Hoppa till innehåll

Gmail!


Gäst Mujo

Rekommendera inlägg

Jag har 49 gmail invites som bara ligger och skräpar, så den som skriver sin email härunder skickar jag en invite till. Lite info om gmail:

 

Gmail använder Googles sökteknik för att automatiskt organisera och hitta meddelanden. Och eftersom Gmail omfattar över 2 517 megabyte (2,5GB och ständigt ökande) lagringsutrymme behöver inte en vanlig användare tänka på att behöva radera mail. Allt arkiveras bara så att det kan hittas igen om det behövs.

 

Det finns andra skillnader i hur Gmail ger dig tillgång till dina mail. T.ex. grupperar Gmail automatiskt ett mail och svaren på det som en konversation. Det betyder att du alltid ser ett meddelande i dess rätta sammanhang. Och det förekommer inga pop up-annonser i Gmail, bara relevanta textannonser och länkar till relaterade sidor. Gmails andra särskilda funktioner inkluderar ett etikettsystem, skräppostrapportering och ett system för att filtrera mail när de kommer in i inkorgen.

 

Vi arbetar för att hålla oönskade meddelanden borta från din inkorg. Gmail har ett sofistikerat skräppostfilter som vi fortsätter att förbättra. Knappen Rapportera skräppost i Gmail är ett sätt för användare att hjälpa till med detta. Den tar bort skräppost från inkorgen och skickar värdefulla uppgifter till Gmail-teamet som arbetar med blockering av skräppost.

 

Vi ser mycket allvarligt på våra användares säkerhet. De flesta datorvirus finns i körbara filer och vanliga antivirusprogram söker igenom meddelanden efter körbara filer som verkar innehålla virus, men Gmail går ett steg längre genom att inte tillåta att körbara filer skickas eller tas emot.

 

Skickat till:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Redigerat av Mujo
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 7 månader senare...

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

×
  • Skapa ny...