Hoppa till innehåll

Extra

Medlem
  • Antal innehåll

    207
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Extra

  1. Du kan aldrig bli bannad för att modda gamescore, fast du kan bli resetad oavsett hur stor summa det gäller om de kommer på dig vilket de kan göra om de kollar alla achievements då ser de att du saknar ett speciellt package (att de blir som att du låst upp dom från ingenstans kan man säga) på de du moddade och kommer då nolla dig, fast tror inte det kommer hända då det här var en så pass liten summa.
  2. Det går med videokamera om den kan spela in via en video ingång på den annars så går det inte, annars om du har en inspelningsbar dvd hemma kan du använda det. Fast har du inget av det kan du alltid lägga ner en slant på ett easy cap på ebay blir nog bara några hundra kr för ett fast ta reda på att det kan spela in i pal60 annars går det ikke.
  3. Bara att ta reda på hur långt kortet är och mäta så ser du om det får plats, fast annars kan man nog googla sig fram till ett svar.
  4. Extra

    Grafikkort

    Ja men du behöver en skärm med displayport eller en adapter som KalphiteQ länkade för att kunna använda 3 skärmar.
  5. Varför inte spara in pengar på att inte köpa ett chassi för 300:- och istället bygga ett själv eller hitta ett billigt om man inte redan har ett man hade kunnat använda, för vem bryr sig om hur ett chassi till en server.
  6. Extra

    Spela In På Xbox 360

    Vart kostar det så lite då? för när man kollar på prisjakt så finns det bara mellan 1700 - 2200.
  7. Extra

    Spela In På Xbox 360

    Du kan alltid använda dig utav en inspelningsbar dvd fast då blir det mycke skivor. Annars kan du alltid använda olika tv kort till datorn vissa funkar fast de måste ha RCA kontakter och stödja så man kan spela in med dom. Billigast är väl EasyCap som du kan få tag på Ebay för nån hundrig fast då måste du kolla upp att de stödjer pal 60 annars rekommenderar jag dig dazzle om du letar billigare alternativ du kommer dock inte få någon HD kvalité med dessa capture card om du vill ha det får du nog sträcka dig upp emot 2000. Han frågade efter billiga capture card, då Intensity Pro kostar ~2000kr så antar jag att han inte kommer ha råd till det.
  8. Extra

    Internet

    Om du kopplar via en dator så kan du använda mobilt bredband på xbox, fast det är inget att hänga i julgranen om du tänkt spela online då du kommer ha skit connection. Så det funkar. Likadant på Ps3? Jag tror det iaf att du måste koppla via en dator för att kunna få det att funka till PS3 men är inte säker, vet med säkerhet att du måste koppla via dator för xbox då jag gjort det själv när vi renoverade huset och jag hade inget annat internet tillgängligt.
  9. Då måste du nog ringa supporten för man kan inte göra det själv iallafall.
  10. Nej du kan ha det flashat också om du vill spela backup spel.
  11. Räcker det inte med att skapa en tråd om att du söker en klan istället för 3? för det kommer inte hjälpa dig att hitta en klan om du spammar med att du söker klan.
  12. Prova att radera System Cachen Händer det nått med sparningen då? vill inte att den ska försvinnaMen hur gör man det då? Nej det tar bara bort uppdateringar på spel har jag för mig.
  13. Lvl45 ingen prestige, då jag köpte spelet i måndags :)
  14. Extra

    Internet

    Om du kopplar via en dator så kan du använda mobilt bredband på xbox, fast det är inget att hänga i julgranen om du tänkt spela online då du kommer ha skit connection.Så det funkar.
  15. Du kommer kunna spela alla spel utom EA spel online eftersom de har en egen kontroll för vilken ålder du har på profilen, så du behöver inte göra ett nytt acc om du inte planerat att spela nåt EA spel online :)
  16. Nej, då måste du köpa en ny kod till den andra profilen om du vill använda den istället.
  17. Det går inte att fixa hände för en kompis han fick köpa nytt xbox live. offtopic: Du är inte 16 vad menar du nu ? xd Du måste göra ett nytt account för att kunna spela det online, och du kan inte flytta över koden till en annan profil om du redan använt den.
  18. Extra

    Ny Data

    Ja blir väl lite så du kan använda Hybrid crossfire, fast det är inte lika bra som att köra crossfire med två likadana kort.
  19. Du löste hela din fråga själv, det är väl bara att prata med henne? finns väl inte mycka annat du kan göra.
  20. Extra

    Bästa Headset?

