Hoppa till innehåll

Invandring.


fishmaster
 Dela

Rekommendera inlägg

Skrivet (redigerat)

De har även haft rasistiska åsikter förr, men de verkar ju ändra sina åsikter för att vinna röster.

De har aldrig haft rasistiska åsikter från partiets sida, men du är ju en sådan som tror att kritik mot invandringspolitiken och hur den förs är rasism, tacka media för indoktrineringen.

Som jag sa tidigare utesluter de medlemmar med rasistiska åsikter, ännu en sak du "råkade" missa?

 

Men, vi säger så här då.

Kan inte du ta och beskriva en arab för mig? Skulle vara intressant hur det såg ut.

Beskriva en arab, jaha.

En person med härkomst från området inom eller nära mellanöstern, till viss del Indien och Egypten, ljusbrun hy, vanligtvis. Har en väldigt utbredd tro på Islam.

 

Något mer?

 

EDIT: detta är anledningen till att invandringen och dess politik gått så långt som den gjort.

Så fort någon vågar kritisera och ifrågasätta får man en massa attacker om hur man är nazist eller rasist, det är synd.

Tror inte ens gun_man vet vad rasist/nazist är i det sammanhang som han använder mot mig.

För honom är ju en rasist en person som inte tror på raser men som är kritisk till att Sverige tar in för många, fler än vi kan klara av.

Kritik mot invandringspolitiken är rasism tydligen, och därför ska all kritik mot den eller frågor tas bort, den som presenterar argumenten får en rasiststämpel på sig och får inget sagt.

 

Nog för att mina argument inte är helt neutrala, det är för att jag inte är en sådan som ignorerar verkligheten, ser jag hur invandrare är överrepresenterade tar jag upp det, istället för (så som resten verkar göra) att bara försöka glömma bort det och säga att det är rasistisk lögn från SD.

 

Då jag, som sagt, inte tror på raser så ifrågasätter jag varför de är överrepresenterade.

Så kommer man till politiken, den idiotiska politiken som verkar förutsätta att vi har oändligt med pengar. Hur ska det funka hade ni tänkt?

När folk börjar inse att det gått i överstyr, att politiken förs på helt fel sätt, så ska det ignoreras?

 

Man får inget sagt längre, alla som sitter här, som är positiva till dagens invandring, ser väl alla mina posts som rasistiska, dumma och ska ignoreras.

Tack, ni har skapat det Sverige vi ser nu, med två städer som redan brinner p.g.a att alla missnöjda invandrare slussas ihop i Rosengård och Södertälje.

 

Tillbaka till gun_man, med att "fly", med citatet jag skrev, menade jag att jag vill bo i ett land som har en vettig realistisk invandringspolitik, det handlar inte om att "fly" från invandrarna i sig.

Redigerat av fishmaster
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 787
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Gäst Ubuntu

Men innan nån liten vänstermupp skriker "MEN DÅ SKICKAS DE TILL DÖDEN WAAAH"

Kliché.

 

Communist denieru approves.

 

Nej men kommunister ska vara protektionistiska, så vill Ohly släppa in fler? :_ Sossarna kallar sig socialdemokrater och vänsterpartiet för kommunister (eller Ohly kallade sig iallafall förut för kommunist), jag undrar om de vet vad deras ideologier går ut på.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ut med alla invandrare!!! Dem förstör sverige! Kommer hit med sin j*vla fjant religon och säger vad svenskar ska göra. Dem slipper äta mat i skolan (jag gillar maten men inte mina kompisar) DEm är dum i huvudet. Invandrare är okej bara dem inte bär hilka eller vad det heter osv. Ivandrare är okej om dem beter sig svensk f*n inte annars

 

Nu blir jag lite nyfiken, varför tycker du att deras religion är så fjantig? (antar att du syftar på Islam) Kristendomen som är den största religionen i Sverige är väll minst lika "fjantig". Vad grundar du att dem är dumma i huvudet på?

 

Jag önskar dig all lycka i världen, kamrat. :)

Tyvärr, jag anser bara tänkande personer som kamrater.

 

Du vet väll ändå att rasism inte bara handlar om hudfärg?

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Vad är det som gör att det är erat land? Det är allas land, andra har rätt att bo i det här landet om de vill, ni ska också ha rätt att bo i ett annat land.

