Hoppa till innehåll

Minecraft


Nissebils
 Dela

Rekommendera inlägg

Minecraft har världens sämsta grafik men man fastnar för spelet även fast grafiken är dålig. Minecraft är jätte roligt när man använder InvEdit, mods och MCEdit på single player och en egen server med mods på multiplayer. Jag har spelat minecraft sen 1-2 dagar efter halloween updaten som gjorde att jag köpte spelet. Innan körde jag en piratkopierad alpha men jag ville kunna spela online och få den uppdateringen så jag köpte spelet och fick med min bror på det. Nu spelar min bror, morbror, mamma, klasskompis, min brors klasskompis och en släktings bror. Alla utom min mamma sitter fast för spelet och kan inte sluta. Vi har haft dagar då vi spelar 1-2 dagar 24h. Förra veckan spelade jag direkt när jag kom hem tills jag skulle lägga mig med några CoD (Call of Duty) pauser, toalett pauser och självklart mat pauser. Jag har en server uppe varanan vecka (inte denna) från ca 15:00 till 22:00 ibland sker det förändringar och varje helg är den öppen dygnet runt. På servern är ja, min bror och min klasskompis inne oftast och servern äger jag men den ägs 15% av fuska.nu. På servern är /give tillåtet för op:s och så fort man säger t.e.x "Jag vill ha 900 cobblestone" så kommer en av våra op:s ge dig det du bad om dvs 900 cobblestones. Vi använder hMod, MoveCraft, NPC, LWC, CraftBook, DeathNotify, Apocalypse, hSpleef, BlockBall, WorldGuard och Team Deathmatch och snart Gun Mod.

Cool story bro. Själv hatar jag allt vad /give och moddar heter, då de sakerna totalt förändrar hur man spelar Minecraft. Vanilla är alltid bäst. Och, som tidigare nämnt, så är grafiken perfekt som den är. Särskilt med HD Pack.

Redigerat av Fruktnystan
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...
  • Svar 512
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Det hade bara varit awesome ;)

Nej, det hade det inte... bara med tanke på hur mkt ram som Minecraft äter upp. Det hade varit omöjligt att ha en server uppe. Och dessutom så hade det blivit riktigt jobbigt att bygga.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...
 Dela

×
  • Skapa ny...