Hoppa till innehåll

Avstängningar


admin

Rekommendera inlägg

  • Svar 677
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Hexis

http://www.fuska.se/forum/index.php?showuser=57701

Skrivit i flertal trådar i +15 forumet.

T.ex. http://www.fuska.se/forum/Detta_Forum_Bord...ort-t90666.html

 

Samma person som vart bannad som Zatothenorm enligt säkra källor.

http://www.fuska.se/forum/index.php?showuser=13513

 

Källan reffererar även till grannsidan där hans nick är Zato (http://www.fuska.nu/medlem/pres.php?id=130189) där det står att han är 14 år, vilket min källa säger att han är, och inte 19 som han påstår sig vara här. Kan jag kräva ett id av han, så han kan identifiera sig?

"Fuska.se förbehåller sig rätten att kräva bild av ID-kort eller annan legitimation vid misstanke om felaktiga uppgifter."

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skickat PM med

Observera att det är strängt förbjudet att ange falska uppgifter när man registrerar sig på t.ex. kön och födelsedag. Fuska.se förbehåller sig rätten att kräva bild av ID-kort eller annan legitimation vid misstanke om felaktiga uppgifter. Kan inte detta uppvisas så kommer användaren i fråga att stängas av från Fuska.se.

 

Bild skall tas med digitalkamera/scanner och skickas till [email protected]. Uppge även ditt användarnamn när du skickar mailet.

 

Har vi inte fått något e-mail inom 1 vecka från och med att du har läst detta PM så kommer din användare att raderas utan vidare varning och ditt IP-nummer kommer att spärras på Fuska.se.

 

Alla ID-bevis skall behandlas på ovanstående sätt btw. Ifall ni ser något misstänkt och väldigt mycket tyder på att det är falska uppgifter så säg till mig.

 

edit: Hexis bannad + IP-bannad på egen begäran.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 4 veckor senare...

Ofta.

 

Jag varnade Denieru för onödigt inlägg vilket han misstyckte och ställde tusentals frågor till mig därefter.

 

Ungefär nästa dag var Tuskarr registrerad på forumet och började skriva i samma tråd som den där Denieru brukade diskutera i. Med samma typ av skrivande.

 

Men okej, om ni tror det så.

 

Tycker vi borde be om indentifiering av båda.

Redigerat av Slasktratt
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Låter det ligga ett tag, ifall det nu är samma person så är det konstigt att båda kontona hålls aktiva och då även att det mest varnade (=gamla) är det som är aktivast. Ifall någon skapar ett nytt konto så är det ju så normalt att man gör det för att slippa varningarna, men i detta fallet verkar det inte stämma helt.

 

Så smidigast är ju att avvakta någon vecka och se på aktiviteten.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Användaren Shitbag har ip 81.16.173.198 på några av sina poster. Tyckte han vekade småspamma medvetet så sökte inlägg på det ip:t och hittade några inlägg av Andersffs under samma ip. Värt att säga är väl kanske att Andersffs nyss blivit varnad och att Shitbag reggades dagen efter att Andersffs blev inläggsbannad...

Redigerat av nico
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...