Hoppa till innehåll

The Legend Of Zelda: Twilight Princess


Rekommendera inlägg

  • Svar 90
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Fler gamla nyheter från den 18 maj.

Tänkte lägga in det här eftersom det säkert finns de som antingen inte förstår engelskan på nintendo.com eller helt enkelt inte vet var de ska leta.

http://www.nintendo.com/newsarticle?articl...0b-d0731be99e05

 

Bekräftat, tjejen i den där mörka kåpan är Zelda, klädd i en japansk begravningsdräkt. Jag översätter och förkortar texten till de som inte förstår engelskan:

Anledning till hennes sorg är förvandlingen av Hyrule till en mörk värld, som låter monster från den mystiska Twilight Realm regera fritt. Hyrule behöver hjälp, och det är där Link kommer in i bilden.

Man berättar också om det nya sättet att handskas med bumerangen. Link slåss mot en enorm boss och det enda sättet att skada den är att ta en bomb från en apa och låta bumerangen styra den rakt in i käften på ett av monstren, bomben sprängs och man kan anfalla med svärdet.

Min A Link to the Past-teori verkar stämma ganska bra, upphovsmännen erkänner

att de använt sig en del av Link's resande i Dark World i ALTTP.

De säger att när Link förvandlas till varg i Twilight Realm får han också egenskapen att kommunicera med andra djur och anfalla fiender genom att använda ett combo system som är mycket bättre än i The Wind Waker.

 

Ps. de som har Nintendo Power (vet ej om den finns i Sverige längre) kan se fram emot en speciell artikel om TP, iaf i den engelska.

Redigerat av Chihuahua
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Bra att du översätte Chihuahua jag är inte så värst bra på engelska men ja har fått godkänt på det ändå i nationela proven.

Ja bara lägntar mer och mer som Quazar.

Spelet kommer nog vara det bästa Zelda spelet.

Jag ska köpa det på releasen lätt :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Kan nog översätta hela artikeln om det skulle behövas, men det är lättare att ta det viktigaste och sammanfatta det.

Vet inte om jag köper det på releasen, men köper det är jag helt säker på att jag gör. Om inte pappsen hinner före förstås... :visslar:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...