Hoppa till innehåll

Wize

Medlem
  • Antal innehåll

    36
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Wize

  1. Hon är rätt bra, tycker dock att hon tittar för mycket på en elev när hon pratar. När jag pratat klart till exempel så tittar hon fortfarande på mig, det är väl ett litet minus jag kan ge till henne. Annars är hon rätt bra.
  2. Wize

    Prao

    Hm, ja. Jag tror jag skall börja praoa i någon slags butik. Det blir Onoff eller Stadium, har inte bestämt mig än. Jag håller på att gå till olika arbetsställen med en man som är professionell för att hitta praktikplatser.
  3. För det första så måste du hitta någon som du passar med. För det andra så tycker jag att du skall skaffa en flickvän. Det är det bästa man kan ha. : D
  4. Har många Playstation Network konton. Det jag är aktivast med är LenurnY.
  5. Blir kul att se vad deltagarna kan göra imorgon. : ) Temat blir ju som sagt Michael Jackson.
  6. Wize

    Dödsstraff

    När någon mördar någon blir det inte ett dödsstraff. Det blir bara 10 års fängelse, att ta någons liv är direkt dödsstraff. Men i Sverige kommer det aldrig hända. För ett mord blir det inte mer än 10 års fängelse.
  7. Ja, det är ganska skönt. Tycker det är bättre när Zac säger: "Lilau Aktuellt".
  8. Den är verkligen skön. Vanessa är ju så söt. <33 Det finns ju många som försöker tala ett språk de inte ens kan, men denna är klockren!
  9. Ett nyhetsbrev är på väg ut i skrivande stund och i nyhetsbrevet finns en gratis FuskaVIP-länk. Den ger gratis FuskaVIP i 7 dagar och ifall man då är sugen så kan man testa på ovanstående skal. Trevligt, trevligt! : ) Då kanske det blir något att testa. Skalen är väldigt snygga.
  10. Har ett tips till dig. Du kan ladda ner en Keygen så att din trial-version inte upphör. Här har du en länk: *
  11. Mitt längsta förhållande måste vara med min tjej Katarina som jag var tillsammans med i 3 år.
  12. Wize

    Thepiratebay

    Jag laddar ner ibland. Dock inte så mycket längre, laddade ner mer förut faktiskt. Jag laddar mest ner filmer/spel. Musik vill jag inte ladda ner, det är onödigt. Det finns ju YouTube där man kan lyssna på musik gratis också!
  13. Wize

    Stängt

    Bryr mig inte direkt om vilken bil jag kommer inskaffa. Blir väl en Volvo eller någon annan standardbil.
  14. Hur tänker du nu? Skalet är ju dödstrist. Det behövs mer färger.
  15. Håller med trådskaparen helt fullständigt! Skulle vara kul med en ny design till Fuska. Det känns så tråkigt med grått/blått. En ny design bör inskaffas!
  16. Wize

    Min Dator...

    Jag hade samma problem, det kan vara fel på RAM-minnet, du kan försöka ta bort ett/flera RAM-minnen och se om det fungerar bättre. Det vara RAM-minnen/minnerna som är sönder.
  17. Lyssnar otroligt mycket på honom. Hans bästa låtar är ju: Smooth Criminal, Billie Jean och Beat It!
  18. Wize

    Psn Card

    Det gör så att man kan köpa spel genom Playstation Store. Det är som ett kreditkort, fast insatt med en valuta. Nu tillgänglig i 200 och 400 kronor!
  19. Jag har garvat ihjäl mig när jag har sett denna video, den går att se typ 100 gånger man blir aldrig trött på den. =3 http://www.youtube.com/watch?v=7nZBYKosvaU Fan vad skön!
  20. Wize

    Playstation Store

    Där har vi svaret. Om du skaffat ett amerikanskt konto kommer du få möjlighet att få spel snabbare än om du skapar ett svenskt konto.
  21. Ni kan adda mig som "Tekken_Master". =3
  22. Wize

    Ps3 Trophies

    Har ganska många faktiskt. Har 45 trophies tror jag, men jag bryr mig inte om trophies, det är bara en kul grej att samla på.
  23. Det vill säga, Billie Jean. Ja, den är en favorit. Gillar också They Don't Care About samt Ben som är gjort med Jackson 5. :3
  24. Den har jag gjort, blev ganska nöjd faktiskt.
  25. Wize

    Ps3 Slim Vs Ps3

    Jag föreslår lugnt den äldre versionen, jag har inte ens tänkt tanken att köpa den nya versionen.
×
  • Skapa ny...