Hoppa till innehåll

Water Temple


Cider
 Dela

Rekommendera inlägg

Alltså efter man träffat Dark Link så kommer man ju till en fors, med massa virvlar i... Jag kommer förbi dom första, men den sista kommer jag inte förbi..

Nån som kan hjälpa? :unsure:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 53
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Man ska skjuta pilar på ett guldöga då öppnas ett galler med en kista i skjut med longshooten på den så kommer du in men om du helre vill ha en guide jag ska försöka ge dig därifrån och resten av guiden:

 

Använd en pil och skjut på guldögat på väggen framför Dig för att öppna grinden som har stängt in en kista. Använd loongShoten på kistan för att snabbt ta Dig dit. I kistan hittar Du en nyckel. Gå nerför hallen tills Du kommer till den virveln där Du tidigare fick en nyckel. Ta Dig tillbaka till huvudrummet. Ta på Dig Dina Iron Boots och sjunk ner till bottnen. Gå in i öppningen med krukorna utanför och flyt sedan upp när Du är i mitten av rummet. Spela Zelda's Lullaby för att ändra vattennivån. Hoppa ner och ta Dig tillbaka till huvudrummet.

Gå in i tornet och spela Zelda's Lullaby igen för att ändra vattennivån. Gå ut ur tornet och runt på baksidan. Framför Dig ska Du se en grind med ett guldöga över. Skjut en pil på ögat och använd sedan Din loongShot för att snabbt ta Dig över dit. Följ passagen fram till ett flyttbart block. Knuffa det framåt och sväng sedan vänster för att ta nyckeln. Gå tillbaka den andra vägen. Använd loongShoten för att ta Dig upp ur hålet i taket. Gå igenom passagen och hoppa ner i huvudrummet igen. Sjunk ner till bottnen och gå in i rummet med krukorna utanför. Flyt upp på andra sidan och använd Din loongShot för att komma över spikarna och sedan vidare in genom den låsta dörren. I det här rummet ska Du döda så många av de "spindelliknande" fienderna som Du kan och sedan ta på Dig Iron Bootsen och vada i mitten av vattnet och undvika vattenvirvlarna. Flyt upp på andra sidan och in genom dörren. Hoppa ner på den närmaste avsatsen och spräng sprickan i väggen, men gå inte in där ännu. Simma istället över till den vänstra avsatsen och bomba där.

Gå in genom denna och knuffa det flyttbara blocket så långt framåt som möjligt. Vänd tillbaka till det första hålet Du sprängde och gå in där och knuffa blocket här inne så långt Du kan. Vänd om igen och knuffa det, så det hamnar på switchen som ligger under vattnet. Nu kommer vattennivån att höjas. Flyt upp och gå ut genom dörren som har fotsteg framför. Aktivera switchen genom att ställa Dig på den och skynda Dig sedan att ta Dig över till andra sidan med hjälp av luftströmmarna. Gå in genom dörren och undvik bumlingarna och gå till höger, uppströms. Använd Dina Iron Boots för att sjunka ner i det djupa vattnet. Följ passagen och flyt upp på andra sidan och in genom dörren. Ta boss-nyckeln ur kistan. Ta Dig sedan tillbaka samma väg tills Du är i huvudrummet igen. Flyt upp till ytan och gå in genom dörren med det flytande blocket framför och höj vattennivån till det högsta. Titta efter en staty som Du kan haka fast Dig i med Din HookShot. Bredvid den statyn finns det en dörr som Du ska gå in genom. Gå uppför rampen och undvik de faror som finns här. Fortsätt upp till dörren som leder Dig in till bossen...

 

Morhpa

Håll Dig ur vägen för den här bossen och stå en bit ifrån när Du bekämpar den. Du kan använda Z-target för att låsa den lilla röda spinnande saken. När den sedan slutat spinna kan Du använda loongShoten för att dra den till Dig. Slå den då ordentligt med svärdet. Efter ett tag kommer det att vara två tentakler att bekämpa på samma gång och då blir det lite värre. Men håll huvudet kallt och fortsätt att dra till Dig den röda lilla saken och slå den med svärdet tills Du har bekämpat denna boss. När den är död ska Du ta hjärtat och sedan stiga in i det blå skenet.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...