Hoppa till innehåll

NightMaker

Medlem
  • Antal innehåll

    3152
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av NightMaker

  1. Just nu är warriors och mages samt ferals.. KING of PvP
  2. Blizz fattar inte att alla classer har otoligt LÅNGA ccs som ger casters stor möjighet att döda warriors / rogues utan att ta den minsta skada. Själv kör jag warrior just nu och vi kan bli kitade hur lätt som hälst. Möter man en mage är det typ. Charge,hamstring... fryst >.< Heroic leap.. fryst igen! trinketa deepfrezee.. nej då är frost nova uppe igen! >.< sen intercept... BLINK -.- Charge kanske är tbx men nej.. charge igen blir ändå fryst! om dom ska nerfa warriors damage ska dom fan nerfa mages cc!
  3. Fattar på sätt och vis, men vissa går runt med "baggy" kläder (dom i min ålder brukar ha en och annan tatuering) och käftar emot allt och alla. Och allt dom gör är att förstöra och vara elaka mot oskyldiga personer. Och det jag vill komma fram till är att ungdomar VILL göra allt som krävs för att vara "fett coola" (är det för dom vill ha respekt? eller ända vägen för dom att skaffa någon "kompis"?)
  4. Warrior is the way, son <3 En stun = fienden död = dom klagar på att warriors är OP Eller så kan du köra Mage som bara behöver ice lance för att döda.
  5. Det där påminnde mig om den där KFC filmen :( vidrigt :/ varför får t.ex. KFC hålla sin verksamhet igång ser ju brutalt motbjudande ut!
  6. Drog 85 på min warrior, så nu har man Hunter 85, Rogue 85, Paladin 85 och nu en warrior 85.. Samt så drog jag 81 på min druid :) mitt mål är att dra alla classer till 85 ^^
  7. 1: Vet inte, bara tror det.2: Det är meningen. 3. Hur vet du det? (TAM TAM TAM TAAAAAAM) Och när du gör ett inlägg, ska det vara om ämnet, läs reglerna här: Fuska.se>Forum>Regler Och tro mig, polisen har också gjort många saker, läs på internet och i tidninarna, dock har jag aldrig skrivit FTP osv. Varför tar du upp det då? Förlåt då, blir bara lack på alla ungar som tror dom vet vad Gangster är.
  8. Min fråga = vaf är meningen med listor at all? ingen läser dom iallafall
  9. vart fick du offhanden ifrån? :D Från mount hyjal trash mobs, 70 raidet då :) Dingat 84 med paladinen idag, orkar inte ta nån bild dock :P Grattis på ding ;) håller själv på att lvlar min tredje till 85 nu >.< drygt som fan
  10. Den där bossen är en pain in the ass... vi wipa 2nätter i rad på honom.. vart fick du offhanden ifrån? :D Bild på account.. Edit:
  11. NightMaker

    Cannabis

    sant, dock finns det problem som kan såra ens sinnen så svårt att det är enda utvägen. finns även problem som inte går att lösa även om man försöker glömma dom kommer dom tillbaka.
  12. Köpte 100M-cards för 3500g och fick 25k G av det.. Fast nu kper jag bara 10kort om dagen ^^
  13. NightMaker

    Cannabis

    Nu kommer jag och stör igen! :D Enligt mig så bryr jag mig inte direkt om folk röker / drick osv. OM dom nu vill kasta bort sina liv är det väll deras problem och deras sätt att liva SITT liv på, vi ska låta människor välja sina egna vägar och inte tvinga dom ifrån något, vilket kan leda till att dom blir olyckliga istället. Jag menar vissa MÅSTE ha dessa saker för att orka med livet, inte sant? varför då hejda dom från att leva?
  14. Spelutvecklare / Film (design osv) Annars fortsätter jag väll driva min skateshop här i borlänge ^.^ inte det bästa men klarar mig på det (som det ser ut nu iallafall) kanske blir att ta ett extra jobb tills man flyttar, who knows.
  15. NightMaker

    "gangster"