 

Ska det betyda att Sverige ska ta ansvar för mer än alla andra? Att vi ska offra pengarna som annars skulle gå till skolgång, äldrevård, försvar och sjukvård till något som skapar segregation och mer våld med den politik som förs nu?

Skaffa en vettig invandring inom EU där vi inte tar dubbelt så många som andra så kanske det eventuellt skulle funka, just nu sitter man ju bara o kollar på Rosengård och Södertälje..

Varför ha en invandring från EU? Istället för att ta in folk som verkligen behöver det? låta dem som inte är i akut behov av någonstans att leva invandra, men inte dem som annars kommer att dö...

 

EDIT: det är ärligt talat förjävligt att se hur det blivit i landet, alla kritiska tankar plockas bort, talaren får en rasiststämpel på sig.

Folk vet för h*lvete inte ens vad rasism är längre, det har på något sätt blivit synonymt med "ej 100% positiv till dagens invandringspolitik", men det är ingen. Rädslan för att pekas ut som rasist har tystat all opinion, alla som vill påpeka problemen och som pekar på kostnaderna.

Hur i h*lvete kränker man människors rättigheter eller värde på att säga "Sverige kan inte ta så mycket ansvar som vi gör nu"?!

Det funkar inte, vi tar in sinnessjukt höga nummer varje år, våran integrationspolitik är helt åt h*lvete, den ställer för låga krav på invandrarna, men samtidigt så har de [regeringen] ju fått för sig att det är en bra idé att klumpa ihop alla så kallade flyktingar i samma områden?

 

Våran invandringspolitik har skapat rosengård, men tydligen söker inte invånarna där hjälp? De skapar istället en egen grupp inom landet, ett hat mot svenskar växer fram, poliserna och socialarbetarna får stenar på sig. Det skapar RIKTIG rasism, när folk som sitter och säger att dom med arabisk bakgrund är "värdelösa äckliga parasiter" som inte har någon plats här.

Vad ligger bakom detta, varför? Integrationspolitiken, låga krav, att de buntas ihop, hög brottslighet till följd. Hatet växer inom båda grupper.

 

Så varför händer inget? För att politikerna har byggt upp ett slags übersolidariskt samhälle där man har som mål att stå för varje flykting i hela världen. Fin tanke, alltid bra att hjälpa folk. MEN INTE NÄR DET GÅR I ÖVERSTYR!

 

När som helst får jag höra att jag är en idiot som vill stoppa invandringen helt, vilket är så jäkla typisk, kritiserar man det överdrivna så menar man att det ska sluta helt? Nej, det skulle inte funka. Sverige mår bra av invandrare, men inte när det kommer så många att vi inte ens kan ta hand om dom ihuvudtaget, ta reda på hur många fler vi tar per år än andra européiska länder och finn felet!

Om ingen annan tar ansvar så måste ju vi göra det, visst, det vore bättre om alla länder tog in fler invandrare också, men nu gör dem inte det, så då får vi göra det!

 

Jag kan hålla med om att det är dumt att placera alla invandrare på samma ställen som t.ex. Rosengård, men samtidigt är det en balansgång mellan att låta dem bestämma själva var dem vill bo: i detta "landet", men också att folk ska få bo var dem vill på hela vår planet. Vilket jag tycker borde vara en mänsklig rättighet.

 

Se det så här: dem tar in för få, inte vi för många!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Du vet väll ändå att rasism inte bara handlar om hudfärg?

 

Och om alla vita skulle ses som en ras, varför skulle vita rasister gå på mig?

 

Så man ska tillexempel skicka tillbaka en krimminell medborgare med somaliskt (stavning?) ursprung till Somalia? Dem har ju så bra rättsväsende där ju. är det inte bättre att ett I-land som Sverige med ett fungerande rättsväsende tar hand om personen? väldigt själviskt och dumt att bara skjuta på problemen, fast du värnar väll bara om det lilla område som kallas Sverige, och inte resten av världen?

 

Originellt att ta det mest extrema fallet.

Se mer på Arboga fallet där tyskan blev utvisad, det är skillnad på det och att direkt skicka någon till döden.

Grejen är att vi inte ska behöva ta allt ansvar, om folk kommer hit ska de sköta sig, de kanske skulle se konsekvenserna innan de begår korkade brott?

