Hoppa till innehåll

Skinkosten

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Skinkosten

  1. Har du inga kompisar som spelar? För det är nog det bästa sättet, jag skulle knappast vara med någon helt okänd utan att han någon form av kidnappnings-/frihetsberövande tankar. Lycka till med lirandet, annars kan du ju rekrytera några kompisar :)
  2. Jo du, finns nog alldeles för många som skulle behöva en uppläxning då de beter sig som jubelidioter i trafiken.
  3. Mysettings, hantera alla dina inställningar (wifi, ljud, skärmstyrka o.s.v.) GOsms pro, skitsmidig och bra sms-app!
  4. För det första så vill jag påpeka att det var ett exempel, detta har inget med mig att göra. Och den där kursen i maj hade inget med körkortet att göra, det var kanske något man gjorde i skolan. Jag är 16 år, fyller 17 i mars. För någon vecka sen åkte vi till en halkbana under hela dagen och fick lära oss om alkohol och droger, vikten av att köra i rätt hastighet o.s.v. Det fick många att byta uppfattning, vissa hade kört sen några månader och de satt tillbaka "pluggen" som gjorde att mopeden inte var trimmad längre p.g.a. denna dag, så vad jag försökte säga var att man hinner byta uppfattning och man hinner mogna på några månader, därför tycker inte jag att det är det datumet man är född. Fråga gärna om något var oklart. Den sista biten är däremot sann.
  5. Herregud, jag stör mig så otroligt mycket på det. Man övar in en metallicalåt som iaf kräver lite skills, som master of puppets. Man lirar den för sina vänner och tjejerna bryr sig inte. En annan kille drar typ "Grenade" med några få ackord och helt plötsligt vill dom ha honom... Jag brukar köra med: "jag har alltid undrat hur det är att göra något med dig" "vadå menar du?" "min stake tänds när jag tänker på dig" "[insert random kåtsvar here]" "vadå? vad tänker du på?" så spelar man dum. för eller senare har man henne ;)
  6. Om en söt/snygg tjej går förbi brukar någon utav mina kompisar dra en "jag skulle fan inte banga" och till den söta personer så gnuggar man ögonen och säger, jag vart precis bländad.
  7. Nej det instämmer jag på, men jag formulerade mig oklart, vi släpper det där nu.
  8. Du måste köpa en garderob ,sen trycker du på den och väljer "planera klädstil". Resten grejar du nog själv om du har någon form av IQ case closed.
  9. Om du lirar the sims 3 så kan jag medge att maxmotives INTE finns på the sims 3. Maxmotives gör så att alla dina behov kommer upp till max och fungerar i the sims 2. För att göra liknande i 3 så ska du skriva testingCheatsEnabled true/false där true=ON och false= OFF sedan är det bara att "dra" upp mätaren med musen för dina behov, på vissa behöver du hålla in shift. Kom bara ihåg att stänga testingCheats.... för att annars kan spelet krascha (har jag hört)
  10. Man brukar höra lite här och var att kvinnor har bättre simultanförmåga än män, d.v.s. de är bättre än män på att göra flera saker samtidigt alternativt att de kan göra flera saker samtidigt. Detta är en seglivad myt som folk säger sig ha bevis på. Visst, det har varit så att kvinnan har städat/lagat mat o.s.v. sen tidernas begynnelse, men nu är det vetenskapligt bevisat att simultanförmågan är lika stor (om man inte har tränat upp den) hos båda könen och det borde man väl ha märkt för länge sen också? Kanske är det mannens muskelbyggnad som spelar roll alternativt att kvinnan måste amma barnet. Hur uppkom könsrollerna och varför är det fortfarande så i stor utsträckning, "på papper" så ska det inte vara så, men ändå är det så. saxat från wikipedia: http://sv.wikipedia.org/wiki/Simultanf%C3%B6rm%C3%A5ga Diskussion är ÖPPEN! Låt oss höra just din åsikt!
  11. 3/10, har sett dig några gånger, jag registrerade för några dagar sen :)
  12. 1/10 har sett dig någon enstaka gång, är ju skapligt nyreggad på det här forumet. 50 spänn på att ingen vet vem jag är ;|
  13. Jag kanske uttryckte mig lite oklart, men vad jag menade var att yttre faktorer hinner påverka en och kan göra att du byter uppfattning helt efter några månader. Det var kanske självklart att använda trimmad moppe i 80 km/h för några månader sen, men nu har jag gått på någon form utav kurs och insett hur farligt det är. Skulle jag fått körkort januari och kursen var i maj skulle jag kört vårdslöst i trafiken i flera månader innan jag uppfattade hur det låg till. Till exempel.
  14. jo du... vart skapligt förbluffad :p

