Hoppa till innehåll

Eran Hat Lärare


Svampen2
 Dela

Rekommendera inlägg

Lär dig respektera andras åsikter om musik/whatever i livet så går det nog framåt mera[/b]

 

Sa jag att jag inte respekterar någons åsikter? : )

 

 

 

Det är väl ingen fel på klassisk musik? Kan utan tvekan säga att jag mycket hellre lyssnar på klassisk musik än musiken som spelas på radion just nu och sådant skit.

Vissa saker kan vara bättre än radiomusiken, men klassisk musik känns ganska B för en tonåring. Man kanske lär sig att uppskatta det mer i hög ålder?

Redigerat av Eru
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 275
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Vissa saker kan vara bättre än radiomusiken, men klassisk musik känns ganska B för en tonåring. Man kanske lär sig att uppskatta det mer i hög ålder?

Det är ju som att säga att det skulle kännas B att kolla på filmer från 70-talet när man är tonåring istället för att kolla på alla skitfilmer som görs idag. Liksom, vem bryr sig hur gammal en del musik är och vad den klassas som? Det som spelar roll är ifall det är bra musik eller inte, jag kan ju som sagt säga att jag myyycket hellre lyssnar på klassisk musik än nyare musik även om jag själv bara lyssnar på spelmusik. Ifall du säger åt andra som gillar musiken att den är skit och borde brinna i helvetet är det väl klart att de inte respekterar dig och slänger ut dig ur klassen även om dina kamrater håller med dig om din "åsikt".
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Musikläraren Olle, en stor valross som man kantrar ganska lätt. Han skickar ut mig varannan lektion för att jag påpekar att klassisk musik(som vi bara lyssnar/spelar på) är skit och bör förbjudas. Så ber han mig säga vad bra musik är, så säger jag bra musik och hela klassen instämmer. Då blir han förbannad och slänger ut mig.

Du förstör hans undervisning och visar ingen respekt. Ut med dig!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Har tre. Våran So/Sv lärre är skit jobbig. Min kompis gav ett sudd till en bakom han och fick värsta outrage och slängde ut honom och ringde till hans föräldrar. Sen har vi vår f.d hemkunskaps lärare som fick outrage (Ja hon också) för att min kompis hade prasslat med en liten påse och tog de muffins han hade gjort den lektionen och slängde dom i soptunnan. Sen fick hon typ skuldkänslor och tog up dom och gav dom till honom igen. Då blev min kompis skitsur och slände dom i ansiktet på henne. Då tog hon honom och höll han så hårt att han fick rivmärken. Sedan fick hon skäll av våran absolut bästa lärare :) Vi skrattade som fan då. Sen sist men absolut inte bäst har vi vår f.d gympalärare som blir galen för allt. En i min klass skulle knyta skorna då låtsade min kompis smiska honom så sa han: "Nämen Axel, lyssna på mig istället för att pilla David i rumpan!" Sen pratade han halva lektionen om det. Usch. Härligt att vi har bytt skola.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Har en ny hat lärare.Hon heter Karin.En liten fet tjockis.Som vi har som vikarie ibland.Som när det hade varit en varmt ute en dag.En i min klassville öppna fönstret för vi svettades då så Karin nej du får inte öppna fönstret.Då sa han men det är så varmt.Då sa Karin:JAG SA ATT DU INTE SKA ÖPPNA FÖNSTRET SÅ DU SKA DU INTE ÖPPNA FÖNSTRET. INTE ENS FELIX HAR SETT MIG ARG!!!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Brukar inte klaga/tänka på dåliga saker om mina lärare. Man vinner inget på det utan det gör bara det svårare för sig själv att koncentrera sig på det man egentligen ska göra; lära sig. Så länge man inte har en möjlighet att byta lärare är det bara att lida ut och göra det bästa av situationen.

Redigerat av Mumutio
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...