Hoppa till innehåll

Nazar

Medlem
  • Antal innehåll

    899
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Nazar

  1. Jag vet inte riktigt om 06 eftersom jag bara joinade 07. Men i min åsikt så slår 07 det nya skräppet som dem har just nu.
  2. Jag håller med. Riktigt skitigt att vi måste betala. Men vad jag tror är att vi kommer att nå 500k utan problem. Man slipper extra fee's. Men aldrig 700k vilket är galet. Om 500k röstar, så kommer jag joina gärna igen.
  3. Jag har min varning sedan 2009. Kan någon vara vänlig och ta bort? :) Edit: Kan lägga till att jag har inte fått någon tillsägelse sedan 2011.
  4. Testa denna länk: https://secure.eu.playstation.com/ps3/suppo...rief-reporting/ Om du rapporterar på PS3, så är det väldigt sällan att Sony ens läser ditt klagomål. Men länken som jag länkade verkar vara pålitlig. Funkar för mig.
  5. Nazar

    8 År Fuska.se

    Grattis grattis :D Måste fira mina 4 år också. Blev medlem i 2009, det var längesen det :D
  6. Gå till regeringen och säg detta. Vi är inte dom som styr landet.
  7. Varför svarade du tillbaka då? Avundsjuk :P
  8. Samma här faktiskt. Men jag fick också skägg och mustasch.
  9. Jag har en PS VITA, det har inte du. HAHAHA (lol)
  10. Nazar

    Ps3 Spel Tips

    EDIT: Såg att du redan hade LBP. Testa Mortal Kombat 9 om du gillar fighting spel. Annars så har jag tyvärr inga fler förslag.
  11. Nazar

    Bärbar Speldator

    Eller så köper du en konsol. Nackdelen med konsoler dock är att dom har inte så jätte mycket RTS spel. Annars så har konsoler mer spelutbud.
  12. Nazar

    Kliar Mycket

    Det är lungt. Det har gått över. Prickarna försvann. Inte alla men en stor del. Inte så hemskt nu, och det kliar inte.
  13. Förutom Starcraft 2, så tror jag tyvärr det finns inte nå fler RTS spel. Du kan testa Company of Heroes. Finns också Command & Conquer.
  14. Testade Starcraft 2, jävligt nice. Btw, du kan ladda ner Starter Edition. Nästan som hela spelet, förutom att den har inte hela Campaign, alla Teams och några maps. Om det duger för dig, ladda ner här: http://us.battle.net/sc2/en/blog/3250656 Du kan spela hur mycket du vill.
  15. Nazar

    Kliar Mycket

    Just nu kliar det inte, bra det. Men jag har fortfarande prickar.
  16. Nazar

    Kliar Mycket

    Lol, tror inte att det är en smart ide.
  17. Nazar

    Kliar Mycket

    En aning. Länkar en bild som har likadana prickar. Typ Inte min bild, men jag har likadana prickar.
  18. Nazar

    Kliar Mycket

    Hallå där. Det började med att jag fick feber i tisdags, jag var sjuk och hade ont i halsen. Så jag stannade hemma 2 dagar. Närmare fredag så började jag känna mig bättre, men plötslig så fick jag någon sorts "utslag" på händerna och litegran på näsan, i vänstra örat och pannan. Det började att klia jätte mycket på näsan och händerna. Nu är det över, det kliar inte lika mycket på näsan. I örat kliar det inte lika mycket. Men mina händer kliar fortfarande. Prickarna är inte platta, dom sticker ut litegran. Jag tror det är nån sorts allergi, ska kolla upp. Men skulle vara tacksam om jag fick nå råd här.
  19. Spel eller Datorspel kan vara både bra och dåligt. Om man kan inte ta hand om sig själv, dvs sitta hur jävla länge som helst och inte äta nåt, då är det snarare ditt fel, inte spelens. Spelen kan påverka psyken men då är det upp till dig om du kan kontrollera dig själv eller inte. Spelen kan vara beroende, men inte så mycket så att man kan inte ens stå upp och gå till köket för att äta något.
  20. Hallå där. Ni kanske har sett mitt inlägg i "skola och utbildnings" forum. Iallafall, nu kommer det mera frågor :D Anyway, så jag vill bli en spelprogrammerare. Jag tror några av er vet om detta osv.. Men, vad krävs det för att bli en? Hur mycket mattematik måste man veta inom programmering? Jag har hört att matte är ett viktigt ämne inom programmering. Men hur avancerad är den? Sen om man ska jobba inviduellt inom spelprogrammering. Det går väl att fixa ett spel själv, eller man kan inte klara av det på egen hand? Har inte vänner, så därför tror jag det blir inviduellt, om jag nu blir en spelutvecklare. Det är mina frågor för idag. Jag hoppas att någon kan svara på detta.
  21. Aha ok. Tack så mycket :D
  22. Hallå där. Till jul eller i Januari ska jag välja ett Gymnasium. Jag har redan valt vilket Gymnasium jag ska gå på och det blir NTI. Men här är frågan: Jag har hört att man kan fördjupa sig i spelprogrammering på NTI. Men i vilket program finns det? I El och Energiprogrammet, eller Teknikprogrammet? Jag har frågat min lärare som vet om gymnasiet, och jag funderar på att fråga igen. Men jag skulle också vara tacksam om jag fick lite info här.
×
  • Skapa ny...