heala men blev OOM och det blir en wipefest.
  15. Alla healers dör, då kan inte mt eller ot eller någon dps healas...
  16. Håller med dig. Jag har inte tittat på filmen därför att min Youtube inte funkar men jag skulle ändå inte vilja titta på den om min youtube funkade. Synd om killen; Han höll ju på att svälta ihjäl, stackarn. Jag tror inte ens att han har föräldrar :( Jag är så glad att jag är svensk. Tänk om jag var född i Iran... då skulle det inte vara lika kul. Jag tror KKK har en plats öppen för dig?
  17. 1. du behöver inte spelat spelet för att hålla med..2. det finns över 1.000.000 personer som lirar Guild wars men finns något forum om det? Dvs att det behöver inte vara populärt irl för att komma in på fuska, några trådar om det och jag tror ett sub-forum kommer.
  18. Argent dawn är nog runt eller mer än 80% roleplayers dvs att alla är level 1-10 och går runt med tuxedo gear och snackar nolifez. Du kommer nog ha lite problem att hitta raid/dungeon. Vilket j*vla skitsnack som vanligt från dig. Som vanligt är du ignorant och har bevisat att du inte vet vad du pratar om, du kan inte ett skit om RP. Lite off-topic här..Men borde du inte vara avstängd för jävligt länge sen? Du har haft 3 konton (Denieru, Deni3ru, Ubuntu), massa påhopp och svordomar. Lite ansvarslöst av moderatorerna.. BTT: Det är faktist inte skitsnack, jag har en level 46 hunter där så jag vet nog mer om dig. Vi kan ju också fråga boffaroffe, Burken eller OOIE för dom har chars (boffaroffe hade.) där. Och jo jag vet vad RP är, frågan är om du vet?
  19. Ding 67 samt nya shoulders och 2 nya vapen :)
  20. Explore quel'danas och Going down eller up ^^
  21. Jag soloade hela MGT (..not) @ level 65!!
  22. Skull boxer = 39kr Pyjamas byxor = 199kr Summa = 238kr
  23. Kan inte ha varit så imba... Tro mig, dom var verkligen grymma..Det var en rogues fel att vi blev wiped. Vi var på en boss.. tror det var en bat eller nått sånt. Då tar rogue och kastar en kniv och han dör. Sen dör alla healers (3 st) och alla som attackerade. Och alla stack efter wipen ^^
×
  • Skapa ny...