Hoppa till innehåll

Fire Tempel


Mezox
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 39
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

För att komma till fire templet så måste gå till goron city och sen går du till första våningen där ett rum ligger som Daruina brukade hålla till... Dra bort statyn som står där och sen kommer du in i vulkanen, sen när du är inne i vulkanen så finns det en bro som är trasig, gå till den bron... Sen tar du fram hookshoten och skjut dig över till andra sidan... Där möter du sheik som ger dig en sång som gör att du kommer direkt till fire temple.... Sen efter att du har fått sången så finns det ett hål i marken som ligger i närheten... Sen är det bara att klättra ner i holet och då har du kommit till fire temple... För att hitta en guide till fire temple, gå in på http://www.gamefaqs.com

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

okey... Här är en bit ur en guide, med nåt labyrintrum...

Låt se om den kan hjälpa dig :P

 

Nu kom Du till ett labyrintliknande rum med stora runda block som rullar runt. Sväng höger och fortsätt framåt åt det hållet tills Du hittar ännu en inlåst Goron. Frige honom och ta hans nyckel. När Du går ut från buren ska Du hålla till vänster och gå förbi en låst dörr (Du ska alltså INTE gå in genom den ännu). Fortsätt tills Du ser ytterligare en inlåst Goron som Du ska frige. Ta Dig sedan till den låsta dörr som Du gick förbi och in genom den. Gå försiktigt fram här. Om Du tittar över den blockerade dörren kommer Du att se ett grått öga. Skjut en pil på det för att öppna dörren och gå in genom den. Här inne hittar Du kartan. Ta Dig tillbaka och sedan in genom den låsta dörren. Ta Dig vidare och hoppa upp på stängslet. Bara fortsätt framåt tills Du kommer till en olåst dörr på andra sidan och gå in genom den. Nu är Du en våning upp i samma rum som Du var i innan. Hoppa över till plattformen framför Dig och döda vulkanfienden. Du ser en spricka i golvet här som Du ska spränga upp med en bomb. Klättra sedan ner genom hålet och rädda den Goron som finns här och ta hans nyckel. Klättra upp igen. (Skulle Du nu av misstag ramla ner, så har Du en ny snabb väg upp igen). Ta Dig vidare till plattformen med en Switch på och aktivera den.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

Har hittat guiden(Tack) men har fastnat efter det stora rummet jag vet inte vad jag ska göra när jag har hittat den gula pengen(rubinen)det står bara gå in i den låsta dörren(vilken?).

Redigerat av bulbasaur
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...