Hoppa till innehåll

Idioteque

Medlem
  • Antal innehåll

    24
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Idioteque

  1. Joy Division, Pixies, Radiohead, Tool, The Smiths, Iggy & The Stooges, Stone Roses, The Cure, Sigur Rós, Nine Inch Nails, Lou Reed, David Bowie, New Order, Fad Gadget, Sonic Youth, Björk, Mars Volta, Velvet Underground, Black Flag, Mr. Bungle, The Doors, Pink Floyd, Frank Zappa, Captain Beefheart, The Kinks, Elvis Costello, Roxy Music, Siouxsie & The Banshees, Immortal Technique, Notorious B.I.G., 2pac, Ice Cube, N.W.A., A Tribe Called Quest, Nas, Neil Young, Nick Drake, DJ Krush, Devo, Bauhaus, The Birthday Party, Miles Davis, Charles Mingus, Einstürzende Neubauten, Suicide, Led Zeppelin, R.E.M., Blur, Iggy Pop, Bob Dylan, Beach Boys, bob hund, Prodigy, Daft Punk, Gorillaz.. ... och Tom Waits, favorit just nu. Jävla röst han besitter
  2. Tool: 46 & 2, Prison Sex, 4 degrees, Eulogy Porcupine Tree: Blackest Eyes, Shallow, Time Flies Stone Roses: Fools Gold, I Am the Resurrection Pink Floyd: Time, Comfortably Numb, Pigs, Shine On You Crazy Diamond (hela :D) Låtar jag skulle tycka vara intressanta att spela av de band du nämnde. Du har utmärkt smak Annars skulle jag vilja se typ Joy Division, The Smiths, Pixies, Iggy & The Stooges, Radiohead och Sonic Youth i antingen Guitar Hero eller Rock Band
  3. Haha, psykadelisk kanske du menade? :P ont: Nationalteatern Cornelis Vreeswijk Hoola Bandoola Band
  4. Om det hände mig skulle jag fått en hjärtattack :rolleyes: Jag hade också blivit skitskraj om det hände mig, bara att läsa om det skrämde inte upp mig dock :P
  5. Idioteque

    Film!

    Skämtar du? Hela handlingen är stulen (Dansar med vargar, Pocahontas) och filmen är fruktansvärt förutsägbar, följer samma formel som en drös andra liknande filmer..
  6. Med tanke på att mycket annat än techno har postats så slänger jag upp lite finfin electronica:
  7. Idioteque

    Film!

    Ärligt talat, vem ser på film för effekternas skull, eller klagar på effekterna i gammal film för den delen? Så länge det är en bra story med bra dialog och trovärdigt skådespeleri så är filmen bra, eller? T.ex, Apocalypse Now > Avatar (filmen, inte serien som ni diskuterar i tråden)
  8. Vad var grejen med den första, några elaka typer hade stirrat in på honom genom fönstren när han skulle sova? Eller fattade jag fel?
  9. Läste Marilyn Mansons självbiografi The Long Hard Road out of Hell.. Fyfan vilken skitbok. Kanske skulle varit lite intressantare om inte Neil Strauss hade haft med den att göra även om Manson själv kanske inte kunnat skriva, men jag hade väntat mig någonting helt annat. Manson är egentligen intelligent, artistisk.. men här framstår han som jag vet inte vad. Löjlig. Dessutom känns mycket av vad som skrivs påhittat eller överdrivet.
  10. Idioteque

    New World Order

    Hahaha lite irrelevant men läs trådskaparens inlägg och sedan användarnamnet :D
  11. Idioteque

    Måbad

    Ska du trolla kan du väl göra det ordentligt?
  12. Idioteque

    New World Order

    På tal om David Icke: http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=104968 :)
  13. Läser Thus Spoke Zarathustra just nu.. Rätt trevlig. Annars är mina favoritböcker, The Stranger, 1984 och A Clockwork Orange.
  14. Malcolm McDowell, Marlon Brando, Jack Nance, Edward Norton.
  15. Säger du som är för korkad för att ha en egen åsikt och göra din egen jävla läxa?
  16. Så du är helt likgiltig inför otrohet/vänskap?
  17. Politiska eliten är för "viktig" för att förlora alla på samma gång ifall det skulle hända något.. vilket det nu gjorde. Så ja, det hade varit smart att använda flera flygplan, vilket de gör i bl.a. USA som nämnt här ovan. Jag antar att du är tillräckligt smart för att fatta det själv och bara ville leka rolig nu.
  18. Nu måste jag tyvärr motsäga dig. Våld löser inget. Man kan tro att det löser en hel del, men det gör det inte. Det bara sätter en djupare i skiten. Hahaha nej. Det visar att man inte är rädd för dom och kan försvara sig. Pratar man med lärare däremot kommer saker och ting bara bli värre. Lärare brukar också vara riktiga fucktards och ber DIG att säga förlåt till mobbarna, eftersom att lärarna antar att de "antagligen har en dålig livssituation eller mår dåligt" eller annan skit man fick höra i skolan. Kaan ju hända att det är så, men oftast är det bara mobbaren som är ett jävla mongo och vill visa vem som är alfahannen. Spöa på dom ordentligt, så ska du se att de slutar. De kommer vara för rädda för att gå på dig igen. Jag har sett det hända med andra, jag har upplevt det själv både som mobbare och offer.. Tro mig.
  19. Idioteque

    Gud

    QFT Man kan antagligen se på det citatet på många sätt men, du är kristen och "tror inte på religon"? Hänger inte med. Alltså, man tror på Gud men litar inte på organiserad religion. Helt rätt när man är troende, mao.
  20. F.ö. verkar Mona Sahlin inte förstå att massinvandringen inte bara kostar massor med pengar, utan också föder hat och rasism. Vi tar in invandrare som vi inte ställer tillräckligt hårda krav på och ger dom undermålig undervisning i svenska, och eftersom att de inte kan språket så söker de sig till områden som t.ex Rosengård där de lever nästan som i ett eget samhälle. De får inga jobb för att de inte kan tala svenska, de känner sig orättvist behandlade och de börjar att kasta sten, starta upplopp och förakta svenskar och staten. Att se missnöjda invandrare kasta sten på polisen och brandkåren ger fart åt de svenska rasisterna som börjar att protestera ännu kraftigare mot invandrare, och hatet mot Sverige växer hos immigranterna.
  21. 2001: A Space Odyssey A Clockwork Orange Donnie Darko Eraserhead Blue Velvet Lost Highway Blade Runner Fight Club Gudfadern American Psycho
  22. Varken Hultsfred eller Peace & Love verkade så intressant i år, får fixa biljetter till Roskilde istället. Gorillaz, Muse, Patti Smith, Prince, The Prodigy, Them Crooked Vultures och Bad Lieutenant!
  23. Jag har svårt att förstå mig på sossarnas politik.. Mer bidrag gör dig mer benägen att jobba? Låter ologiskt. Sen att de rödgröna driver en kampanj för att hindra SD, det enda partiet som kan stå för sin politik och säga som det är att komma in i riksdagen gör mig bara förbannad, jävla fascister.
×
  • Skapa ny...