Men hur ofta blir det utvisning till direkt livsfarliga länder.

 

Varför ha en invandring från EU? Istället för att ta in folk som verkligen behöver det? låta dem som inte är i akut behov av någonstans att leva invandra, men inte dem som annars kommer att dö...

 

Du missförstår mig, jag vill ha ett avtal inom EU som går ut på att fördela utomeuropéiska flyktingar jämnt.

En invandring/utvandring inom endast Européiska länder vore bäst för utveckling antagligen, men ganska uselt med tanke på dom som faktiskt behöver skyddsbehov som kommer TILL Europa.

 

Intressant dock, om man går efter Jimmie Åkesson så är mindre än 5% av våra invandrare sådana som ses som flyktingar, de som flyr från farliga förhållanden...

 

Om ingen annan tar ansvar så måste ju vi göra det, visst, det vore bättre om alla länder tog in fler invandrare också, men nu gör dem inte det, så då får vi göra det!

 

Du kanske missade biten där vi ser att Sverige långsamt går under för våran liberaliska invandringspolitik?

Vi ska inte ta allt ansvar för att vi KAN INTE!

Fin syn du har på saken dock, att vi ska vara offerlammen medans andra länder skrattar.

 

Jag kan hålla med om att det är dumt att placera alla invandrare på samma ställen som t.ex. Rosengård, men samtidigt är det en balansgång mellan att låta dem bestämma själva var dem vill bo: i detta "landet", men också att folk ska få bo var dem vill på hela vår planet. Vilket jag tycker borde vara en mänsklig rättighet.

 

I fall om var folk ska bo i ett land kan de inte ges helt fria tyglar när det skapar sådana här problem.

Områden med endast invandrare börjar ju brinna ganska snabbt, intressant faktum.

 

Se det så här: dem tar in för få, inte vi för många!

Ursäkta? Om någon tar in för få så TAR VI FÖR MÅNGA!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Och om alla vita skulle ses som en ras, varför skulle vita rasister gå på mig?

Det kan finnas många anledningar för vita rasister att gå på dig, du skulle till exempel kunna vara jehovas vittne, eller ha en annan etnisk bakgrund

Originellt att ta det mest extrema fallet.

Se mer på Arboga fallet där tyskan blev utvisad, det är skillnad på det och att direkt skicka någon till döden.

Grejen är att vi inte ska behöva ta allt ansvar, om folk kommer hit ska de sköta sig, de kanske skulle se konsekvenserna innan de begår korkade brott?

Men hur ofta blir det utvisning till direkt livsfarliga länder.

Vi har bättre rättsväsende än i princip alla länder som vi tar emot flyktingar från. Arboga tyskan var varken bosatt i sverige eller svensk medborgare, så det är väll inte så konstigt att hon utlämnades till ett land som följer mänskliga rättigheter. ganska så ofta, och ännu oftare om du får som du vill... Som sagt, tar ingen annan ansvar så får vi ta det.

Du missförstår mig, jag vill ha ett avtal inom EU som går ut på att fördela utomeuropéiska flyktingar jämnt.

En invandring/utvandring inom endast Européiska länder vore bäst för utveckling antagligen, men ganska uselt med tanke på dom som faktiskt behöver skyddsbehov som kommer TILL Europa.

Jo, det var ju inte så lätt att förstå. Bra idé faktiskt, som ett första steg iaf.

Intressant dock, om man går efter Jimmie Åkesson så är mindre än 5% av våra invandrare sådana som ses som flyktingar, de som flyr från farliga förhållanden...

Skulle gärna villja ha en pålitlig källa på det...

Du kanske missade biten där vi ser att Sverige långsamt går under för våran liberaliska invandringspolitik?

Vi ska inte ta allt ansvar för att vi KAN INTE!

Fin syn du har på saken dock, att vi ska vara offerlammen medans andra länder skrattar.

Vi kan ta in många fler invandrare... Vi kan visst, och vi måste, inget annat är moraliskt godtagbart.

I fall om var folk ska bo i ett land kan de inte ges helt fria tyglar när det skapar sådana här problem.

Områden med endast invandrare börjar ju brinna ganska snabbt, intressant faktum.

Jag står starkt för rätten för människor att bosätta sig var de vill, det finns andra sätt att lösa problemen. Oh, de börjar brinna, undrar varför?