  15. [Alterac Valley All-Star] In a single Alterac Valley battle, assault a graveyard, defend a graveyard, assault a tower, defend a tower and slay someone in the Field of Strife.
  16. wait, didn't i see this thread on the first page? wtf... hemskt ledsen för det i varje fall det är ett ordspråk, om du inte visste det.
  17. Jag är själv tonåring och jag blir minst sagt förblindad av hur alla tänker och hur deras politiska åsikter lyder.. "Jag hejar på piratpartiet för att då får man ladda ner lagligt!" Det fick jag höra av en 14-årig kille för någon vecka sen. "En homosexuell kille med en svag utvecklingsstörning sade (ironiskt nog) "Jag röstar på SD för att de vill göra sverige svenskt." En sak han glömde (eller kanske inte visste) var att de är emot både homosexuella och utvecklingsstörda, må det vara ödets ironi eller inte, men komiskt var det. Han visste inte ens hur de skulle gå tillväga för att göra sverige "svenskt". ontopic: Jag är född 2 okt och jag är riktigt less på alla som är ute på vägen med sina trimmade mopeder och deras tjejer som tycker att de är så coola för att de blåser iväg i 70 på mopeden. Även fast jag kommer få vänta längre än de som är födda i januari så låt det vara som det är nu, 10 månader är riktigt lång tid för att inse att man är dum i huvudet om man kör olovligt, man hinner inse att man inte är cool. I januari var jag dum i huvudet, det kan jag lova.
  18. 1. Det största problemet är föroreningarna och det faktum att resurserna kommer att ta slut (Jag tror inte att vi kan försörja hela världen med vattenkraft/vindkraft o.s.v.) MEN det finns ett undantag vad gäller förnyelsebar energi, nämligen fusion. Det är motsatsen till fission och gör att man kan få ut ofantliga mängder energi genom att med hög hastighet och med rätt temperatur föra samman två atomer till en tyngre. Solen använder sig av denna energiframställning. Men vi har ett dilemma, frågan är om vi ska satsa pengarna för att om kanske 30-50 år kunna använda fusion som i stort sett inte har några effekter på miljön alls och kan användas i stort sett resten av vår tideräknng, ELLER så kan vi istället forska så att vi kan framställa mer energi ur uranklyvning/vattenkraft/vindkraft eller dylikt. Ska vi minska utsläppen gradvis men de mest miljövänliga metoderna får vänta några 100 år eller ska vi tjurrusa och satsa på framtidens energialternativ utan att bry oss om utsläppen idag? För en sak ska vi vara säkra på, det kommer ta LÅNG tid innan framställningen med fossila bränslen kommer att avskaffas då det är mycket svårt att lagra energi i förnyelsebar elframställning.
  19. Min yngsta syster på cirka 7 år ville spela, hon brukar inte få men i detta fall så gav jag henne tillåtelse. Hon sprang runt som vilken CoD-noob som helst och sköt hejvilt, Hon gick runt med sin aug och fick till min förvånelse en 3 killstreak. hon fortsatte och fixade game winning med ett klockrent HS. Minst sagt slagen var jag...
  20. idag har jag pluggat häcken av mig i skolan, varit med några polare och nu ska jag träna. Kortfattat, innovativt och lättläst.
  21. Skinkosten

    Självmord

    Hmm.. jag är själv en pojke i tonåren och jag känner skapligt många som skär sig i handleden. Dessa människor lever antingen utan riktiga föräldrar, har en döende/redan död släkting/kompis. Att skära sig ger en uppmärksamhet, vilket kan vara själviskt men det faktum att de får en MASSA personer efter sig som frågar hur de mår o.s.v. får den att fortsätta. Uppmärksamhet är inget någon skulle tacka nej till. De annars så utstötta och mobbade personerna får helt plötsligt en hel skock med människor som bryr sig om den. Därför tycker dessa att det är värt det. Little work, HUGE payout.
×
  • Skapa ny...