    Hej, jag orkar inte hålla frågorna inne längre så delar med mig av dom här! :) Jag som många andra vet att MÅNGA ungar tycker det är fett tufft att förstöra saker osv. och dom brukar heta "Andreas Gangstern Andrersson" på facebook och många andra ställen, frågan är varför? Även om dessa misslyckade personer förstör saker, klottrar, käftar emot poliser och skriver FTP överallt gör det fortfarande inte dom till gangsters. Varför försöker så många ungdommar låtsas vara gangsters? Har dom ens någon aning om vad en riktig gangster är? Vad är det tuffa med att hata polisen, låt oss säga att du kör en trimmad moppe eller liknande (även jag körde trimmat) och blir stoppad av polisen, varför hatar ni/du dom då? dom sköter bara sitt jobb och det är DITT fel att du kör trimmat, du vet risken men blir ändå sur när du blir stoppad? varför? Om några av dessa "gangster-kids" verkligen bestämmer sig för att bli en riktig gangster har jag en fråga till er, Var det verkligen värt det? Jag menar ett liv i fängelse utan familj.. Det är bara du och dina misslyckade kompisar som existerar och det ända ni kan försörja er på är genom knark försäljning, våld och ett gömställe, gör detta er lyckliga? Och jag glömde nämna alla "Din mamma" skämt som alla p12or kör med, vad är poängen i dom? ingen tar illa upp, du framstår som tönt enligt alla andra förutom dina "kompisar" som är minst lika barnsliga som du.. Nu kommer säkert AS många "ganster-kid-p12-cool98" kommentera detta och säga emot :) Och till sist men inte minst ursäkta min stavning är trött och sur.. men hoppas att några småbarn läser detta och verkligen tänker.
  16. Jag har även några frågor till dig! :) 1: Varför tror du det är tufft att TRO man är gangster? ;) 2: Varför skriva "Din Mamma?" den är gammal.. och inte ett dugg tufft. 3: Om du tycker att du är gangster så har du absolut fel, om du inte vet vad det innebär att vara ganster så ska du inte tro att du är en. OM du nu skulle skriva emot vill jag ha en anledning Tack för mig! :) (Sorry för frågorna, men blir faktiskt lack på ungar som tror dom vet vad ganster är och tror att lite skadegörelse och FTP är fett tufft, bara töntigt. Jag menar vad har polisen gjort?)
  17. Mitt träd behöver slå rot någonstans innan midnatt..
  18. Det är inte alls hans fel! Om han var tvungen att följa med hade ju föräldrarna sagt det. t.ex: - Vill du följa med? - Nej. - Vi måste köpa nya skor till dig. - Okej då. Så där ska dom fråga. Om dom inte gör det är det ju föräldrarnas fel. Dock är mina föräldrar inte alls så här. Min mamma tvingar mig att följa med och min pappa åker aldrig bort och köper saker åt mig, särskilt inte kläder. Och jag brukar be mim mamma att köpa nåt på vägen hem, fast det är vad jag brukar göra, inte ni. Så sant som det är sagt med "dialogen" du skrev ovanför. Föräldrarna borde läsa den här tråden tycker jag och öppna ögonen.
  19. Hmm....Den fanns inte för mig nu. Jag tror att dom har deaktiverat den. Annars får man väl göra en helt ny tråd om det för att det tog en jävla lång tid innan jag lärde mig den. Lugnt, haft det sedan 2005 så har itne behöft reinstallera det bara uppdatera det :P men under den tiden behövde man fylla i en mass game infromation osv. :)
  20. Du glömde dock den lilla rutan där man ska skriva i en OTROLIGT jobbig ruta som tar tid för nya att ta sig an ^.^
  21. Halvägs till 83 nu :) Gick precis ner i deepholm med huntern (fett kul med 150%...) :) Dingade 84 på Warriorn tidigare idag. (310% så Mt.H och Dholm gick snabbt som fan) Ska fundera ut hur man kommer till Uldum. Blir väll att flyga ner och kolla :)
×
  • Skapa ny...