Hoppa till innehåll

Kitten

Medlem
  • Antal innehåll

    74
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Kitten

  1. Nice, jag har fortfarande inte sett denna film, hade helt glömt bort den :P Såg senast filmen om Håkan Hellström på bio som jag nämnde tidigare, mycket bra film!
  2. Wii U är ju galet billig just nu. 1500 för en ny konsol är ju rätt så bra pris.
  3. Kitten

    Max Friscobröd

    Jag tycker att brödet är gott fast mättar det mer än vanligt bröd eller vad det bara min mage som just då inte klarade av att äta särskilt mycket?
  4. Finns det några fler Håkan Hellströms fans här inne som är taggade på filmen Känn Ingen Sorg för mig? http://www.moviezine.se/film/kann-ingen-sorg jag tycker om valet av skådespelare också, för visst är det samma kille som var med i torka aldrig tårar utan handskar?
  5. Lyssnar på Rolling Stones, inte mitt val men jag hör musiken ända till mitt rum.
  6. Jag skaffade det för ett tag sedan men har inte hunnit spela något ännu. Jag har hört bra saker om det så jag hoppas det håller hela sommaren :P
  7. Eminem - Going Through Changes.
  8. Jag ser fram emot Wreck-it-Ralph filmen. http://www.imdb.com/title/tt1772341/ Kommer ju se den på engelska såklart. Filmen Bekas som Damm nämnde verkar också bra, intressanta o annorlunda miljöer från vad man är van vid :P
  9. Vad är det som har hänt här nu då? Väntar vi på en ny sida eller vad är det frågan om?
  10. Johan Glans är aktuell med en ny turné <3<3 några fler som ska se den?? :) johan glans
  11. Kitten

    Roliga Filmer

    Wayne Brady hänger med Dave Chappelle :P http://www.funnyordie.com/videos/bb6875cff...rom-uploaderguy
  12. Tyckte inte den var så värst kul, o då är jag inte heller något fan av Bieber..
  13. Såg lite granna bara, typ Bolt, och sedan finalen i dam-fotboll. båda två var underhållande :)
  14. Kitten

    Vad Är Nintendo Wii U?

    Undra när man kommer få en chans o provspela konsolen.
  15. Kitten

    Droger

    1. Tar du droger eller har du testat? Nope, Nope 2. Blir du störd när andra tar droger, eller pratar om att ta droger? Vill inte att folk tar droger i min närhet. 3.Tycker du att droger bör förbjudas? Ja 4. Om droger hade "uppfunnits" idag, tror du att det hade godkänts? Om ja, varför? Om nej, varför inte? Antagligen inte, samma sak med rökning.
  16. Verkar ju som att det blir fler o fler lagliga väggar i Sverige nu, frågan är ju om det kommer minska allt annat klotter. En öppen vägg kommer finnas tillgänglig i helgen oxå under art of the streets som hålls i stockholm.
  17. Gorillaz - Revolving Doors
  18. Gillade Mr Beans uppträdande. Och ska såklart se ett par av grenerna.
  19. Jag skulle säga, INTE hårt K, utan ett tj- eller ch-ljud. Och långt i. -precis så :)
  20. Jag har börjat titta på Ducktales, hittar inte så många avsnitt på svenska. Så ser mycket på engelska. Minns att brorsan hade ganska mycket inspelat på vhs från när vi var små :)
  21. Haha ja det kan man ju alltid göra :P Jao problemet är väl att vissa intressen som man har egentligen inte skulle kunna ge bra jobb, men såklart så måste utbildningen man kör vara rolig/intressant. Kanske får gräva ner mig i några av mina andra intressen istället. Tycker om färg o form oxå men där är nog konkurrensen också hög.
  22. Vad ska man tänka på när man söker utbildning? Vet att brorsan körde Data o it för att det är där som det finns mycket jobb. Men utöver framtida yrken, finns det något mer som man bör tänka på? Om jag spånar helt fritt nu så vet jag verkligen inte vad jag vill jobba med. Tyckte att denna utbildning verkade rätt nice men sen vet jag ju inte ifall man får jobb därefter.
  23. Jag brukar gilla Zelda-spelen så även om jag inte ska köpa Wii U så ser jag ändå fram emot spelet :P
  24. Brukade ett tag aldrig käka skolmaten. Kan tänka mig att jag missa många vitaminer där :/
×
  • Skapa ny...