Hoppa till innehåll

Doom 3 Eller F.e.a.r


b3RGMAN
 Dela

Rekommendera inlägg

Jo jag är P10 och har köpt Doom 3... Vet *** inte varför??? Trodde det skulle va kul men blev tråkigt/läskigt med tiden. Iallafall så har jag tänkt på att köpa F.E.A.R vissa säger att det ger en kårar... Men om ni skulle jämnföra Doom 3 och F.E.A.R vilket är bäst då?

 

Ska jag sälja doom elr inte? HJÄÄLP!! Kan inte bestämma mig.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 26
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Enligt mig är Doom 3 mycket läskigare än F.E.A.R. Jag har dock inte klarat Doom 3, men jag hade inte sålt det.

Det är nästan bara inomhus miljöer i F.E.A.R (vilket det är i Doom 3 också, tror jag) men de är inte så roliga att springa runt i.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag håller med Nafrali. F.E.A.R's "skräckmoment" blir repetiva och förutsägbara efter ett tag. Och jag avskyr att det är 'uppdelat'. Först kommer det strömmar med fiender, sen slutar det helt plötsligt och blir 'läskigt'. När det läskiga är över så börjar fienderna strömma in igen och så håller det på så under hela spelet.

Redigerat av Garone
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag ska ge min åsikt på spelen.

 

Doom 3= Du springer runt i en avlägsen station, mörka gångar, monster som hoppar fram dåd och då, längre fram i spelet så springer man i en en korridor, hux flux kommer ett djur som är 3x större än dig, liknar en hund o.s.v. Helt värdelöst.

 

Men F.E.A.R däremot, i fear slipper du alla löjliga monster, men iställer får du möta en liten flicka med röd klänning och svart hår.

Hon kan komma fram vart som helst, i en tunnel, lamporna släcks, längst bort ser man en lampa tändas, där springer hon förbi.

Fear så får man kårar man vet alldrig vart som ska komma fram, man hör sprak, din radio scannar av okända rörelser exempel barnet med röd klänning. Ibland så måste du springa runt i ett hus alldeles ensam utan finder, men iställer så terroriseras du av flickan.

 

Så satsa på F.E.A.R, eller ja om du vill springa runt och slakta monster som kommer stup i kvarten med löjliga erbjudande, exempel monster som kastar eld klot, gigga spindlar å sånt skit, det är för överdrivet. Doom 3 skulle vara bättre med mindre monster, mer karaktär spel.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Men om ni skulle rösta vilket spel skulle ni rösta på då?

 

Doom 3 liksom laggar lite men har ställt in skuggor och skit å sånt. Det skulle vara mycket roligare att lira Doom 3 om det inte laggade så himla mycket! Så vet nån vad det är för fel?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...