Hoppa till innehåll

Zantera

Medlem
  • Antal innehåll

    1040
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Zantera

  1. Finns bara en, Jessica Alba.
  2. En av de bästa Bond-filmerna, och Craig var inte så dålig heller.
  3. St.Anger var ju knappast ett dåligt album. Inte lika bra som klassikerna, men inte dåligt för det. Men Metallica har inte gjort något bra sen Black Album, så det är väl på tiden att de gör något bra nu.
  4. "Metal är inte alls skrikande.." Beror på hur du definerar ordet "metal". Slipknot lirar Nu-Metal, vilket oftast innehåller skrik. Sammanfattat innehåller ungefär 70-80% av alla Metal genrer, någon form av growl, eller "skrik" som icke-förstående personer använder. Och att Metal skulle vara någon form av Melodisk Rock skrattar jag bara åt, eftersom Metal är så mycket tyngre än rock. Sen att Slipknot skulle vara "Kiss wonabe" (<-- spellcheck) är nog det mest löjliga jag någonsin har hört. Slipknot spelar Nu-Metal, Kiss spelar Rock. Ganska stor skillnad där. Slipknots lugnaste låt är väl hårdare än något som Kiss någonsin har komponerat. Så du är nog lite fel ute där. :rolleyes: Sedan har jag för mig att de bär masker för att de vill vara "anonyma" på scen.
  5. Följande är personliga favoriter, alltid svårt att välja någon speciell.. Bruce Dickinson (Iron Maiden) Ronnie James Dio (Dio, Black Sabbath, Heaven & Hell) Ian Gillan (Deep Purple) Russell Allen (Symphony X) Roger Hodgson (Supertramp) Michael Stipe (R.E.M)
  6. Zantera

    Mayhem Skandalen

    "Mayhem Skandalen" Ingen direkt överraskning direkt, Mayhem är ingen soft rock, ingen kass hip-hop, Mayhem är rent kaotiskt h*lvete. Black Metal. Så man kan inte direkt kalla det skandal, eftersom det är en del av Mayhems konserter, att få se liknande saker. Man går inte på en Mayhem konsert och blir chockad, lyssnar man på Mayhem så är man redan van. Sen personer i denna tråden som ifrågasätter musikstilen Mayhem spelar, de borde kanske ta att respektera främmande musikstilar lite mer. :)
  7. Har man någorlunda musik-öra så hör man att Symphony X är Progressive Metal. Och ingen Power Metal.
  8. Finns en anledning till att HIM blev totalt utbuade som förband till Metallica. Mer behövs inte sägas.
  9. Han syftar på låtar som ej är copyright skyddade? Och det menas låtar som det inte finns upphovsrätt på. Topic: Rätt svårt att hitta, även om du hittar lär det inte vara något bra
  10. Om det blir en film lär den inte bli någon direkt bra sådan. Det är samma med CS, skulle nog suga som film. Det är en upplevelse man bara kan uppleva igenom spelet. Däremot skulle jag nog kunna tänka mig grymma effekter.
  11. Nej jag undrade mer om du ville ha en drake i nästa film. :rolleyes:
  12. De äldre filmerna var faktiskt ganska bra, men någonstans mellan The World is not enough och Die Another day spårade det ur fullständigt. Die Another Day är sämsta bond filmen som gjorts, och dom hade lika gärna kunnat skippa den. Sen börjar de nya filmerna kännas väldigt upprepande, alltid en final i en hangar eller u-båt.
  13. Så du tycker att utflumningen i bond filmerna är bra? Då hoppas jag att vi får se en flygande drake i nästa film.
  14. Casino Royale säger jag, den är iaf verkligast. Die Another Day t.ex. är en av de sämsta bond filmerna som någonsin gjorts, finns inte något i den filmen som skulle kunna hända irl. Osynliga bilar. Troligt. :rolleyes:
  15. Några speciellt sjuka scener i trailern som t.ex. när Carter är med någon tjej: (Tjej): - Jag har inte varit med en amerikansk man förrut (Carter): - Inte jag heller :)
  16. Zantera

    2pac

    Det här ämnet har det snackats flitigt om.. Bara att inse att han är död. Chansen att 2pac lever är lika stor som att Elvis eller JFK skulle dyka upp igen.
  17. Eftersom att allt skulle bli typ 10 gånger dyrare med euro så är valet inte särskilt svårt. Btw.. Krona ffs.
  18. Har sett den nu, och den var väl hyfsat bra. Dock inget jag skulle gå och se 8 gånger på bio, så bra var den INTE. Die Hard 4.0 däremot, den var mycket mycket bättre.
  19. Trailern verkar bra. Förhoppningsvis blir det bio, annars får man väl ladda ner den. Beror ju helt och hållet på ekonomin, men jag skulle kunna slänga upp 100 kr för en sådan film, den verkar sevärd.
  20. Polisen har ju kämpat tidigare mot TPB, och efter flera års tufft arbete får man ner TPB, som sedan är uppe efter en vecka igen. Spelar ingen roll hur mycket polisen försöker, för på 5 år kanske man får ner 10 trackers, som är uppe efter 1 vecka igen, plus att det skapas massa nya trackers under tiden.
  21. Zantera

    Vanilj Cola

    Klart som f*n att Vanilla Coke ska återskaffas! Lätt bästa drycken!
  22. Inget jag skulle slösa pengar på, men kan väl tänka mig att se den någon gång.. Dock INTE betala för den..
  23. http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/stor...1114438,00.html Att läsa sånt här gör bara att man blir lite less på polisen. Är det 105 gången de slår till mot TPB? Polisen krigar för sina liv för att få ner TPB, och en vecka senare är det uppe igen. Så har det alltid sett ut, och jag fattar inte hur de orkar. Bara att inse att de aldrig kommer att kunna stoppa fildelningen!
  24. Seriöst, orka sitta igenom 11 delar för en riktig skit film... -.-
×
  • Skapa ny...