Hoppa till innehåll

Katt

Medlem
  • Antal innehåll

    3070
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

Allt publicerat av Katt

  1. Idag är det KG's födelsedag! Grattis KG på 10-årdagen! Idag är det 10 år sedan jag med mina vänner skapade Kattgruppen. Detta kom att bli internets guldålder och vi har många roliga minnen därifrån. Aldrig kommer det att finnas något liknande igen. Jag vill ha tillbaka Kattgruppen men det verkar som om det inte finns några grupper övertaget på fuska.se längre. Ja, vad kan jag säga? Tiden rusar iväg! Men vi kan fira minnet av vad som en gång har varit och som fortfarande finns med oss i våra hjärtan. Så, öh, grattis till oss och tack till alla Kattgruppens medlemmar för ha gjort det här till den bästa tiden på internet. Jag vill också tacka er alla andra som inte var Kattgruppens medlemmar förstås inklusive "fiender" och folk som jag säkert störde mig på en gång i tiden. Alla har vare sig de ville eller inte bidraget med den dynamik som var på den tiden och många roliga läsningar och diskussioner. Jag säger vad jag har sagt förut: "Kattgruppen will rise igen!". Följande citat summerar Kattgruppen: Idag minns vi dem som var med till det bittra slutet och som stod på rättvisans och coolhetens sida. Som i vått och torrt stod upp för medlemmarnas rättigheter och som dokumenterade Members liv, raidade samtliga versioner av crusadesage och utnyttjade säkerhetshål på fuska.nu. Vi som räknade upp till 1337 och tävlade i både unicorn attack och cargo bridge builder. Vi som tog stånd mot Oztown, besegrade Blue Ghost och bannade intech, garkan, daniz med flera bråkmakare. Vi som gifte både Dave37 med Joslol och WASD med Guggo och som gjorde 2007-2010 till Fuskas andra storhetstid. Det är dem vi idag hyllar över allt annat. Jag är stolt bröder över att ha varit med om detta spektakel. :) KGs slutgiltliga medlemmar, I salute you! Thats all for me, see you in 10.
  2. The cake is a lie!

  3. Katt

    Nytt Graffekort

    Information om nätagget brukar stå på en klisterlapp som sitter på den. Ibland måste man öpnna datorn beroende på vart lappen sitter. Annars står det på datortillverkarens hemsida vad det är för nätagg.
  4. Vem skulle vilja läsa 150 sidor? Skriv en kort summering och skicka den till något spelföretag (sök med valfri sökmotor på internet för att få fram olika företag) med email, post eller fax. Det är väldigt svårt om man inte har lite kontakter. Förvänta dig inte att du ska få något för din idé.
  5. Katt

    Cheat Engine

    Ja, i princip går alla spel gjorda i Game Maker att fuska på.
  6. Katt

    Ms-dos

    Det finns inget som heter MS-DOS 94.
  7. Katt

    Cheat Engine

    Det går på en del serverbaserade spel också, det beror på hur de är gjorda.
  8. Katt

    Ny Bärbar Dator!

    Ja, enligt specifikationerna på http://www.themodernwarfare2.com/mw2/system-requirements/
  9. Katt

    Ny Bärbar Dator!

    Nja, delarna är lite halvdåliga och datorn är inte speciellt framtidssäker. Den datorn KalphiteQ länkade är mycket bättre.
  10. Katt

    100 Fps

    Det är helt irrelevant hur mycket din dator kostar eller vad du har för antialising eller skärmupplösning. Vi vill veta vilken modell du har. Nej, de flesta skärmar på laptops har typ 60Hz i updateringsfrekvens eller vad det heter. Detta betyder att den klarar av max 60 FPS tror jag.
  11. Katt

    Gratis Portal

    Ser faktiskt ganska skoj ut, jag ska prova! :) Det tar ju typ år att ladda ner nånting därifrån, fattar inte vad de har för server... <_<
  12. Katt

    Vilken Bil?

    Här finns det nästan bara ungdomar och du får nog inte så mycket hjälp på detta forum gällande ditt bilköp, då inte så många vet något om bilar annat än i spel.
  13. Katt

    Valet 2010

    Jag ska också strunta i att rösta.
  14. Katt

    The Humble Indie Bundle

    Ja, jag har också det hört det. Så man kan köpa spelet samtidigt som man kan ladda ner källkoden? :wacko: Man kan tydligen fortfarande donera, hörde att de skulle förlänga tiden med fyra dagar (3 kvar?).
  15. Katt

    Webläsare

    Finns en tråd här om det: http://www.fuska.se/forum/Baesta_Webblaesarel-t121065.html
  16. Jag tror inte att det har funnits något sådant refsystem.
  17. Vem skulle vilja faka en miss? :rolleyes:
  18. Jag minns att det har varit liknade försök tidigare (skitlänge sedan). Man som sagt, vi kommer aldrig slå rekordet.
  19. Katt

    Pop-up Virus?!

    Det går att stänga av på inställningarna. Fast det låter som han har ett virus och då är det kanske bäst att ta bort de istället för att använda popupblokerare. GangstaLean, du kan ju söka på namnet på trojanerna, de brukar vara ganska sega att ta bort och det finns lite olika metoder för olika sorter.
  20. Katt

    Fryser Till

    Har inte med det att göra, blir nog inte bättre efter en formatering.
×
  • Skapa ny...