Hoppa till innehåll

technique

Medlem
  • Antal innehåll

    58
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av technique

  1. Titta här: http://www.fuska.se/forum/Proffesion_Till_...ser-t61200.html technique,
  2. Vet inte om det är den bästa klassen för att vara rogue direkt men jag gillar dem. Hade en snygg Orc Male Rogue innan, men den har jag inte kvar. Dom rör sig nice i "stealth" också. technique.
  3. Mina favoriter: 2½ men, Scrubs, My name is Earl, Skenet Bedrar, Ett herrans liv, How I met your mother, (eller vad den heter) Prison Break. Och säkert en hel del till. technique.
  4. Ras: Orc Server: Magtheridon/Grim Batol
  5. technique

    En Själ?

    Vad då? Får inte jag tro vad jag vill? Det kanske inte är så men det skiter väl jag i -.- Right...
  6. Dödsstraff=sparken från diverse organisationer (inklusive EU; dödsstraf=inget EU-medlemskap). Dödsstraff kan inte återkallas, vilket bryter mot rättsstatens principer. I grund och botten bygger ju alla domar på antaganden om att en person begått ett brott. Det är fullkomligt omöjligt att uppvisa med 100 procents säkerhet att ett brott begåtts, eftersom man inte kan resa bakåt i tiden. Alltså kan någon som dömts till dödsstraff blivit oskyldigt dömd. Dödsstraff är dessutom lika mycket mord som det mord som mördaren begick. Mord är att avsiktligt ta livet av en annan människa, och vid verkställande av dödsstraff gör man just det. Människolivets värde förringas om staten ger tillåtelse till mord. Vid dödsstraff gör man skillnad på vem offret är i bedömningen, vilket omöjligen kan passa in i ett demokratiskt samhälle. Att mörda en mördare anses då som ett bättre mord. Syftet med straffen man får för brott skall ju vara att man skall bli bättre (det är det ordet kriminalvård betyder), men har man blivit mördad lär det ju bli lite svårt. Det var bara några av motargumenten mot dödsstraff. Jo det är ju sant iofs. Hittar inga ord för att argumentera emot :P. technique ^^
  7. En bild hade varit bra. E: technique.
  8. Cyklar försvinner hela tiden men annars är det väl ganska nice, förutom att det är klottrat med ordet "RED" i hela j*vlar staden. technique.
  9. technique

    En Själ?

    Jag tror att alla människor har en själ. Jag vet inte direkt vad för uppgift dom har, men om jag får gissa så ger det väl kanske något slags skydd till skelettet ^_^ När man dör så flyger väl själen iväg och så är sagan slut. Tror inte att man föds om igen p.g.a själen eller något liknande. technique.
  10. ..Alltså gå in i "Den här Datorn". Högerklicka och tryck "egenskaper" på din disk. T. ex C:/ etc. technique.
  11. Röd. Var typ oändligt länge sedan jag spelade. Slutat nu, technique.
  12. Hur kommer det sig? Själv har jag Version 7 och tycker det fungerar bra. Inte testat 6:an.. Nice spel du har skapat =) Ska testa igen. technique.
  13. Vilka land har du besökt då? Själv tycker jag att det är intressant att redovisa länder E: technique.
  14. Låt hon tro det då. Du vet ju själv att du inte har det, lärare är knäppa, ibland. (Helatiden) Vad ska hon göra? technique.
  15. Burger Kings "/ Inte sett de andra, eller inte Max's iaf.
  16. Man ringer typ till BRIS om man har det jobbigt. Det går också att maila ^.^ technique.
  17. Om det bryter mot Blizzards regler så är det väl olagligt? Har sett att dom sagt på deras forum att det är olagligt. Är ju som med powerleveling och sådant, technique.
  18. technique

    Skrivbords Bug

    Testa att högerklicka på skrivbordet, välj engenskaper och sedan välj Windows Temat igen. Ta verkställ och OK och se om det har fixat sig. Hoppas du förstår, technique
  19. Hej, RAM: 1024GB (Snart 2GB) HDD: 300GB Graffikkort: Radeon X800 Series Processor: AMD Athlon 3500+, 2.21GHz technique E:
  20. technique

    Utomjordingar

    Jag tror absolut att det finns utomjordingar. Tvivlar på att vi är de ända i ett oändligt universum :o. Eftersom att dom förmodligen har någon typ av "rymdfarkost" så har dom väl mycket mer advancerad teknologi än oss eller något :P Så dom kan mycket väl vara smartare än oss också.. technique.
  21. technique

    Bra Spel!

    Assassin's Creed är jäkligt kul.
  22. Mozilla Firefox såklart.
  23. Ja, det är det. Det är säkrare att köpa guld av privat personer och inte företag, har jag för mig. Köpte 100G för ~70kr från Blocket ^_^ Fast det är nog inte någon stor chans att någon märker att du köpt guld. technique.
  24. Köpte PS3 för någon månad sen för typ 4500KR. >_<
  25. Sämsta spelet som någonsin skapats :^ Sämst röst alternativ, xE technique
×
  • Skapa ny...