Hoppa till innehåll

Pandora

Medlem
  • Antal innehåll

    106
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Pandora

  1. Roligaste tråden jag har sett :) <3 Söt.
  2. Spelet är lite som Arenan, och är under utveckling. "Beroende" på om folk kommer spela det. Spelet har en hjälpfunktion där du kan veta lite mer. Om spelet.
  3. Tack Moderatorer, för visat intresse genom att inte ta bort tråden.
  4. [NI får gärna ta bort tråden om ni tycker detta är reklam. Spelet har varit uppe i ca 1år, och haft snitt när det var aktivt spelare 20-30st nu ligger det på 0-4st. DETTA är en PROMOTION, MEN kom ihåg, spelet kommer stängas ner om ingen finner intresse. Ni behöver inte banna mig. Då jag är medveten om Fuska.se's regler.] Vikingaslaget är igång igen kära admin tröttnar på att ingen spelar det, och vill då inte lägga tid på det hela. Nu försöker jag få spelare på alla håll och kanter för att börja spela detta vackra spel. URL: http://www.vikingaslaget.cjb.net Han kommer starta om spelet om intresse finns, och stänga ner spelet om inte intresse finnes. "Marcus" som han heter, uppdaterar spelet ytterst lite för att inga spelar det, och när det spelar detta spel. Så får jag "Nemthon (FuskCrew) banna hälften då det spelar läggmatcher o fuskar, det tar gradrekord tyvärr känns det riktigt trist att stänga ute spelare. Spelet är uppe tillfälligt och hoppas på flera spelare, denna tråd kan verkas en reklamtråd. Men spelet kommer stängas om inget intresse som sagt finnes. Jag skulle uppskatta om ni spred mitt ord vidare och får 20-50 spelare per dag. Då väcks spelet till Liv. / Mvh Nemthon (Profil:Darkar)
  5. Pandora

    Webbspel

    Detta är nog en av det sämre trådarna som har skapats. Allt står i deras villkor. Och en annan fråga är du seriöst 10år?
  6. Guiden gjorde länge sedan jag var ca 12år då nu är jag 17år har slutat med OT helt jag överlåten guiden till den rätta ägaren utav den.
  7. Pandora

    Vad Är Bäst?

    Tribal Wars Enkelt! Tribal Wars är för dem som är 13+ :) Trivian är för dem som är 10-12+ för finns en enkel guide där. Men däremot om man vill ha saker "goldcoins" så är det faktiskt dyrt. 3 dagar <_< för golden member jag kallar det ett FEL sätt att tjäna pengar på! Sätt till 30 dagar så joinar jag er direkt.
  8. Jag spelar det har 4 st gubbar spelat i ca 3 veckor nu! högsta är 71. Alltså efter lvl 50 är det riktigt seegt. Dessutom bör du skaffa quests tidigt och inte köra på monsters. Om du vill verkligen testa bör du göra det 100% fritt inga dolda eller "Payforspecialitems" grej jag tycker du ska testa det enligt min mening är det bättre en WOW p.g.a att du kan göra roliga saker "hoppa" flyga rida på dinos osv. WoW är för dem som vill ha den grafiken kvar Perfect World är för dem som tål att grafiken är 5% sämre.
  9. :o Pokemon Colesseum p.g.a lätt, kort, och rent ut sagt tråkigt, det tröttnade jag på direkt när man bara kunde fånga !Shadow Pkmn och sedan fanns det inga gym, dock har jag inte spelat XD men det verkar lika tråkigt det med. Sen har vi The Sims Bustin ' out gå och lägg dig tråkigt, kan lika köra SIMS 2 på datorn. Sist men inte minst Sagan om Kungens återkomst, denna är lika tråkig som Dator som GC,PS2, XboX snälla gör det svårare, roligt när man tar bossen utan fusk på hard och äger skallen av honom.
  10. Pandora

    Yu-gi-oh Online

    Ja det gör det :( du måste gå till GAME affären och köpa som man gör på WoW. Där du får uppgifter m.m sen varje månad måste du betala en viss summa. Men dock om du köper det för 699kr + GOLD CARD kostar det 1500kr men du behöver dock betala 199kr per mån.
  11. Kan man gå ut på nätet och kolla in fuska.se sidan med Willess LAN ADPATER (*Stavning*) Och vet hur man kopplar in den bara undrar. Ska köpa en hade jag tänkt
  12. :blink: ett program ser F*n äkta ut. :kung:
  13. Jag har 2 st text filer Den ena är min webb sida (index) där HTML står. Sen har jag Min CSS mall. Nu undrar jag har länkat den till HTML men hur får jag min CSS mall att aktiveras i HTML. Så jag ser den!? Dessutom undar jag vart jag ska lägga CSS koderna?! I mallen eller HTML mallen? Om ni inte förstår så förklarar jag bättre. :rolleyes:
  14. Pandora

    Zelda Tp

    :blink: Hatar och fiska, så svårt och få upp Fisken när det Står FISH ON! :bah: Fast jag ligger också där::cry: Men Zelda e Zelda! :kung:
  15. www.fallensword.com Länk Bortagen 2 länkar? Ja den övre om ni vill INTE sponsra mig med 3 Power points Ja den undre om ni VILL sponsra mig med 3 Power points Fakta Fallensword är ett RPG-MMORPRG Du är en gubbe! och ska samla saker och m.m Efter du har registererat dig så läs denna guide (OBS PÅ ENGELSKA) http://www.fallensword.com/index.php?cmd=tutorial Stamina får du 50 + varje timme det behövs när du slåss Powerpoints e en extra sak som man måste SMS/ringa/Paypal för Powerponits gör att du kan få stamina m.m Läs guide Have fun :medieval: Frågor fråga mig!
  16. Pandora

    Rakion.

    Låter kul, ska testa. Snygg namn också! :) :medieval: Here we go
  17. Jag spelade, Men det är ett tibia spel (inge ljud sätt på musik xP)
  18. Pandora

    Habbo

    LOL det kostar att köpa för att sidan ska överleva! dock är det ingen liten sen umma det är en 30-50kr sen har man en fin mobil räkning! :blink:
  19. Varför hacka? varför fuska? Varför bli bannad? Ja varför hacka! Det finns några hacks! men orka bli bannad! Dessutom hackar jag aldrig! Ditt val! Om du vill vänta eller bli bannad!
  20. Det finns ett fusk :/ det tänker jag inte tala om SMSA så får ni tillräckligt med fusk. Jag vill inte bli varnad så nej tack skicka inga brev Det fusket jag snackar om har upptäckts och kan ej användas
  21. Jag spelade ;) men orkade inte p.g.a grafiken? ser nästan ut som RS! o_O
  22. MUonline www.muonline.com Tibia www.tibia.com arenan www.arenan.com (Webspel)
  23. Pandora

    Haxed

    Jag, Gjorde efter 11lvls så blev man trött och orkade inte längre, :angry:
  24. Jag kan man håller inte på med OT längre :bah:
×
  • Skapa ny...