Ursäkta? Om någon tar in för få så TAR VI FÖR MÅNGA!
Vanligt argumentationsfel, nej faktumet att de tar in för få, gör inte att vi tar in för många...
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

Det kan finnas många anledningar för vita rasister att gå på dig, du skulle till exempel kunna vara jehovas vittne, eller ha en annan etnisk bakgrund

 

Om de går på mig om jag vore ett jehovas vittne hör väl det inte ihop med att de är rasister eller inte

och, etnisk bakgrund, skulle inte en rasist se vita som en etnisk härkomst, araber en annan, etc..?

 

Som sagt, tar ingen annan ansvar så får vi ta det.

 

Varför?

Nice guys finish last.

Kallhjärtat kanske, men så funkar det.

 

 

Skulle gärna villja ha en pålitlig källa på det...

 

Jag har då ingen källa, jag utgår från Jimmies ord.

Är dock väldigt troligt, först har vi europeisk invandring, sen flyktingar (5%?) och sen kommer släktingar.

Ses ju som rasism att ens vilja veta sån här statistik så det är svårt att få tag på något i bildform som kan användas här.

 

 

Vi kan ta in många fler invandrare... Vi kan visst, och vi måste, inget annat är moraliskt godtagbart.

 

Kan? Måste?

Att vi ska godta att vi får betala mer än alla andra? Det är inte vi som ska ta hand om alla.

Moraliskt godtagbart.. okej, är det helt okej att tvinga sveriges befolkning att stå ut med alla dessa problem medans andra länder knappt tar en bråkdel?

Sluta med den där "Vi har oändligt med pengar, plats och tolerans" attityden.

 

Jag står starkt för rätten för människor att bosätta sig var de vill, det finns andra sätt att lösa problemen.

 

Som vadå?

 

Oh, de börjar brinna, undrar varför?

 

Ja man kan ju undra varför dessa segregerade områden börjar brinna.

 

 

Vanligt argumentationsfel, nej faktumet att de tar in för få, gör inte att vi tar in för många...

Så om vi har 2 personer som ska dela på 100, ena tar 40 och andra 60.

Alltså tar den ena 10 för många.

 

 

 

Invandringen skapar alldeles för många problem för landet för att bara acceptera att vi tar mer ansvar än andra.

Som jag nämnde tidigare verkar ju andra delar av samhället utammas för att driva invandringen, vad lider av pengabrist?

Skolgång, äldrevård, försvar och sjukvård.

Allt för att driva en sinnessjuk invandring som skapar segregation, gängbråk, mer brottslighet och hat.

 

16 gånger vanligare med personrån i Malmö än Köpenhamn om jag minns rätt, där 4/5 är arab mot svensk, är det en bra utveckling?

Så blir det när områden segregeras.. blir inte bättre av att svenskar FLYR från Malmö och Södertälje just nu. De har tröttnat på våldsamheterna som föds ur ett invandrartätt område, kan man annat än att hålla med?

Redigerat av fishmaster
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Om de går på mig om jag vore ett jehovas vittne hör väl det inte ihop med att de är rasister eller inte

och, etnisk bakgrund, skulle inte en rasist se vita som en etnisk härkomst, araber en annan, etc..?

Du vet uppenbarligen inte vad rasism är... läs på. Judar t.ex. kan både vara svarta och vita, men det är en etnisk härkomst, man kan ha flera vet du.

Varför?

Nice guys finish last.

Kallhjärtat kanske, men så funkar det.

du kanske inte bryr dej ett piss om andra människor, men det gör jag. Jag ser inte alltid mig själv i första rummet.

Jag har då ingen källa, jag utgår från Jimmies ord.

Är dock väldigt troligt, först har vi europeisk invandring, sen flyktingar (5%?) och sen kommer släktingar.

Ses ju som rasism att ens vilja veta sån här statistik så det är svårt att få tag på något i bildform som kan användas här.

Så det gör du, jaha

Kan? Måste?

Att vi ska godta att vi får betala mer än alla andra? Det är inte vi som ska ta hand om alla.

Moraliskt godtagbart.. okej, är det helt okej att tvinga sveriges befolkning att stå ut med alla dessa problem medans andra länder knappt tar en bråkdel?