    Astro A40 är inte bäst, Turtle Beach x41 är bättre då den har 50mm högtalare jämfört med astro som har 40mm, X41 stödjer 7.1 ljud jämfört med astro som har 5.1. Sen så är x41 trådlöst också vilket borde vara gudomligt jämfört med Astro som har sjukt mycke kablar från mixamp'et, även fast x41an är trådlös så ska det inte försämra kvalitén. Jag har själv ett par Astro A40 med mixamp och vad jag har hört av kompisar som har x41 och vad jag läst så är den bättre. Så hade jag varit du skulle jag satsat på x41an. X41 funkar bara till Xbox och kolla vad han har skrivit, där står det att han vill ha till PS3. Så då är A40n det bästa headsetet för han om han har bra med pengar. Här har du x41an till PS3 http://www.turtlebeach.com/products/ps3-ga...ce-x41-pbt.aspx det var för x41an bara fanns till xbox 360 men det har kommit en PS3 version också fast tror inte den finns i sverige dock.
  21. Extra

    Ny Data

    Okej, jag tror det följer med en fläkt på engång så jag skulle förslå att du köper 2 till att börja med, sen kan du komplettera med en fläkt när du köper ett grafikkort eller nåt annat.Vad jag förstod av cooler masters hemsida så ska den blåa fläkten i fronten följa med sen kan det vara en fläkt bak också, hittade det här http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6654 .
  22. Extra

    Ny Data

    Ser bra ut, ja det är som en vanlig fläkt, du behöver knappast oroa dig för att du har för lite watt för fläktarna. Ok men om jag tar 3st? Och vad är det för uttag på kabeln, är den isåfall inne i moderkortet eller? Och hur ser man hur många ett moderkort har såna ingångar isåfall? Tror inte moderkortet har så många platser för 3 fläktar men du kan köpa http://www.inet.se/artikel/8600942/adapter...s-till-4x3-pins eller http://www.inet.se/artikel/5321101/revoltec-4-3-pin-adapter så du kan koppla den fläkten som blir över till en 4pin istället, det är 3pin på fläktar oftast men har du tur så kan det följa med en konverterar från 3 pin till 4pin molex och då behöver du inte köpa några av de kablarna jag länkade tidigare. Tror det brukar bara 3-4st på ett moderkort men det varierar så klart gällande olika tillverkare.
  23. Extra

    Ny Data

    Ser bra ut, ja det är som en vanlig fläkt, du behöver knappast oroa dig för att du har för lite watt för fläktarna.
  24. Extra

    Ny Data

    ehhm, nej, du borde lära dig lite om datorer innan du skriver i ett datorforum OnT:Pinen är för ramminnena, det är som soket för prollar, man måste ha samma "pin" på mobot och ramstickan Aha nu fattar jag, tack tack! Återkommer sen måste sticka till skolan ;) Men asså, jag är nu inne på inet och har framme ett moderkort, där står det inget om pin, bara om ddr3 osv. Förlåt om jag frågar så mycket men jag måste vara säker... Väljer du DDR3 minnen för stationära datorer så kommer det vara rätt för mATX, ATX och de flesta andra moderkort för stationära datorer har 240pin så det är bara att ta ett paket med DDR3 minnen till moderkortet. Tack, äntligen fattar jag!! (LOL) Här kommer min färdigbyggda dator (Var snäll och titta om allt stämmer/passar och om det saknas något) Hårddisk: 500GB Hitachi 5K1000: 397kr Datorlåda (Chassi): Antec three hundred: 545kr Moderkort: Gigabyte GA-880GM-UD2H (Har inbyggt Radeon 4350 HD och Realtek ljudkort): 773kr Processor: AMD Phenom2 X2 555 3,2GHz BlackEdition (AM3)(+Fläkt): 832kr RAM-Minne: A-Data 4GB (2x2GB) Game-Series 1333MHz (DDR3 240-pin): 490kr Nätagreggat: Corsair CX 430W: 389kr ESD handledsband: 99kr Fraktfritt om sweclockers medlem: 0kr (Blir fraktfritt) Sammanlagt: 3525kr (Har redan dvd/cd brännare) Ser bra ut, fast jag skulle ha byt hårddisken mot http://www.inet.se/artikel/4303036/500gb-w...ar-blue-sata-ii och nätaggregatet mot http://www.inet.se/artikel/6909525/fractal...gn-integra-400w fast i övrigt så passar allting och det är helt okej delar, du kan ju uppgradera med ett grafikkort senare då kommer du också kunna spela lite spel. Sen hade du kunnat köpa ett billigare chassi om du vill spara några kr, har själv haft ett antec 300 innan jag började med SFF chassin och jag var riktigt nöjd med den lådan.
×
  • Skapa ny...