Hoppa till innehåll

Filiandor

Medlem
  • Antal innehåll

    1407
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Filiandor

  1. Liknar mycket ett scenario jag har varit med om på vissa punkter. Hon var väldigt öppen och det likt din "tjej" kändes det som hon bemötte alla likadant på något sätt. Jag gjorde som du gjorde och skicka ett sms med en liten vink om vad jag tyckte om henne, men fick inget svar... Jag väntade men fick inget tråkigt nog. Några månader efter det så hade jag bjudit hem henne till mig över en helg och hon kom hit med tåg och så, men vi har inte pratat något efter den gången. Det har liksom hänt lite tråkigheter och mitt intresse för henne trippades ner då jag på nått sätt insåg att hon inte verkade ge någon respons på att jag gillade henne mer än bara kompis. Glömde säga att jag, likt dig, inte har någon större erfarenhet av kärlek och vara ihop med någon, som vissa andra är från höger till vänster. Jag är 16 år och har inte haft nått allvarligare äktenskap. Men tillbaka till ämnet. Mitt intresse för henne svalna, medan mitt intresse för en annan tjej som jag alltid varit lite förtjust i, blev större. Hon är en tjej som jag verkligen känner att jag vill satsa på! Jag är inte en sån kille som strular runt utan jag letar efter seriösa förhållanden för att sedan, inom sin tid kanske bli tal på giftermål eller något liknande. Jag träffar henne runt 2 gånger i veckan, men liksom har inte pratat med henne något speciellt mycket. Då jag har pratat med henne lite grand är då nån ur hennes familj har börjar fråga mig om något och hon står bredvid. Men hon är väldigt blyg så hon står mest och lyssnar. Nu är klockan för mycket och jag har glömt bort vart jag ville komma, men ni får en bit historia av mig iaf :D Kanske det uppmuntrar att veta att andra lider/har lidit av samma problem som dig. Aja kanske fullföljer min berättelse någon annan gång.
  2. Jaha? Vad kosta den då, 20,90 eller?
  3. Gamereactor är bra! Något jag inte gillar så jätte mycket är Super Play.
  4. Jag hejade på Turkiet, Finland och Frankrike! Brydde mig inte alls om vilken plats Sverige kom på, gillar inte sveriges final låtar vi alltid skickar.
  5. Du kan spela på det sättet genom en korsad nätverkskabel mellan två st. 360. Men det är inte alla spela som stödjer att man kör System Link så kolla det. Men säg till dina kompisar att det går att spela så utan någon router, eller någon Xbox Live eller någon uppkoppling till internet på något sätt. Slarvigt skrivet, jag vet.
  6. Aa du kan använda VGA kabeln för att få HD-TV. Du kan också koppla in den i din datorskärm om du vill.
  7. Du måste spela på Xbox Live och sen köra Forest of Death exam med de gubbarna för att låsa upp den achivmenten.
  8. Mass Effect, Halo 3, Guitar Hero II och troligtsvis Rock Band!
  9. Skriv ett mail till blizzard och ge som förslag att man ska kunna göma sina talents.
  10. Göra q och instancer. Sälja lite grejer på AH som du hittar under tiden.
  11. Håller med dig till 110 %
  12. Jag menar att Nintendo går ju att spela, och den har ingen joystick.
  13. Jag har funderat ganska länge på att göra ett Naruto spel själv, har redan fixat GUI till spelet och så.
  14. Finns de som inte ens visste om scanlines fanns, eller vad det kallades för eller något liknande, de har användning av den här guiden. Det finns mycket lättare sätt att göra scanlines än den som finns tutorial på här, för de som tycker att den här var svår att förstå.
  15. Nintendo DS har ju ingen.
  16. Det finns inget nedladdningsbart ÄN. Vårt projekt har fått vila lite, men ska snart börja jobba på det igen.
  17. Jag skulle också vara intresserad av ett sånt spel. Hitta dock ett men det lagga fett.
  18. Exakt vilke grönsvarta är det du menar? Har inte användt något grönt.
  19. Innehållet och forumet har jag knappt gjort något på, det är själva layouten som jag behövde kritik på. Det med Engelska Hazard mappen, jag tänkte inte på att det skulle stå så utan det var mer så att jag hittar bland mina saker. Men vad är skillnaden om man har mellanslag eller inte?
  20. http://www.fuska.se/forum/index.php?showto...2&hl=hazard Behöver jag säga något mer?
×
  • Skapa ny...