Hoppa till innehåll

Lockerz.com


m00w
 Dela

Rekommendera inlägg

haha, asså...

 

vem tror ni har råd att ge bort saker värt miljoners miljoner och ytligare några miljoner? nämen visst, satsa på att få en vespa helt gratis, den kommer nog i ett brev också. har hört att frakten kommer gå på över 500 kronor och att momsen är enorm, så de som får sina saker kommer betala 25% mer för den än vad den egentligen är värd.

 

gäller att tänka lite logiskt

 

Varje gång vi trycker på reklamlänkar osv. så får Lockerz t.ex 50 öre från de som lagt upp reklamen. Och sen säger vi att vi får 40 öre som då omvandlas till 1 poäng. 0.40 x 100 (poäng) = 40kr. Sen så är det förmodligen flera reklamsammanhang i samma länk, vilket gör att de får ytterligare 2kr. Och 2.40 x 100 är ju 240kr, vilket de ungefär kan få ett X360 spel för (paketpris). Så av varje 50 öre sen så blir det ju 10 öre kvar, som dom själva tjänar.

 

Min egna teori!

inte för att jag hänger på sidan och vet speciellt mycket om det, men när jag är inne på den ser jag inte en ända reklamskylt. och man tjänar väl ptz på att invita folk och får varje dag från det, inte för att klicka på reklam länkar, dessutom så även om dem skulle tjäna mycket på att folk går in på reklam så skulle dem ändå gå back med många miljoner med tanke på hur många som kommer "få" saker.

 

Om jag inte har hört fel så ägs lockerz av http://www.amazon.com/ därför skulle det nog inte vara något större problem med varorna. Och reklamen gör de nog väl för varumärkerna?

 

fel, ägs av Liberty Media, ledaren är dock en F.D anställd på amazon.com
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 75
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

  • 2 veckor senare...
  • 4 månader senare...
  • 3 månader senare...
Gäst Waldorf

Tjena jag undra om sverige tar sakerna som gåva eller om man måste betala något? :)

Dem skickar det som gåva så du bör inte behöva betala tull och moms, fast det finns j alltid risken att du får göra det endå.

 

Det är bara spam, har varit medlem nu i ett halvt år och dom sa att dom ska skicka z-list shirt till mig typ för 4 månader sedan och dom sa att det skulle dröja 3-4 veckor utomlands, har ännu inte fått den :(
För det första så är dem inte scam, din t-skirt försvann väll helt enkelt, vet flera personer som fått sin t-skirt därifrån och själv har jag fått en ipod. Sedan tror jag inte en så populär sida som den där skulle vara scam. det är ju miljoner medlemar och ägaren av sidan var förut ägare av amazon.com. Så det är en väldigt seriös sida och speciellt snart då shopen kommer och man kommer kunna köpa saker 24/7
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Waldorf

Allt är ju gratis,men du lär åka på tull och det blir ungefär 26% om varan är värd över 500 kr,så din ipod/ps3 whatever blir ändå hyffsat dyr.

Ja, fast dem skickar det fortfarande som gift så det är ganska stor chans att man inte behöver betala. tror dem skriver lågt värde för att man ska slippa sånt.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...