Hoppa till innehåll

Super Mario 64 Ds


Rekommendera inlägg

  • Svar 38
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Mario wings to the sky: Du ska snacka med en av dom rosa små bomberne så att kanonerna blir använd bara. Om du kollar runt lite på banan så finns det en lite Ö uppe i luften. Under den uppe på en liten kulle finns ytterligare en kanon. Skjut dig upp på ön och hoppa ner i ytterligare en kanon. Den visar dig massor av ringar som är gjorda av mynt. Tror det finns sju ringar och du ska lyckas bli skjuten/flyga igenom allihopa. Att ha flygar mössan underlättar!

 

Angående bossen (version 2) på första banan: Du måste vara mario (räcker med att ta mössan). Du tar tag i bossen och kastar iväg honom...dock inte utanför kullen. Tror du ska upprepa proceduren 3 ggr.

 

Snögubben: Ett av spelets jobbigaste/klurigaste stjärnor. Du ska med hjälp av en spark eller liknande få snöbollen att ändra kurs. Kommer inte exakt på hur det är man gör. Det är också möjligt att du ska ställa dig på ett speciellt ställe för att få bollen att studsa mot någonting...:(

 

Nästan alla banor behöver man en nyckel från en boss och ett visst antal stjärnor för att kunna nå. Ibland bara ett visst antal stjärnor.

 

Ja...man får en stjärna om man lyckas slå pingvinen i racet. Det finns även en extra stjärna ner vid målgången som man kan nå med hjälp av vägg hoppet.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jedi knight: Banan är inte svår. Bara att många har problem att klura ut det där med snö gubben. Jag har tagit alla 120 stjärnor till Nintendo 64 två gånger. Det svåra finns inte på den banan om man vet hur man fixar snö gubben. Men nu har jag glömt av hur man gör det. Du vet ju hur man gör så varför inte berätta?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...