Hoppa till innehåll

yoadee

Medlem
  • Antal innehåll

    1078
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av yoadee

  1. Learn to read.... "Jag hatar inte personer som framför sina åsikter, jag hatar folk som skriver "Snälla, stick härifrån" när man försöker visa hur jobbiga dom också varit när dom började på detta forum." Sen nar spelar aldern nan roll pa hur mogen man ar? Du ar bara omogen that's it, spelar ingen roll omd u skulle varit 20 eller 11 beter man sig som du gor ar man omogen, kthnxbai. Egentligen lamnat detta stallet men nar man far en lank pa msn med en sa har korkad trad sa kanner man sig bara tvungen att svara. Innan nagon efterbliven person som tror att han/hon ar smart papekar att jag inte kan stava. Jag kan stava... har bara inte åäö pa datorn. Smartskaftet som nu ska fraga hur jag skrev det dar.. jag kopierade.
  2. http://home.arcor.de/ITUXlMda/Baby%20Feat....%20-%20Bossy%20[WwW.Dahmi-RecordZ.CoM].mp3
  3. DÄR! DÄR! Där har vi det. det är din msn, du kallar dig själv denieru, du hade en användare med namnet Denieru på fuska och har en med namnet på hamsterpaj. fuska IP-bannar inte så man kan bara göra ett nytt acc. Tror inte dem bannar MAC-adressen heller men den är inte något vidare svår att byta.
  4. Ubuntu, mitt NOD32 är priatkopierat och den skyddar, mig. Mer om det ska vi inte gå in på, att den visar rött är bara en bugg men den uppdaterar... Denieru är ett av dina nick, ja.. och med det menar jag att det var ditt namn på fuska innan. Hur du gjorde en ny användare? Det är ju så sjukt svårt att byta ett IP. Finns flera olika sätt. Så du menar att du inte skrev "Garkan?" under ett av mina inlägg? Jag tog det som att du trodde att jag var garkan, aja my mistake. "anarkism+kommunism≈socialism" Ding Ding Ding... Klockan ringer för rätt svar. Aldrig sagt att du heter Denieru IRL. Jag vet vad en källa är, men du kommer jämt med "Källa innan du säger nåt" Börjar gå mig på nerverna. Att mitt inlägg blev anmält var ju fail, aja dem får väl ge mig en varning för att jag bevisar att en användare som har blivit bannad 2 gånger e tillbaks.
  5. Ne då.. Ubuntu har aldrig haft några andra account, han sa ju aldrig det i Oztopia. Denieru skulle ju inte komma tillbaka heller, och han känner ju inte en viss RHCP som Ubuntu inte heller gör. Han är inte Vänsterextremist som Denieru heller var, och han skriver ju inte alls som Denieru. /end sarcasm.
  6. T-Shirt - 300kr Kalsonger - 200kr Byxor - 1000 Strumpor - Ingen aning vanliga intersport strumpor. 1500kr Kan tilläga att jag och en kompis hade tråkigt så vi gick in i en snobb butik bara för skojs skull, sen typ testade min kompis kläder och såg ut som världens snobb hade på sig kläder för typ 20000kr
  7. Ne då, det va ju inte fuska... Hur f*n får du till stor bokstav om du skriver med näsas -.- Samma med Tglarn
  8. Jomen visst att du kan skriva "yoooaadfe" med FOTEN. Det är fysiskt omöjligt om man inte använder tårna <.<Och hur f*n skrev du ditt namn rätt med din armbåge ? eye smell cheetz. Men lol, jag använde ju tårna... och armbågen, jag sätter inte ner hela armbågen smartskaft, sätter ner typ kanten på armbågen.
  9. På vilket sätt är hans inlägg idiotiskt? "Garkan - en okunnig ignorant spamunge." Din signatur, du kallar honom även för svensk, då är han väl en "en okunnig ignorant svensk spamunge."?
  10. Nagellack, nej du får inte ha nagellack, men dem bränner dig för f*n inte för det. Och dem flesta skiter i det, burqa? Nej, inte många som har burka dem flesta har nån kappa och en sjal eller liknande. Revolution? Redan försökts, blev inget vidare då flera dog, visst, om du försöker protestera mot regeringen hamnar du i ett speciellt fängelse som är till för folk som är politiskt aktiva. Dem torterar folk i det fängelset på diverse sätt, tro inte att Iran är som Sverige, jag vet att du är vänster extremist och det är väldigt annorlunda i Iran än vad det är mot Sverige.
  11. Foten:ýoaaaaaadfeeeee Näsan:yyyyyyyyooooaaadddee Armbågen:yoadee Tungan: Nej tack... Händerna: yoadee Jag e pro o:
  12. Garkan, jag är helt säker på att det varit en annan anledning än bara nagellack. D48, nej jag har inte varit i Irak men jag kommer från Iran och det är väl det vi snackar om nu -.- Förövrigt har mina föräldrar upplevt detta, dem var med under revolutionen eller hur det nu stavas. När det byttes från kung till ayatolla j*vlarna. Det är dem som ska följa allt i Koranen och använda den som en lagbok.
  13. Och det är mp3 spelar och fm radio också? :huh: Om det är det va det jävligt mycket mobil för pengarna. Soad_token Haha, telia har alltid någon nackdel bakom sina mobiler. I detta fall är det abonnemang också.
  14. Tele2Comviq Ska byta till BBB snart.
  15. yoadee

