Hoppa till innehåll

GTiedtke

Medlem
  • Antal innehåll

    112
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av GTiedtke

  1. Hej! Jag har uppdaterat min hemsida och söker nu lite feedback på den. Vad tycks? Bra eller dålig? Snygg eller ful? Ge gärna också konstruktiv kritik på vad jag kan förbättra! :) www.framedpictures.comlu.com
  2. Hejsan! Min mobila hemsida funkar inte riktigt som den ska. Css:en funkar inte överhuvudtaget. Jag har ingen aning om vad felet är. På min desktop-version så funkar css:en som den ska så det kan inte vara servern som det är fel på, eller? Tacksam för svar asap! :) LÄNK: HTML CSS EDIT: Hemsidan funkar som den ska nu. Vet fortfarande ej vad som orsakade det. Moderator kan låsa nu.
  3. Det är DVD-kvalité. Inte alls mkt extra material, typ 1 trailer. Undertext som på vanliga DVD:er och ibland dubbning. I butiker är det ganska svårt att hitta UMD-filmer. Du kan annars köpa online... Jag har två filmer; Snatch och Hitch. Båda är köpta på SIBA för 39kr /st :P
  4. Jao, några få (typ 3) :)
  5. Jag hade inte det när jag spelade runt kl 4-5 :huh:
  6. Det bestämmer du, men dom kan inte vara typ 2 eller 3 rader :D
  7. Helt klart! Kan inte vänta! :lol:
  8. För inga har skrivit några guider, därför jag behöver :P Nej, du kan skriva på svenska eller nåt annat språk och så översätter jag med google translate och sedan rättar den :) När jag klickar på skicka så går det inte, varför? Det funkar för mig. Testade nyss. :huh:
  9. För inga har skrivit några guider, därför jag behöver :P Nej, du kan skriva på svenska eller nåt annat språk och så översätter jag med google translate och sedan rättar den :)
  10. Hejsan, hejsan! :) Jag skulle väldigt gärna behöva fler reviews eller guider av spel och annat på min sida så jag undrar om någon av er som skulle kunna göra en review av antingen ett Psp, Ps3 eller Ps2 spel. Anledningen till att jag postar i detta forumet är att det ska endast vara psp, ps3 eller psp spel :P <a href="http://playstation-online.net16.net/write.php"" target="_blank">Länk</a> Jag vill inte sno andras grejor som jag gjort förut utan vill ha nytt. Kommer publicera namnet som ni väljer. OBS! Detta är inte reklam för min sida utan behöver bara mer innehåll på sidan. Plus vill jag också veta lite bra spel ;)
  11. Hejsan, hejsan! :) Jag skulle väldigt gärna behöva fler reviews eller guider av spel och annat på min sida så jag undrar om någon av er som skulle kunna göra en review av antingen ett Psp, Ps3 eller Ps2 spel. Anledningen till att jag postar i detta forumet är att det ska endast vara psp, ps3 eller psp spel :P Länk Jag vill inte sno andras grejor som jag gjort förut utan vill ha nytt. Kommer publicera namnet som ni väljer. OBS! Detta är inte reklam för min sida utan behöver bara mer innehåll på sidan. Plus vill jag också veta lite bra spel ;)
  12. Nej :) Bara om man har vääääldigt söligt internet.
  13. Loco Roco 2 elr 1, Star wars battlefront: elite squadron, LittleBigPlanet o GTA. fler kommer ja inte på just nu :lol:
  14. Du vet att de första GTA:n såg ut som chinatown... :bah:
  15. http://mediamolecule.com/ :)
  16. Kanske inte SÅ kul, men det blir väl ganska roligt att se hur vattnet blir/passar till spelet. Vet du om det kommer det att hamna i något Game Kit, eller separat? Det kommer komma i ett "pirates of the caribbean"-pack som kommer antingen nu på torsdag eller kommer det på julafton... :) Googla så får du se att det stämmer.
  17. Ja kan inte vänta!!! :lol: Kommer i samma paket som Pirates of The Carribean (stavnig? :huh: ) paketet också!
  18. Klart den e nödvändig :P Bästa bärbara grafiken och om du vill köpa spel i fysisk form köp PSP 2000 eller 3000 inte Go! för den måste man ladda ner alla spel från Playstation Store
  19. Har inte fifa 10, gillar inte ens det :visslar:
  20. Leta lite på Youtube eller googla så får du fram svaret :P
  21. ofta fattigaste!. hur kan du säga det den är ju grymt kul! man kan bygga egna bannor ju.man kan bygga egna bannor och vad man vill bara i littlebigplanet för att den är grym! bara ps3 exclusiv.nej jag tycker den är grymt bra! Är ju släppt till psp så hur kan de bara vara ps3 exclusive? PSP versionen är mycket dåligare :S Inte mycket dåligare :)
  22. Du är ju bara korkad :huh: Ett av världens bästa spel! :)
  23. Går man tillsammans och hoppar över hinder och så? (eller vad man nu gör på LBP) Anyway: Hur är LBP till PSP? Det bästa spelet som finns till Psp tycker jag :rolleyes: Om du har kört ps3 versionen så fattar du typ hur det är. Lite skillnad är det i Create-mode därimot. Svårare att bygga banor på Psp:t, men jag har lyckats med 2; "Mountains and Fresh Air" och "Jump Survivial v.2.0" :)
  24. vill inte köpa den för ps3 jag är lite besviken att det finns ingen online läge aså spela med folk och man bygger ju bannor vad ska man göra sen med dom? går det publicera online? aså på psp sen andra kan testa bannan fast man kan inte köra med andra.? Det går både att publicera banor på både ps3 och psp och köra online på ps3 :)
×
  • Skapa ny...