Hoppa till innehåll

MeatLoaf

Medlem
  • Antal innehåll

    53
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av MeatLoaf

  1. Yes.. Om det är gitarristen/basisten/trummisen spelar thrash och vokalisten sjunger deathcore/metal så kan man lika väl blanda tycker jag :)
  2. Ja? Det stod att de heter "The big 4". Och att de spelar "Thrash metal". Jag drar slutsatsen... HÄR! För jag orkar inte sitta och diskutera det här nu ska fan jobba imorrn så godnatt.
  3. Okej... tråden spårade ut vid 24:e inlägget. Trådskaparen ville veta om ni HADE, nån kändis förälskelse just nu eller när ni var mindre... inte alla kändisar ni tycker är snygga! Håll er till ämnet...
  4. MM, fast det är ju synd att de bara heter The big 4
  5. Mm, fast inte på samma sätt.. Slayer är mer som Thrashcore
  6. Du majvor.. kan du inte sätta dig ned och skriva ned alla decimaler också ? Det vore jättesnällt! Tack i förhand dude! Seriöst... om man är 13 år och går i 7an-8an så ska man ha lärt sig det redan.
  7. Onödig tråd. Trophies och achievements är i princip samma sak ja... men grejen är den att : Det är snyggare när achievements kommer upp än vad thropies gör... för thropies kommer upp ur ingen stans som om att den blev tvingad dit. Achievements relaxar när den ska göra sitt lixom B)
  8. Som jag har uppfattat det så tycker vissa tjejer OCH killar att man INTE ska festa. Det kan ju vara kul att festa ibland, men inte alls för ofta. Erkänn... Ni vill väl inte vara tillsammans med någon som inte vill göra nåt? ... eller? :huh:
  9. Det finns ju typ 1 på Halo reach, och det är Carters helmet.
  10. Thrash metal... passar inte riktigt in här du... Ingen har nämnt det bästa... Slayer ! :)
  11. Nej, det är kanske DU (P12) som borde tagga ned lite här va ? Ingen bryr sig om DU, tycker det är fel ordval... nöj dig med trådarna som skapas... eller säg till när vi ska kasta ut våran "care" package!
  12. Det första och enda solot i Pretty tied up med GN'R är ganska awesome :P
  13. MeatLoaf

    "gangster"

    Jag håller verkligen med dig på det första inlägget där! Vid vare gatuhörn står ett gäng "P12 coolingar" som tror att dom har stake bara för att de står och super utanför ett konditori eller ngt ! 10000:de inlägget i debatt btw :D
  14. Och... på vilket sätt är den här videon rolig ? :huh:
  15. MeatLoaf

    Gamescore

    Nu ska vi se... runt 245000 innan jag la av.
  16. Jag har en idé! Ta bort allt skit från fuska och sen börjar vi om istället! .. nej? ok!
  17. Skapa en ny windows live profil.
  18. MeatLoaf

    War Of Legends

    Håller med dig.. Vilken lv är du i då ?
  19. MeatLoaf

    War Of Legends

    Nytt spel som jagex har gjort, strategispel. Det kan verka tråkigt i början men om man har kört det ett tag så lär man sig att det är kul. www.waroflegends.com Inne i spelet heter jag Koldrick.
  20. Ja.. du högerlickar på "speakers" och klickar på inspelningsenheter. Om den inte finns där... högerklicka där och så kryssa i "visa inaktiverade enheter". Fast när du kopplar in mikrofonen så ska den egentligen installera drivrutiner automatiskt.
  21. MeatLoaf

    Inspelningsprogram

    Jag har samma problem som honom. Och hur söker man efter "drivrutiner" då? Jag har "visa inaktiverade enheter" ikryssad men det finns bara "inbyggd mikrofon".
  22. Happ... Nu vet alla att 360xbox2 är saintsrow2... IP ban? Så vitt jag vet, så har Saintsrow2 blivit IP bannad förut?
  23. Saving private ryan, Inception och Avatar
  24. MeatLoaf

    Drömbilen

    Chevrolet Corvette. c6:an är min favorit just nu.. Men när c7:an kommer 2013 så blir det mina drömmars-drömmars-drömbil . <3
  25. Riktiga stekare har minst 3 plagg L&S. Riktigt dyrt märke! Lyle & scott är inte så dyrt ungefär 600 kr. http://spiritofstlouis.se/product.html/lyl...?category_id=45 1400 för en vanlig cardigan som inte ens är speciellt snygg, sen så finns det självklart för drygt 600kr fast då ska man köpa en tshirt. Den var inte så dum. Fast kläder ser egentligen snyggare ut när man har på sig dem. Inte när de e helt tillplattade, rena och strykta på internet. In my opinion... Nämn en sak som skiljer den 1400kr cardiganen ifrån en vanlig cardigan från H&M för 200kr, om man bortser från kvaliteten och L&S märket. Typ... Lyle & Scott är skönare, blir inte så "löddrig" när man tvättar, respekt kanske? Aa, de va typ allt.
×
  • Skapa ny...