Hoppa till innehåll

World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King


Xynthiar
 Dela

Rekommendera inlägg

Gäst Tuskarr

Det är uppenbart att fler hade slutat om Blizzard inte släppt expansioner, om vi fortfarande satt o raidade BWL o AQ >.<

expansioner ftw

Du har så rätt så. Det skulle vara onödigt många som slutat om expansionerna inte kom. Men sen är det ju alltid några som slutar när en expansion kommer också, dock inte lika många som om en expansion aldrig skulle komma. Jag är ett levande bevis på folk som slutar när expansioner har kommit, detta pga att hordens karaktärer var kapabel till att spela paladin och alliances karaktärer kapabel till att spela shaman. Och nu sitter man ju här själv med en level 70 Blood Elf paladin. Men jag kunde ju inte hålla mig borta från World of Warcraft så det var väl bara till att börja igen då. Jag kommer absolut inte att sluta spela när World of Warcraft: Wrath of the Lich King kommer, det vore galenskap.

 

Lyssna nu, om Blood Elfs inte skulle kunna bli paladin på wow så skulle det inte följa historien för dem, inte heller draeneis därför dem lärde sig och använda elementens krafter.

Och att klaga på att det kommer möjligheter för och bli bättre är ganska onödigt tycker jag. Det är mmorpg, folk vill bara bli starkare och starkare och slåss mot svårare monster. Sen så tror jag inte det skulle va kul och möta lv70-73 mobs i Northrend alltid.

 

Jag har absolut inte klagat, som du kanske läste så äger jag en level 70 blood elf paladin själv. Och jag tror knappast att Blizzard skulle bry sig om historien, dem förstör ju loren hela tiden. Så sluta klaga på mig, för klagat har jag absolut inte gjort. -.- Jag klagade möjligen innan expansionen släpptes, men det har du inte berörts ett skit av.. -.- Och var det inte så att Blizzard ändrade historien så Blood Elfs skulle vara kapabel till Paladin och Draeni till Shaman? Jo just så var det.

Redigerat av Tuskarr
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 221
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Gäst Paelsboll

Det som är lite dåligt med expansion, orka levla 1-80 Oo , hoppas dom fixar om 1-60 spelet så det går bättre att levla.

Det är precis vad dem kommer göra.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

StriKers, det är inte för att vi ska levla fortare på något sätt. Blizzard har nästan aldrig gjort något åt såna som betalar för wow fast dem inte kan lira hela dagarna och måste jobba och ha studier.

Så dem menar att spelet inte är riktat åt No-lifers utan åt andra också eftersom alla betalar lika mycket!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...