    Orolig...

    Lol, största i världen? Doubt it, det suger ändå. Vill man ha bra skydd ska man ha Kaspersky elelr NOD32. BTT: Du kan ha loggat in på någon annans dator och haft kom ihåg mig funktionen i klickad.
  16. haha, har du itne sett videorna? isåfall borde du... dom är helt j*vla dumma därborta! du säger ju det själv. jo det va en folkmassa som stod runt henne och sparka på henne sen tände på henne, jag kan skicka länken... Nej, jag vill inte se nån j*vla video. Jag är 100% säker på att det inte varit för att hon hade haft nagellack vart något mycket grovare. Tvivlar på att det var Iran för att dem stenar oftast, aldrig hört att dem bränner. Jag har redan sagt det 20 miljoner gånger och jag säger det igen Regeringen är dumma i huvudet! Ni kan ju f*n inte säga att hela befolkningen e dumma i huvudet för dem flesta är emot det, tex jag och Garkan
  17. Get your facts straight idiot -.- Vart f*n har du fått det ifrån? Att man inte får ha nagellack? Förövrigt så är inte alla dumma i huvudet, idiot, det är regeringens fel. Störta dem? Ye right, just try, det har redan varit flera försök, många har blivit dödade, värdelöst att ens försöka igen.
  18. http://www.naruto-wallpapers.biz/wallpaper...-Naruto-Crying/ Epic failure -.-
  19. Vad e det som ska kodas?? Skulle va bra om den var Slicad?
  20. o'rly?½ av alla som just kommit till Sverige har inte något medborgarskap än, ska vi sätta dom i bur och mata dom med bananer? Haha så j*vla skön. ArsenalGeek, det är ju typ det dem har. På vissa delar av landet.
  21. Jo, men det e Migrations verkets fel. Förövrigt så betyder det ju inte att man kan kalla dem för saker.
  22. Klart dem gör. Men jag har inte sett att spelarna dricker coca-cola eller äter hamburgare i pauserna, halvlekarna eller liknande.
  23. Fatima Obaid: "Det känns som hemma. Det känns som Irak eller nåt annat arabland. Jag trivs jättebra i Malmö." Så fett lol :D wacko, det finns inte mycket att göra åt det??
  24. Islam e fcked upp ja. Jag tycker att dem flesta religoner är fcked up. Jag tror på gud typ fast jag ber inte och jag är inte muslim.
×
  • Skapa ny...