Sluta med den där "Vi har oändligt med pengar, plats och tolerans" attityden.

vi har inget problem med platsen iaf, vi hade lätt kunnat få in 100 miljoner i det här landet, med lite bekostnat på vår vackra natur dock. och invandrarna kostar inte bara pengar, dem tillför också, kanske inte de första åren, men sedan, integration!

Som vadå?

Mer pengar till stöd åt invandrar familjer bl.a.

 

Ja man kan ju undra varför dessa segregerade områden börjar brinna.

Ja,inte är det invandrarnas fel iaf, snarare myndigheternas.

Så om vi har 2 personer som ska dela på 100, ena tar 40 och andra 60.

Alltså tar den ena 10 för många.

nej inte nödvändigtvis, varför skulle sextio vara för mycket, kanske om man ska dela jämt ja, men världen är inte rättvis;) Dessutom så kan man inte se det så eftersom det hela tiden kommer nya så kan man bara ta emot för få, inte för många.

 

Invandringen skapar alldeles för många problem för landet för att bara acceptera att vi tar mer ansvar än andra.

Som jag nämnde tidigare verkar ju andra delar av samhället utammas för att driva invandringen, vad lider av pengabrist?

Du tycker inte att vi redan har det så bra att vi gott kan dela med oss lite av vår välfärd?

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

du kanske inte bryr dej ett piss om andra människor, men det gör jag. Jag ser inte alltid mig själv i första rummet.

 

Jo, tack, jag bryr mig. Men jag bryr mig även om mina egna.

Att tvinga på dom alla dessa problem är inte så schysst.

 

 

vi har inget problem med platsen iaf, vi hade lätt kunnat få in 100 miljoner i det här landet, med lite bekostnat på vår vackra natur dock. och invandrarna kostar inte bara pengar, dem tillför också, kanske inte de första åren, men sedan, integration!

 

Var en bok som hävdade att invandringen kostade 300 miljarder årligen, tror du allt det kommer tillbaka genom skatt?

 

 

Mer pengar till stöd åt invandrar familjer bl.a.

 

Och vart ska dom pengarna komma ifrån? Ännu mer resurser från skolgången, äldrevården, sjukvården och försvaret?

 

Ja,inte är det invandrarnas fel iaf, snarare myndigheternas.

 

Inte ens om det är invandrare som startar elden?

"Nej, regeringen har inte gett mig tillräckligt, jag sätter eld här."

Man har ett val, att visa missnöje genom att sätta eld på medmänniskors områden är idiotiskt.

 

nej inte nödvändigtvis, varför skulle sextio vara för mycket, kanske om man ska dela jämt ja, men världen är inte rättvis;) Dessutom så kan man inte se det så eftersom det hela tiden kommer nya så kan man bara ta emot för få, inte för många.

 

Vilken vinklad syn.. man kan inte ta för många.. vi tar redan för många för att vi redan offrar oss själva när det inte ska behövas.

Sverige ska inte behöva bara europas container för utomeuropéiska "flyktingar"

 

Du tycker inte att vi redan har det så bra att vi gott kan dela med oss lite av vår välfärd?

Det gör vi redan, och nu offrar vi den helt för att pengarna istället går till invandringen i sig.

Redigerat av fishmaster
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Ubuntu

Finns många ideologier som kallar sig kommunism. Både väldigt patriotiska sådana och dem som står för en solidaritet med hela världen.

Riktigt så är det väl inte, det är väl mer att länder utger sig för att vara kommunistiska. T.ex. Kina (mer åt det nyliberala hållet), Sovjet (var stalinistiskt för det mesta), DFRK (jucheism). Det finns bara en kommunism, men sedan finns det grenar till den som vissa länder använder sig av och därmed påstår sig vara kommunistiska. Det tragiska är också att folk ofta blandar ihop kommunism med stalinism.

 

Var en bok som hävdade att invandringen kostade 300 miljarder årligen, tror du allt det kommer tillbaka genom skatt?
Det var en bok som hävdade att Gud skapade människan också. :rolleyes: Redigerat av Ubuntu
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Var en bok som hävdade att invandringen kostade 300 miljarder årligen, tror du allt det kommer tillbaka genom skatt?

Det var en bok som hävdade att Gud skapade människan också. :rolleyes:

 

Pff, men Bibeln var ju på Fantasy avdelningen.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...