Hoppa till innehåll

2012 Har Spårat Ur Totalt!


Saddam
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 133
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Chagi visste t.ex inte exakt när hans inlägg skulle postas.

Det är ju klart han visste. Det var ju han som skrev "om 30 sek..." och sen postade inlägget. Hur kan han då inte veta att det skulle postas? Att han skrev 30 sekunder var ju egentligen bara BS eftersom det inte finns någon annan tid att jämföra med.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag tror inte det finns någon som faktiskt kan "se in i framtiden" men samlar man in statistik och utför avancerade beräkningar kan man på ett ungefär förutsäga saker.

 

Tjänar pengar på 2012? Menar du filmen nu eller? I så fall är det inte så värst många som tjänar på det, mest filmbolaget.

 

Om det verkligen fanns ett sätt att tjäna pengar på att skrämma upp folk att jorden ska gå under 2012 hade nog alla varit skitskrajja vid det här laget. Men det är kanske precis det som håller på att hända.

Redigerat av TheCat
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ja, fast jag tror inte att de faktiskt tjänar så mycket pengar på det heller, inte mer än de som säljer andra böcker, filmer och matvaror med mera. Dessutom är det du kallar för 'överlevnads kitt' ganska onödigt om nu allt tar slut 2012, man skulle väl dö hur eller hur. Men jag kan hålla med om att med rätt teknik kan man få människor hysteriska och köpa vad som helst. Men nu är det ganska lugnt eftersom knappt någon tror på undergången år 2012.

Redigerat av TheCat
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Men eftersom det finns typ 100 olika teorier om vad som kommer/kan hända så köper folk lite sjuka saker. Ett överlevnad sett jag såg på ebay i somras var ett jordbävnings/orkan överlevnads sett med en instruktion video om hur du ska kunna bli vän med utomjordingarna från nibiru. :P Det hade ungefär 2500 kr som utrops pris.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

OF: Men att se in i framtiden gjorde han ju fan inte, alltså snälla om ni nu är 15+ bete er som det för en gångs skull.

"han" som i jag? För jag såg visst in i framtiden. På samma sätt kan man tänka på vad som händer när man kastar en boll upp i luften. Naturligtvis kommer den landa på marken (om vi förutsätter att ingen fångar den etc.). Men hur kan du veta att den landar på marken? Det är ju omöjligt att se in i framtiden, så vem vet var bollen tar vägen? När man kastar den kanske trollkarlen från Oz kommer med sin luftballong och bollen landar i denna luftballong, det kan vi ju inte veta eftersom vi inte kan se in i framtiden.

 

You catch my drift, son?

 

Och en grej till, vad har ålder med saken att göra? :huh:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag tycker att kunna se framtiden är mer att få en vision eller en uppenbarelse som sedan blir verklighet.

Men då stämmer inte det du sa ("Vad det än står på wikipedia så är det fel, ingen eller något kan förutspå framtiden.") eftersom man inte behöver ha haft en uppenbarelse för att kunna skriva en artikel på Wikipedia.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...